Skocz do zawartości

Czy ma rację z tym pozycjonowaniem?

pcbartek

Rekomendowane odpowiedzi

Moge dac Ci 30 a nawet 50 zlecen na zafiltrowanie domen z topu. Platne po 1000 zl od reki , natomiast jeśli Ci sie nie uda w ciagu 3 miesiecy doprowadzic do filtra na domenie to Ty bedziesz musial zaplacic mi 1000 zl.

Wbrew pozorom zafiltrowac domene nie jest tak latwo.

Powiem Ci, @Rzeźniczek, że już takich asów troszkę przeżyłem, a najbardziej mnie bawi, jak taki gość robi zgłoszenie do Klienta... które trafia do mnie, bo to po prostu dobrze zrobione zaplecza.

@milanista musiałby być ekspertem od BlackHatSEO, żeby choć troszkę móc zobaczyć na bazie tego, co pokazuję Klientom. A jak na razie, to się wiedzą na tym forum zbytnio nie popisał.

dymna.jpg

hehe, Rzezniczek tam ci domenę i proszę zafiltruj mi ją , OK?
Googiel po takim spam raporcie

po jakim?

O to mi chodziło:

Teraz dostanie napewno poprzez wykorzystanie formularzu zgłoszeniowego spamerskiej strony poprzez formularz google.

Nie zaszkodzi takimi zgłoszeniami?

jak to byłoby takie proste i oczywiste, to nie miałbyś takich ripost w tej kwestii ;)

niektórzy skarżyli już w przedszkolu

zawsze się przytrafiało, że karano skarżonego? często - skarżącego ;)

zatem śmiało ;)

dymna.jpg

@pcBartku, podsumuję Ci tylko, że wystarczy przeanalizować strony z TOP10 na najtrudniejszych frazach... niestety czasu by nie starczyło koledze milaniście i Tobie na spam raporty... które nonstop idą od takich trolli jak on, a filtrów - jakoś niet... zatem...:

...Rzeźniczek - doszedłeś do poprawnego wniosku :)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności