Skocz do zawartości

Po jakim czasie reklamy pojawiają się na stronach?

15175

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

A nawet szybciej :bije:

A nawet szybciej :)

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 2 tygodnie później...

Jasne. Tylko że czekam już 3 dzień na akceptację.

Ostatnio dopiero po 2 dniach google zaakceptowało reklamę do emisji na stronach partnerów.

Troche to denerwujące.

Hmm, ja doładowałem konto voucherem i reklamy się w ogóle nie pokazują, chociaż CPC jest okay i wszystko inne.

Nie wiem o co chodzi, reklamy z wcześniejszych voucherów od razu wchodziły, a teraz w ogóle nic nie widać.

Pisałem już do biura obsługi, a ci mi przysłali skopiowanego FAQa, ktory nie odpowiadał na moje pytanie.

Gustaw nie jedyny chyba tak masz.

Takze w odpowiedzi dostalem kilka odpowiedzi z faq.

Tzn taka liste :angry: ale zadna z nich nic mi nie mówi, dlaczego reklamy skierowane dla wydawców adsense nie wyswietlaja się.

Bo na to forum - a i tak prawie darmo miałem kodzik wiec zapodałem sporaśnią kwotkę na cpm.

Ale reklamki nie drgneły.

A moze google postanowilo ze reklamy z kodzikow beda emitowane tylko na ich stronie, tym samym nie ponoszą zadnego kosztu takich reklam - emitując u siebie.

Emitujac u partnerów musi im troszeczkę zapłacića u siebie nic.

Nie wiem, gdybam.

Reklamy nie wyświetlają się ani na stronach wyszukiwarki, ani na partnerskich. Wcześniej kody działały i na wyszukiwarce i na stronach... :angry:

A moze Google zablokowalo wreszcie te vouchery kupowane od firemek - krzak po prostu? Moze przeslij tez pytanie do "biura obslugi" sprzedawcy kuponow. Ciekawe co on na to (i jak szybko odda pieniadze za niedzialajacy voucher)...

To nie jest kwestia blokowana od firemek

Bo ja nie mam od firemki tylko od home do zakupowanych wirtualek.

Wiec śmiesznym byłoby blokowanie czegos do czego zobowiazal sie ktos w promocji jak sadze w porozumieniu z googielem.

Wiec jak dla mnie mało prawdopodobne, a sadza bo reklamach serwowanych w adsense wydaje sie ze to jakas wieksza awaria wzgledem braku nowych reklam.

Tzn reklamy staja sie mało dopasowane cco za tym idzie ctr spadł o 30-40%

Szook.pl u Ciebie reklamy też się nie wyświetlają ?

Ps. wydaje mi się, że w PL biurze obsługi Google oni sami nie wiedzą co jest grane, bo nie dostałem żadnej odpowiedzi, a pisałem naprawdę dużo.

Szook, jeśli znasz dobrze j. angielski, możesz napisać do Google UK z zapytaniem ? Ja i reszta świata będziemy Ci wdzięczni :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności