Skocz do zawartości

Ulubione przegladarki

curi0us

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na codzień używam firefoxa.

Prawdę mówiąc nigdy, o ile miałam wybór, nie używałam IE. Nawet nie dlatego, że jest gorsza, po prostu nie lubię jej i nie jestem do niej przyzwyczajona. Zanim pojawił się firefox używałam mozilli a jeszcze wcześniej netskejpa (to tak z dziesięć lat temu..)

Links, Lynx .. taak .. Czasem muszę używać czegoś takiego (wchodzenie na strony z IP Politechniki). Na początku było mi bardzo ciężko, ale przyzwyczaiłam się i przyznaję - ta przeglądarka ma swoje plusy, no i jest taka .. profesjonalna :)

fotoblog Dobromiły - chyba wiadomo co to...

Centrum Nanofotoniki - naukowe konsorcjum nanofotoniczne

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Cytat
Ja muszę przynać że Firefox mi się przynajmniej raz dziennie wykrzacza

czas zmienic te 64mb rammu na 512 :)

mam ff 1.5 i nie zawiesil sie ani razu

z tego co pamietam to pierwsze wersje sie wieszaly czesto

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

s4lc napisał(a):

czas zmienic te 64mb rammu na 512 :)

mam ff 1.5 i nie zawiesil sie ani razu

z tego co pamietam to pierwsze wersje sie wieszaly czesto

Zależy od pogody u mnie nawet na 500Mb ramu umnie sie zawiesic, trzeba kontrolowac i resetowac conajmnije co godzine fiXa knor.

ja teraz uzywam głównie ff, opere używałem wcześniej jak szkapa została w tyle i to bardzo ... no i opera byłą mała i nie pamięciożerna jak reszta. a ktoś pamieta arachne taka przeglądarkę pod dos czeską ?

A startowałem od NCSA Mosaic.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ja używam FF 95% czasu. Inne to Opera, Konqueror, Lynx (w szczególnych przypadkach) i IE pod WINE, jak sprawdzam czy się nie będzie krzaczyć strona dla większości odwiedzających :).

A teraz część statystyki przeglądarek użytkowników forum. FF Rulezzzzzzz ;)

Cytat

Firefox - 44.73%

Internet Explorer - 38.17%

Opera - 13.79%

Mozilla - 1.76%

Safari - 0.58%

Netscape - 0.34%

Konqueror - 0.12%

FF 1.5 na konfiguracji PIII 1GHz/512 RAM z dodatkami: Adblock, Pasteandgo, Pagerank Status, Allow Right Click wiesza się przynajmniej dwa razy na dzień. 1.0.7 tak samo się wieszał. Jedyne co tutingowałem w nim to FireTune i dałem ustawienia dla wolnego komputera i szybkiego łącza. Ale przed tym też sie wieszał. Chłam jednym słowem, ale nie mam czasu przechodzić na coś innego.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Ja rowniez jak wiekszosc z Was uzywam Firefoxa przez wiekszosc czasu. Zdarza sie czasam skorzystac z IE i Lynxa. Odnosnie stabilnosci FF to nie jest tajemnica, ze potrafi sie zawiesic (u mnie przynajmniej raz dziennie), a takze pozrec troche pamieci (szczegolnie przy dlugiej pracy).

Btw. to ukazala sie fajna ksiazka dotyczaca FF, wrecz propagandowa - klik :) Moze uswiadomi niektorych Uzytkownikow, ze alternatywne oprogramownie wcale nie musi byc zle, ani gorsze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności