Skocz do zawartości

Kupno spisu katalogów seo

mazurrs

Rekomendowane odpowiedzi

moneron sprzedaje taki spis na pio ;)

Skoro już tu trafiłem sprostuję. Na pio jest wątek i czasem ogłoszenia. Listy samej w sobie nie sprzedaję tylko dostęp do strony z listą, dalej można robić co się chce, można korzystać on-line np. katalogując "na skróty", można sobie pobrać do csv, można też wykorzystać wbudowany półautomat do katalogowania. Co do aktualności to nie jest 100%, bo kiedy bocik wraca do tej samej "puli" katalogów po 4-5 dniach zawsze coś się zmienia, czasem kilka, a czasem nawet kilkadziesiąt pozycji. Mimo to wydaje mi się, że pod względem aktualności i ilości informacji mam jedną z lepszych list dostępnych w sieci. Ograniczeniem jest jeden skrypt (seokatalog), ale dzięki temu większość aktualizacji może ogarnąć automat i można utrzymać w miarę aktualne info o katalogach

Link do listy w stopce.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności