Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

jest ktoś kto używa szablonów do blogów i profile web2.0 + web2.0VIP ? jest to łącznie 212 szablonów obecnie i ciekawi mnie jaka u was skuteczność . u mnie jest to średnio 30-40 blogów i 40-60 profili. może są jeszcze jakieś sposoby na podbicie wyniku.... puszczam zawsze 2 blasty z innymi loginami i inną skrzynką.. 1 anchor link, wszystko według wytycznych poruszanych już w tym temacie . i czy jest jakiś sposób na blogi z tej grupy bo mi je usuwają a robię je w sumie wydaje mi się że niezłe :) : xanga, revelife, momaroo, mancouch . czy chodzi tylko o link ? czy może ktoś zauważył jakąś prawidłowość?

W zenblogu mam dużo więcej dodań ok 60 szt ale jak piszesz po 2 tyg kasują konta bez względu na język czy jakość bloga !! tak samo nie wspominałeś o wikidot.com które za zwyczaj po krótkim czasie i tak kasują i tak czy z linkiem czy bez ... Co do profili web2.0 vip mam podobną skuteczność nie ma faktycznych wszędzie profili. Niby konto jest a brak linka... Do tego ściąłem najnowszą wersję zennoposter i dodaje mi właśnie profile 5h co robi się żenujące

1 anchor link, wszystko według wytycznych poruszanych już w tym temacie . i czy jest jakiś sposób na blogi z tej grupy bo mi je usuwają a robię je w sumie wydaje mi się że niezłe :) : xanga, revelife, momaroo, mancouch . czy chodzi tylko o link ? czy może ktoś zauważył jakąś prawidłowość?

Zakładaj bez linków i odczekaj trochę.

Pozdrawiam,

Mariusz

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

no wlaśnie, ale tu rozchodzi się o linki bo nie o ładne zdjęcia przecież... a opcja z "dodaj bez linka i odczekaj trochę" wiąże się z czym? dodawaniem linka później w comment czy na blogu dodajesz później .. jak już wisi trochę? bo wieeesz przy dużej ilości projektów to może być dość czasochłonne i uciążliwe ..

@SobiePan - od wersji 5 jest już scheduler. To co napisales jest ok ale będzie jeden za drugim jechal a w schedulerze możesz normalnie ustawic success count na 1 i odpalić i ustawić kiedy ma uruchamiać

@arve_lek - proxy możesz dodać w zennoposterze lub przygotować sobie szablon zennopostera, który we wszystkich projektach zmieni proxy(to są pliki tekstowe), bo funkcja o której napisałeś jeszcze nie istnieje :)

@kjurecki - masz słabą skuteczność ale co jest u Ciebie nie tak to Ci nie powiem, bo może być to proxy, słaby serwis do captcha, jakiś niefajny email, słabe łącze lub źle przygotowany projekt. Stawiaj bloga bez linków a po jakimś czasie dodajesz arykuły na założone blogi. Generalnie pusty blog z linkiem nie wygląda naturalnie. Nie zalecam w każdym poście po 3 linki :) Element losowości jest zalecany a na początku optymalnie jest nawet nie dawać linków.

@adis18 - to naczy, żę zennoposter 5 Ci trochę przymula?Może wróć do wersji 4.5 jeśli działa szybciej.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Z testowych ok 40 blogów założonych w grudniu, bez linków i zostawionych na zapomnienie - dziś siedzi 36.

Duże platformy lecą zapewne algorytmem i z linkami nie należy przesadzać.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@arve_lek - proxy możesz dodać w zennoposterze lub przygotować sobie szablon zennopostera, który we wszystkich projektach zmieni proxy(to są pliki tekstowe), bo funkcja o której napisałeś jeszcze nie istnieje :)

Pytanie czy będzie wdrożona ? Jasne, że mógłbym napisać szablon. Mógłbym również dobrze aktualizować swoje szablony web 2.0, tylko skąd bym wziął na to czas, to nie wiem :) Pomyślałem,. że jak płacę abonament, to będziesz otwarty na propozycje i chętniej będziesz wdrażał nowe funkcje :P

Edytowane przez arve_lek

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@SobiePan - od wersji 5 jest już scheduler. To co napisales jest ok ale będzie jeden za drugim jechal a w schedulerze możesz normalnie ustawic success count na 1 i odpalić i ustawić kiedy ma uruchamiać

Czyli ustawienia w Zenku robie jak dla jednego aktywnego projektu (w moim przypadku: 4 wykonania, 1 success count)?

To, że mam aktywnych np 10 projektów nie ma znaczenia, bo i tak leci po kolei?

Pozdr

P

Witam,

jak mam sklonowany projekt dziesięciokrotnie (każdy z innym adresem email i z innym IP), to jakie ustawienia dać w Zenku, żeby w każdym projekcie założył mi komplet blogów?

Execution count = 10 projektów * 4 próby każdy = 40?

Success count = 10 (bo 10 projektów)?

Proszę o pomoc

Pozdr

P

Chyba nikt ci nie odpowiedział. to ja odpowiem dajesz execute 2-3 razy większy niż liczba projektów i jak na danej platformie założy ci bloga dla wszystkich projektów to zenek da komunikat że nie ma projektów do wykonania. i nie będzie tracił czasu na ich zrobienie.

Edytowane przez termipl
  • Like 1

Witam, mam pytanie. Przez przypadek pobrałem paczkę dla nowych użytkowników i nadpisałem plik temp.txt (przez co nie widać stworzonych projektów w aplikacji zenblog. Pytanie czy da się przywrócić projekty w tym pliku, tak żeby były widoczne w zenblogu?

Z tego co widzę wszystkie projekty są widoczne w plikach tekstowych w dziale Resources, jednak przy kopiowaniu do temp.txt pozostają niewidoczne z poziomu aplikacji zenblog

@madewith - plik temp.txt raczej już nie jest potrzebny - nowsza plikacja go nie potrzebuje. Prawdopodobnie to co Ci się stalo to massz wyczyszczony plik lista_projektow.txt w Resources. Można go utworzyć ręcznie w dobrym edytorze np. notepad++ wpisując w nim linia pod linią nazwy projektów. Nazwy te pobierzesz z plików projektów czyli jak masz plik projektyseo_madewith.txt to w pliku lista projektów dopisujesz madewith. Po zapisaniu pliku i ponownym otworzeniu zenbloga powinny już być widoczne projekty. Daj znać na @ gdyby nadal było coś nie tak :)

@bartis - na forum zennolab.com czasami dopisujemy część zmian bez zmian z polskimi platformami. Doszło ostatno trochę profili web2.0

@pandha - nie publikujemy listy platform, dzięki temu na pewno mamy trochę mniej pracy z poprawianiem ;) ale od czasu do czasu publikujemy zmiany tu i na forum zennolab.

Miałem też pytania o system affiliate. Można promować zenbloga - działa to z systemem PayPal. Czyli jak klient zagraniczny kupi zenbloga przez Wasz link za $109 (obecna cena) to polecający otrzyma 20% ceny czyli $21,8 od sprzedaży jednej licencji. Można to po prostu wypłacić lub przeznaczyć na subskrypcje.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

w piątek i dziś łącznie dodaliśmy 9 nowych unikalnych serwisów do zakładania profili web 2.0. Zmiany dostępne w paczce.