Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuć błąd jaki wywala zenoposter w Logach ( zakładka LOG kolo stop i schedule), sprawdź prawa zapisu do folderów w progs ( prawa dostępu do zapisu - użytkownik powinien mieć prawa zapisu odczytu )

Próbowałem z tymi prawami - mogę w zasadzie robić co chce z tym folderem, nie ma żadnych ograniczeń.

Zennoposter jednak wciąż nie może wykonać tasków :(

Oto log:

ZennoPoster Failed to complete project C:\Program Files (x86)\ZennoLab\ZennoPoster Pro\Progs\Templates\web20_PL\vip\medyczkapl.xmlz

@kris_one

Niestety, to też nie rozwiązuje problemu, ale dzięki za chęci

Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś pomysły to byłoby extra :)

Edytowane przez WyczesanySEOWIEC

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Prawdopodobnie jak instalowales zennopostera i zapomniales przeniesc zenbloga do nowej lokalizacji (niestety zennolab zmienia lokalizacje instalacji raz to jest MP raz zennoposter itd). Może być tak, że masz zalozone projekty ale w innym katalogu niż odpalany zennoposter. Napisz na maila z jakimis danymi do komunikatora to rozwiazemy sprawe.

• Like 1

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Już wszystko działa. Sebau pomógł w rozwiązaniu problemu : D

Profesjonalny support x)

ps.

Gdyby ktoś miał podobny problem z taskami zenblogowymi w ZP 5+ to pomocna może okazać się

instalacja .NET'a 4.0 zamiast 4.5

Edytowane przez WyczesanySEOWIEC

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Gdzie można zakupić Zenblog i ile to kosztuje?

koszt dla polskiego klienta to 240pln+vat. Zamówienie, najlepiej od razu z danymi do faktury, można wysłać na admin [małpka] zptemplates.com

Ile obecnie różnych platform na zenblog?

obecnie jest 84 szablony(nie licząć VIPów) do dedykowanych stron web 2.0 (zakładających profil/bio etc).

platform blogowych, takich działających poprawnie, jest na pewno ponad 60. Szablonów jest więcej ale podaje bezpieczną wartość. Dodatkowo są szablony możliwiające zakładanie bloów/ profili itd na całych skryptach jak oxwall, phpfox, drupal, joomla, phparcade, dolphin itd.

Sebau - zrobiłem sobie aktualizacje zenbloga, ale nie mam polskich profili w paczce a były wcześniej wykupione, wysłałem ci maila,ale wiem że są czasem problemy z odbiorem maili u ciebie, czy mógłbyś go odnaleźć i zareagować.

po prostu dość długo nie był zenblog aktualizowany i musimy z reaktywować licencje. W dzisiejszej wersji tak po godzinie 16:00 będzie już wszystko hulało :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

zenblog i zenhost to osobne produkty. Jeden i drugi wymaga zennopostera najlepiej w wersji standard, bo wersja lite to trochę za mało.

Przy zakupie zennopostera jak użyjecie mojego ref code: sebau to dorzucę gratis szablon do zakładania kont pocztowych w yahoo, które świetnie się sprawdzają w obu programach.

tak, można działać już z zennoposter 5. (sprawdz tylko folder w jakim się zainstaluje i przekopiuj katalogi Resources, Results, TEmplates, Modules oraz plik ZenBLog3.jar). Odpalaj już ten ZenBlog3.jar z tej lokalizacji.Sprawdz czy mozesz zmienic projekt jeśli nie to daj w Windows wszystkie prawa dostępu dla katalogu Progs w Twoim zennoposterze