Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Takie pytanie mam, bo moze zależy to od wersji zennopostera, ale mam problem z szablonami stepowymi, np w WPMS, rejestruje mi kilkaset blogów - tyle jest maili, ale na liście (czyli wpms_added) widzę ich ledwie kilkanaście - za każdym odpalaniem step3 dodają się kolejne, a chyba powinien zczytać je odrazu. Również zakladanie step1 częśto potrafi przyciąć i redukcja wątków czy stopowanie nie daje efektu - by ruszyło dalej i przychodziły kolejne potwierdzenia na maila musze restartować zenka. Byłym wdzięczny gdybyście napisali jak jest u Was i na jakiej wersji zenka, bo czasem najnowsza nie znaczy najlepsza.

I jakie macie skuteczności na vip'ach? ile dodanych?

Pierwszy przebieg dla projektu to 40-45 % statusu success. Następne uruchomienia, tylko dla szablonów które nie zostały dodane podczas pierwszego i po małej edycji projektu, zwiększają ten parametr do max 70. Warto się pochylić nad tym, że te 30 % nieudanych to praktycznie te same szablony ale w różnych projektach. Podkreślam, że piszę tu o vip'ach, dla standardowych np "step templates ", to już jest poniżej krytyki. Jednak autor, wypuszcza bardzo częste aktualizację, co notabene bardzo doceniam, a więc sugeruję dać mu szanse na wykonanie aktualizacji które polepszą te statystyki.

skutecznośc coraz mniejsza.

To nie producent zenbloga jest winien.

Dziwicie się ? Walicie teksty z mieszarek i generatorów, walicie we wpisy blastami i SWLami i dziwicie się, że właściciele stron walczą jak mogą z tym, że google karze ich witryny za wasz śmietnik? Ja już dawno pozamykałem praktycznie wszystko co można przed możliwością 'zostawienia' linka .

• Like 2

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Puszczam projekt na paczki VIP1,2,3 - około 100 jest od razu stopped w ZennoPosterze. Czy coś nie tak z projektem raczej.

raczej z projektem coś nie tak lub dostęp masz tylko do jednej paczki. W czwartek robiliśmy test na VIP1, VIP2, VIP3 łącznie założył 115 profili.

1 Czy zebloga mozna uruchomic na zenoposter demo?

2 Czy mógłbyś mi załatwić wersje demo zenbloga na 3 dni?

na demie zennopostera możesz odpalić zenbloga ale nie ma to większego sensu - jeden wątek i captcha wpisywana ręcznie. Co do zenbloga to nie ma wersji demo.

1 Czy zebloga mozna uruchomic na zenoposter demo?

2 Czy mógłbyś mi załatwić wersje demo zenbloga na 3 dni?

Byłym wdzięczny gdybyście napisali jak jest u Was i na jakiej wersji zenka, bo czasem najnowsza nie znaczy najlepsza.

najnowszy zenek mamy wrażenie, że częściej się wiesza ale nie na tyle by sie nie dało z nim działać. Co do stepowych wpmsów to dość dawno nie używaliśmy - na pewno trzeba mieć dobrą listę do testów a my takiej nie mamy - jesli nam przekażesz swoją to możemy przetestować i ewentualnie poprawić. Lista defaultowa jest tak stara, że nie ma sensu jej używać.

Ostatnie zmiany:

W ostatnim tygodniu naprawialiśmy blogi i skuteczność powinna wzrosnąć.

W tym tygodniu zrobimy większe poprawki w profilach web20 (VIPy oraz profile angielskie). Cel to podniesienie ich skuteczności.

Dziś wypuszczamy też paczkę VIP 4 zamówienia można składać mailowo - przez kilka dni w niższej cenie 70netto. W dzisiejszej wersji będzie 20 nowych profili i do końca tygodnia będzie ich liczba się zwiększała.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

skutecznośc coraz mniejsza.

To nie producent zenbloga jest winien.

Dziwicie się ? Walicie teksty z mieszarek i generatorów, walicie we wpisy blastami i SWLami i dziwicie się, że właściciele stron walczą jak mogą z tym, że google karze ich witryny za wasz śmietnik? Ja już dawno pozamykałem praktycznie wszystko co można przed możliwością 'zostawienia' linka .

@mario1973 Uważam że szablony powinny być modyfikowane ... Skąd Ty możesz wiedzieć czym ja podlinkowuje swoje wpisy ?? :D Każdy to robi Ty nie linkujesz swoich wpisów (nie indeksujesz ich :D ) ? Więc nie pisz jak ja to robię ... Ja piszę o skuteczności zakładania a nie o żadnych karach za śmietnik chyba coś ci się pomyliło w tym poscie

pierwsze poprawki starych profilowych templatek oraz nowe szablony z vip 4 są już dostępne w panelu.

Pamiętajcie także o pobraniu pliku z odpowiedziami tekstowymi.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Mam taką drobna propozycję dodania szablonu postującego blogroll na blogach - do dodania linków site-wide i ich usunięcia na blogach. Po ostatnim czyszczeniu profilu linków stwierdzam, ze lepiej dodać taki link w blogrollu, bo i usunięcie go jest wtedy szybsze, a jak widać na większości solidnych blogów pisanych przez ludzi - takie linki przeważają a nie te w treści.