Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie łącznie jest 429 sztuk i przy tej ilości za 1 podejściem zakłada około 220, jak puszczę jeszcze z dwa razy to łącznie mam jakieś 270 sztuk, a więc skuteczność na poziomie 62.93706293706294% a jak u ciebie wygląda skuteczność? Dobrze jakby było na poziomie około 80-85% :)

u mnie na wszystkich blogi plus web2.0 VIP-ach także VIP EN czyli 515 sztuk zakłada około 300szt czyli skutecznosc podobna jednak z każdym dniem spada jeżeli nie jest podemnienine IP posiadam VPS-a z opcję 2 krotnej zmiany IP w ciągu miesiąca i po dwóch tygodniach skutecznosc spada do 50% po zmianie IP skutecznosc wraca

Ja puściłem raz projekty na wszystkie web 2.0 pl i en, czyli tego okolo 400 jest u mnie i założyło mi tylko 80 :/

Czyli coś nie tak. Zawsze jak nie używam dłużej ZenBloga to zapominam o wszystkich kwestiach :P Przydałby się jakiś spis zaleceń do osiągania jak największych wyników :)

Może coś Wam się rzuci w oczy co może być nie tak:

Captcha - AntiGate, maximum bid 5/1000$

Skrzynka pocztowa z o2.pl

Nazwa to web 2.0: {marketing|market|marketer|user|marketing}{a|b|c|d|e|f|g|h}{a|b|c|d|e|f|g|h}{1|2|3|4|5|6|7|8|9}

Długość bio: max 1000 znaków

ZennoPoster max 50 wątków

Projekty: success count 1, execution count 3

zgadzam się z tym co napisano w powyższych dwóch postach.

dodam jeszcze konieczną aktualizację pliku pytania/odpowiedzi - qa.txt!

50 wątków to za duzo - zrób test z tymi samymi danymi ale nowym mailem i ustaw przykładowo max 5-10 wątków. Nie pamiętam jak w o2 ale wiele skrzynek ma limity połączeń w tym samym czasie. Generalnie im więcej wątków to skuteczność może spadać.

Bio zbyt długie. Skróć np. do 200 znaków ale to już w następnym teście. Po ym wszystkim będziesz wiedział co najbardziej pomogło :)

IP tez ważne ale t chyba normalna sprawa :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

czy mi się wydaje czy 3mc subskrypcja podrożała z 65 pln do ponad 90 pln ?

Już o tym pisałem. Po prostu płacąc paypalem jest jedna cena dla wszystkich - dla Polaków i dla klientów z zagranicy(otrzymać możnaprzy tej płatności jedynie Invoice bez vat):

+1miesiąc $12

+3miesiąc $29

+6miesięcy $49

ale jak ktoś chce FV to wystarczy wysłać maila do nas i napisać na ile che wykupić subskrypcje - załatwiamy to błyskawicznie - choć nie tak szybko jak z paypalem :) Ceny są wtedy takie jak były zawsze dla Polaków:

+1miesiąc 32pln+vat

+3miesiąc 65pln+vat

+6miesięcy 113pln+vat

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email