Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie może jak wyłączyć dźwięki ze stron, które są uruchomione w Zennoposterze? Mam puszczonego ZenBloga, oglądam film i nie da się oglądać, bo potem nie wiem czy to ścieżka z filmu czy ze strony. :)

ffinstanc_enprpqa.png

Wystarczy wyciszyć FFInstance ;)

• Like 1

dzisiaj po dodaniu blogów zauważyłem ze wiele linków zamieszczanych na nich jest nofollow ,więc może autor by posegregował szablony na nofollow tez.

No i nowymi blogami też byśmy nie pogardzili, bo kiedys pamiętam były często nowe, a teraz stare się przepalają a nowych nie przybywa.

No i nowymi blogami też byśmy nie pogardzili, bo kiedys pamiętam były często nowe, a teraz stare się przepalają a nowych nie przybywa.

No właśnie - czy planowany jest rozwój w najlepszym i wynikającym z nazwy kierunku mianowicie - blogów. W sensie - czy planowane są dodania jakiś nowych platform blogowych? Od dłuższego czasu tylko ubywa... A może jakaś paczka blogów VIP?

To ogólnie-światowa tendencja zamykane darmowe platformy blogowe, tydzień temu "czyściłem" swoją listę prawie 30% usunąłem bo platformy przestali istnieć a nowych prawie nie przybywa. Więc skąd seba weźmie nowe, swoje ma stawić?

Więc skąd seba weźmie nowe

Po prostu sądzę, że jest obecnie więcej niż jakieś 70 platform blogowych na których da się wstawić linka. Przeglądając czasem nawet jakieś polskie serwisy/portale widzę tam możliwość prowadzenia bloga, gdzie da się wstawić linka. Pozostaje więc tylko kwestia chęci znalezienia tego, bo wg. mnie takie miejsca są dostępne i jest tego jeszcze trochę.

Z jakich captache korzystacie? Ja do tej pory stosowałem antigate.com jednak jakiś tydzień temu skończyły się na nim środki, doładowałem przez avantage.com / paypal jakie było na ich stronie. Do dnia dzisiejszego ( minęło już tydzień ) środków nie ma jak i również 0 odpowiedzi od avantage.com na ticket w tej sprawie. Korzysta ktoś z innej platformy może? Będę wdzięczny za informację.

Edytowane przez mimik

wejdz na maila od avantage tam masz kod ktory podajesz do antigate i uzupełnia o zakupiona wartośc, co mi maja odp, skoro masz wszystko w mailu ?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

wejdz na maila od avantage tam masz kod ktory podajesz do antigate i uzupełnia o zakupiona wartośc, co mi maja odp, skoro masz wszystko w mailu ?

Tylko ja od nich właśnie żadnego maila nie dostałem prócz info z paypala:

Odnotowaliśmy autoryzowanie przez Ciebie płatności w kwocie $12,10 USD na rzecz sprzedającego Avangate B.V

No nic zaraz puszczę jeszcze raz, ciekawe czy zasili, kwota nie jest duża także można potestować. Nigdy do tej pory nie miałem z nimi problemu

OK napisali z antigate, że Avangate miało jakieś problemu i będą to weryfikować ręcznie, także pozostaje czekać.

Edytowane przez mimik

@mimik - zauważyłem, że wysłałeś taką dziwną kwotę $12,10 - nie wiem czy tak Ci wyszło czy VAT doliczyli. Jeśli chcesz płacić w antigate bez vat, to podajesz dane firmy a nie osoby prywatnej i jak masz NIP europejski (PLnumerNIP) to normalnie zapłacisz bez doliczenia VAT.

Co do platform blogowych - jeśli ktoś podeśle nam adresy działających platform blogowych to natychmiast je dodamy jeśli oczywiście są ok. Tych większych platform po prostu nie jest tak dużo.

Rzeczywiście są możliwości pisania blogów na jakiś tematycznych portalach opartych na często standardowych skryptach jak wordpress multiSite, oxwall, dolphin, joomla, drupal ale to można próbować zapuścić szablonami stepowymi. Zazwyczaj to małe strony i masakrowanie jakiegoś serwisu z blogami o małych kotach innymi tematami i czym popadnie jest trochę mało fajne ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Mam pytanie od osób, które już mają od jakiegoś czasu blogi, na których umieściły teksty z mieszarek i synonimizatorów. Oczywiście z założeniem ostrożności, różne IP, rózne adresy email, brak linka w pierwszym poście, a i nie za dużo w całym blogu.

Pytanie jest takie: czy takie blogi Wam się trzymają z tekstami z mieszarek, czy może w ogóle niewarto już takich teraz zakładać, tylko raczej zlecać teksty copywriterom albo pisać samemu? Zlecanie tekstów na taką ilość blogów to dość duże koszty. Wiadomo jak trzeba ponieść to trzeba, bo inaczej się nie da, ale może nie jest to konieczne, jeśli blogi z mieszarek się trzymają.