Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

1)

https://zptemplates.com/zenblog

109$

https://zennolab.com/en/buy-it-now/version-comparison/

157$ lub 57$

Odpuść wersję Litle, za chwilę będziesz i tak przechodził na standard bo 1 wątek to za mało.

2)

ZenBlog tak jeśli chcesz aktualizacje szablonów 12$mc

Zennoposter jeśli chcesz update softu(uaktualnianie nie jest konieczne do jego działania)

3) Możesz zakładać (patrz pkt 4)

4) Proxy dedykowane

https://buyproxies.org/

Na początek spokojnie 5 wystarczy.

Oraz konto w serwisie np ripcaptcha, DBC, antigate

• Like 1

Mrocz dzięki wielkie za obszerną wiadomość.

Może wyjaśnię od razu do czego potrzebuje oba programy.

Posiadam bloga i chciałbym go pozycjonować przy okazji na nim się uczyć obsługi obu programów.
Do każdego posta chciałbym dodać po 5 blogów i linkowac je GSA.

Posiadam "kupne" gsa oraz Captcha Breaker.

Do programu można dodać captcha breaker ??

Jednak zdecydowałbym się na najtańszą wersję, do testów w zupełności mi wystarczy :)

Napisałeś:

ZenBlog tak jeśli chcesz aktualizacje szablonów 12$mc

Jeśli zakupię go załóżmy dzisiaj to dostanę wszystkie szablony które dotychczas zostały stworzone ??

Gsa jest wstanie szukać publiczne proxy, zamiast kupna 5 prywatnych mogę dodać do programu 100/1000 wygenerowanych przez GSA ?? :)

Panowie co powiecie na zrobieniu dodatku usuwającego link z profilu? Np. na czas RR w Webmasters. Zamiast zgłaszać profil lepiej by było usunąć link, czyli działa podobnie jak autologin, loguję się na utworzony profil i usuwa z niego opis oraz czyści pole adres. Według mnie była by to bardzo dobra opcja.

@Sebau czekamy na informacje czy da się coś z tym zrobić :)

Edytowane przez janekszeryf
  • Like 3

jeszcze odnośnie proxy

jak widzę wystarczy w programie w rubryce proxy wpisać adres proxy prywatny 1xx.2xx.2xx.2xx:8800, kolejne,kolejne i program automatycznie będzie wchodził przez to proxy czy ustawiacie to inaczej aby jak najbardziej efektywnie działo

kolejna rzecz - czy dało by się ustawić kategorie, aby tworzył na blogach, przynajmniej na tych na wordpress

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

co do kategorii, to pewnie tylko kilka blogów by obsługiwało i dlatego tego nie dodaliśmy. Nie sprawdzałem jaki % to wordpressy w naszej liście.

@janekszeryf - taki szablon pojawi się ale już po nowym roku. Będzie on też mógł działać jako edycja profilu ale będzie zmieniał tylko bio lub strona www. Działanie na podobnej zasadzie jak autologin + plik z metadanymi. W celu zdjęcia jakiegoś linku z profilu wystarczy w projekcie go usunac i zapuscic ten szablon. Oczywiście nie będzie on w 100% skuteczny ale skuteczność powinna być wysoka.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Hej,

kupiłem Zenbloga i mam problem z pierwszy projektem.

Odpalam program Zenblog.jar, tworzę nowy projekt (nazwa, mail, proxy, opisy itp.), zaznaczam go jako aktywny i odpalam Zennopostera.

Wybieram dowolną templatke (np. blog_with_poster/blox.xmlz), wpisuje, że ma wykonać ten projekt 3 krotnie.

Niestety (przetestowałem kilkanaście templatek) zawsze pojawia się błąd - > "Zennoposter failed to complet..."

Pytanie: Co robię źlę?

Proxy mam z buyproxies.com, ustawiona deathbycaptcha

Z góry dziękuję za pomoc i życzę Wesołych Świąt :)

Pozdrawiam,

Kacperek

Nie zrobisz jednego projektu 3 razy na tej samej templatce, ponieważ podajesz tam tylko jednego maila. Musiałbyś skopiować projekt 3x w zenblogu i ustawić różne maila.

A testowałeś bez proxy i sprawdzałeś czy te proxy, które kupiłeś w ogóle działają? Odpal podgląd zakładanego projektu i zobacz co się dziej (przycisk show w górnym pasku zenno poster).

Sprawdź, czy nie masz przypadkiem najnowszej wersji zennposter, bo na niej nie działa zenblog (chyba, że coś się ostatnio zmieniło).

@sebau

mógłbyś doradzić w małej sprawie ? Po zrobieniu przycisków ukrywających projekty mam problem z dodawaniem nowych projektów do listy. Mam pliki gotowy plik .txt z projektem, wklejam jego nazwę w pliki "lista projektow" lub "lista projektow nieaktywnych" ale mimo to na liście w Zenblogu w ogóle się nie pojawia. Gdy usunę oba pliki z listami projektów, to po włączeniu Zenblogu on i tak ma zapisaną jakąś listę projektów. Już nie wiem który plik edytować, żeby dodać jakieś nowe projekty :/

Uprzedzając ewentualne pytania dodam tylko, że w Zenblogu projekty mam wyfiltrowane na "show all".

Edytowane przez kubad