Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem który polega na tym iż ZennoPoster nie tworzy webów.

Poniżej zamieszcze screeny z moich ustawień, będzie szybciej niż miałbyś wszystko opisywać.

https://screenshooter.net/100649119/ctriysj

https://screenshooter.net/100649119/cbirimv

https://screenshooter.net/100649119/adeqyvk

Dane weby nie znikają.
Mieli przez jakąś minutkę i potem przestaje.

Specjalnie dałem tylko 10 webów aby sprawdzić czy będzie dodawać.

Weby ściągałem ze stronki gdzie ściągnąłem program.

Proxy są scrapowane przez program.

Za pierwszym razem gdy stworzyłem projekt w ZenBlogu i w ZennoPosterze puściłem weby to poszło bez problemu z tym że to było chyba na moim IP :)

to problemem może być proxy - publiczne mogą być zbyt wolne, chodź wydaje mi się iz mimo to mi przynajmniej dodawało

puść i zobacz na twoim IP - i później wejdz i usun sobie linki i teksty aby twojego IP nie zbanowali na forach

jak pojdzie to znaczy ze problemem jest proxy

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

nie podam ci czasu gdyż ja puszczam i sprawdzam po jakimś czasie czy jest juz OK

nie patrze na czas

Lite ma 1 wątek który robi, kolejna wersja 5 więc w tej kwestii jest szybsza

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

@janekszeryf, @qazy powiedzcie proszę, że żartujecie ... Instrukcja od początku była dołączona. Ja już usunąłem wszystkie linki ze wszystkiego, bo przechodzę na naturalne linkowanie :winko: Śmiga !

Edyta: Macie, z okazji dnia dziecka - na zapas ;)

2015-3-3 ver 3.239
- new template added: link_changer.xmlz - this template will replace old links for active project profiles to new links from current project. New template can also delete old links from profiles (manageable through Input Settings). In order to run the template new metadata file ("web20_profiles_meta_zmiana.txt") needs to be downloaded from download section at https://zptemplates.com and placed in "/Progs/Resources/pomocnicy/" folder in ZennoPoster installation directory. Template supports multi thread running, results can be seen in "Results/YOUR ACTIVE PROJECT/changed_links.txt" file. Https:// links can be inserted with this template.
Edytowane przez Konik^Morski

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Sebau świetna robota z tym usuwaniem/podmianą linku puściłem na noc, rano sprawdzam linki usunięte :). Niewątpliwie krok milowy jak będzie każdy wiedział jak to wykorzystać

@Janekszeryf - czy możesz zdradzić tą tajemnicę jak to wykorzystać? Jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy, to że na starych profilach można podmienić adres linka, bo stare profile mają niby więcej mocy....

-dostajesz filtra, zdejmujesz linki, piszesz odwołanie

-klient odchodzi zdejmujesz mu linki

-robisz pierw profile bez linku, admin ich nie usunie, po 2 tygodniach dodajesz link

-masz spaloną domenę, ale fajne linki, podmieniasz adres

itd. Pomysłów jest, tylko teraz brakuje profili angielskich i reszty, żeby to miało jakiś sens

z peelkami programiści napracowali się bardzo dużo przy tej funkcji (wydawało się nam, że pójdzie szybciej). Dlatego pozostałe paczki będą w osobnych szablonach ale jednorazowo płatnych. Czyli EN, DE i osobny w pozostałe. Jeśli będą na te paczki chętni, to zaczniemy od EN w przyszłym tygodniu. Pracy jest z tym sporo, bo trzeba sprawdzać osobno wszystkie strony.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email