Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

5.3.1.0 - z taka wersją sobie będzie na luzie dzialal. Ze starszymi również ale z trochę gorszym skutkiem. Jeśli masz 4.5.x to radze jednak wykupić update. Z powodu zmian w szablonach o poprawki nowej recaptchy to najlepiej jest aktualnie używać przetestowanej 5.7.X

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

W ustawieniach daje, 4,1,1,-1

Proxy prywatne.

ilość wątków: 10.

Poczta w obrębie domeny. Wyłączony spam.

Jeden przebieg.

Po jakimś czasie - zazwyczaj po miesiącu ustawiam wszystkie projekty, aby się dodawały i zawsze dochodzi z 10-40 profili.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Mała podpowiedź:

Zawsze dawajcie 2 przebiegi jeden na mailu w obrębie własnej domeny, a drugi w jakiejś globalnej poczcie - skuteczność o 20% większa.

Do tego aktualzujcie plik qa z pytaniami i odpowiedziami, używajcie 2captcha

Pozdrawiam

Czy też Wam się zdarza że Zenek długo myśl/pracuje?

Wczoraj w około 7 godzin przeleciałem 565 templatek. Aktualnie Zenek strasznie mi zwolnił i po ponad godzinie przeleciało dopiero 21 templatek i jest na DONE. Co może być powodem tak wolnej pracy? W tym tempie zanim przeleci wszystko miną z 2 dni :-) Dodam, że jeszcze wczoraj wszystko pięknie działało. 

PROBLEM ROZWIĄZANY !!!

Nie wyłączyłem anty spamu na poczcie. Gdyby ktoś miał podobny problem proponuję zacząć właśnie od poczty.

Edytowane przez Aramin173

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

@Aramin173 - zgadza się warto zerkać w poczte.

Uwaga: W najnowszej wersji zennopostera zmieniono coś w odinstalowaniu i przy probie downgrade z 5.8 np. na 5.7 moze Wam usunać projekty.

Proponuje sobie kopiować foldery Progs/Resources oraz Progs/Results !

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

już kilka osób pytało się mnie o generowanie linków wymaganych w bio.

Napisałem jakiś czas temu taki prosty javascript i sprawdza się bardzo dobrze:

https://zptemplates.com/linkibbcode.html

Może komuś się przyda. Generuje linki

• 2 tygodnie później...

To będzie zdecydowanie lepiej + dobrze byłoby gdyby nawet słał linki z projektów widocznych - jako alternatywa. Bo na obecną chwilę ktoś kto ma w zenblogu powiedzmy z 100 projektów, to nie będzie klikał w każdy projekt z osobna. Ja to bym z chęcią od razu posłał wszystkie linki z projektów widocznych.

• Like 1

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)