Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

fast1 - ja bym ci zadał jeszcze jedno pytanie - jaki komputer masz w domu, firmie  i skad masz internet i czy IP jest zmienne

jak zmienne to stawiaj na domowym, firmowym - spokojnie wystarczy, do tego odchodzi Ci wykupywanie proxy

Edytowane przez sttorm

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

@sttorm

Właśnie składam komputera i nie wiem jaki zestaw złożyć. Chce do prac biurowych czyli SEO excell i itd itp. No i chce też zakupić zennopostera, więc nie wiem jaka wymagana specyfikacja ...

Zresztą nie mam zmiennego IP. Czyli pozostaje kupić dobry VPS i vistualny dysk jako kopie zapasową na moje projekty...

Edytowane przez fast1

Usprawniliśmy działanie szablonu do rozwiązywania recaptcha2. Dodatkowo, anticaptcha dodała jej rozwiązywanie, co też wzięliśmy pod uwagę. Najlepiej działa z 2captcha/rucaptcha oraz anticaptcha, DBC ma wciąż problemy. Dodaliśmy też obsługę 2-3 krotnej konieczności klikania obrazków w przypadku jej wystąpienia. Nowa wersja szablonu jest w najnowszej paczce ZenBLOGA.

A kiedy poprawicie szablony bo od 17 lipca nikt nie tknął tam palcem a skuteczność jak zawsze na poziomie poniżej krytyki, o pytaniach i odp nie wspomnę.

Edytowane przez cinmar
  • Like 1

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Powalczylismy trochę z nową recaptchą i śmiga aż miło popatrzeć. Zalecam stosowanie Antigate gdzie tłumaczymy w locie polskie teksty z opisów obrazków na angielski. Dzięki temu jest wysoka skuteczność odpowiedzi na te captcha, jeśli ktoś postuje z polskich providerów.

To co jest potrzebne aby śmigało:

-Wersja zennopostera minimum 5.7.1.0

-antigate (lepiej), 2captcha (też działa ale nie tłumaczymy i pewnie odpowiadający czasami mogą się mieszać)

-aktualny plik z szablonów zenbloga w Progs/Templates/recaptcha_pic.xmlz

-aktualizacja vipów

w antigate w zakładce captcha/upload&spendings możecie zobaczyć czy odpowiadają prawidłowo - jeśli macie przy nowej recaptchy teksty w innym języku (np. niemiecki, francuski itd), to dajcie mi informacje - moze dodamy też te języki

skuteczność z każdym dniem będzie rosła, bo rozpoczęliśmy większe poprawki

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 1 miesiąc temu...