Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

15:54:20    Precompiling project before running

15:54:20     You are trying to load broken project. Please fix the project and restart program.

15:54:20    ZennoPoster Failed to complete project C:\Program Files (x86)\ZennoLab\ZennoPoster Lite\Progs\Templates\web20_PL\demotywatorypl.xmlz

U mnie takie coś wywala niezależnie od wyboru szablonu. Wszystkie projekty są "broken project". Miał ktoś coś takiego?

Sprawa się rozwiązała. Autor musiał coś zmienić w licencjonowaniu i już wszystko "śmiga"***.

***mam wszystkie paczki VIP PL i z 444 sztuk zakłada 153 profile, co daje skuteczność 34%. Przed zakupem wszystkiego napisałem do autora zapytanie jaka w praktyce jest skuteczność i otrzymałem odpowiedź, że "to zależy, ale tak 70-80%". Może tylko to moje zdanie, ale 34% jest dalekie od 70-80%. Czy u innych skuteczność jest taka sama?

Edycja: Zmieniłem decaptcher na deathbycaptcha i lepszy wynik, doszło jeszcze trochę profili, ale wciąż skuteczność daleka od 70-80%, bo po kilku przelotach 55%.

Edycja2: Potwierdzam problem z https, do tej pory nie zostało to naprawione.

Edytowane przez Lesiu

Mam pytanie jakich skrzynek mailowych używacie do Zenbloga? Zainwestowałem w niego ostatnio i widzę, że zupełnie nie radzi sobie z odbieraniem maili, przez co mam współczynnik sukcesów bliski zeru :( Może jest coś jeszcze, co powoduje, że maile nie są właściwie przetwarzane? Do tej pory próbowałem ze skrzynkami na o2 i yahoo.

Najwyższej jakości kuchnie na wymiar warszawa

większość raczej z skrzynki: astrovm.net  

Ref:

https://astrovm.net/klient/aff.php?aff=87

ale z typowych o2, yahoo itp też więc raczej to Ty robisz coś źle.
Usuń filtry spamowe w skrzynkach. 

Mam zamiar go wykorzystywać głównie do tworzenia blogów anglojęzycznych i postowania na nich za pomocą mieszarki. Nie czaję czemu nie radzi sobie z tymi mailami, może kwestia protokołu POP/IMAP? Nikt nie miał wcześniej podobnego problemu? :/

Najwyższej jakości kuchnie na wymiar warszawa

Zmartwie cie obecnie linkowanie profilami z zenbloga prawie nic nie daje.

To tak jakby powiedzieć, że indeksowanie ze speed-links.net nie działa. Ważna jest dywersyfikacja - linki z zenboga to nie wszystko. Większość z nich jest nie zaindeksowana i tutaj z pomocą przychodzi GSA lub speed links itp.