Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

MaxPan, sorry za bycie noobem, ale jak to zrobić? ;) Widziałem, że w settings ZP jest zakładka CAPTCHA gdzie Capmonster2 występuje obok serwisów i trzeba przy nim wpisać "Secret Code". Gdzie taki kod mogę znaleźć w CM2 i czy na tym właśnie polega jego emulacja?

Najwyższej jakości kuchnie na wymiar warszawa

W CM2 w Settings -> Protection możesz zaznaczyć Enable protection i tam sobie wstawić dowolny klucz, który potem użyjesz w ZP, jednak u mnie ta opcja nie działa. CM2 działa u mnie jedynie na porcie 80 i bez secret code, wtedy dobrze przechwytuje captcha. U mnie są też jaja z recaptcha2, bo czasem działa, a czasem szablon wywala błąd przy C# snippecie. Częściej wywala błąd niż działa. Po prostu random().

PS. Każdemu kto chce wiedzieć jak z zenBloga wycisnąć 80% profili polecam moją ofertę ze stopki. W ramach usługi wyjaśniam jak zrobić 80%. Da się.

Edytowane przez Lesiu

• 2 tygodnie później...

Ile kosztują obecnie wszystkie paczki VIP / ile ich jest?

Vipy PL

VIP 1 80 zł netto

VIP 2 80 zł netto

VIP 3 80 zł netto

VIP 4 80 zł netto

VIP 5 80 zł netto

VIP 6 100 zł netto

VIP 7 100 zł netto

VIP 8 100 zł netto

VIP 9 100 zł netto

VIP 10 100 zł netto

VIP 11 100 zł netto

VIP 12 100 zł netto

VIP Manual 80 zł netto

Vipy EN - 19 sztuk każdy 90 zł netto

Vipy DE - 8 sztuk każdy 130 zł netto

Innych Vipów jest 13 - 130 zł netto

Za wszystko ok 6900 zł brutto :) 

W teori cennik wygląda tak ( tylko teoria bo cena za 1 szablon liczona jeśli mamy 50 szablonów w paczce, a są paczki które mają teraz po 35 szablonów ) 

VIP PL - 1.60−1.80 PLN netto za szablon

VIP EN - 1.80 PLN netto za szablon

VIP DE - 2.60 PLN netto za szablon

VIP NL, VIP FR - 2.60 PLN netto za szablon

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

@AcheroN zgadz sie sezon urlopowy mielismy i mniejsze moce przerobowe

ceny które są powżej były przybliżone, bo wiadomo że jeśli jest mniej szablonów w danej paczce to cena będzie niższa. DZiś lub w poniedziałek postaramy się zaktualizować ceny do obecnego stanu. Szablony pl będą niedługo poprawione. Obecnie poprawiamy szablony do zakładania blogów i postowania na nich :)

P.S. Już niedługo wypuszczamy też nowy produkt ZenSocial (facebook, twitter, google+). Zakładanie przez api sms i obsługa tych kont

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dzięki @MaxPan ale Z-Social a ZenSocial to jednak różnica. Ta nazwa akurat pasuje do naszych innych produktów :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@Sebau a jak ktoś kupił kiedyś po starej cenie jak było 50 sztuk w szablonie, teraz jest 35 sztuk to co mu to da że teraz cena jest niższa :) może rozważcie trochę wyższy abonament, albo minimum wykupienia półrocznej subskrypcji, ale żeby ilość szablonów była na takim poziomie jak na początku.

Mi tam produkt się podoba, tylko co aktualizację mam co raz mniej szablonów.

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.