Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką propozycję, aby każdy wstrzymał się z wykupowaniem abonamentu póki autor nie pójdzie po rozum do głowy. Część tych szablonów wygląda tak, jak by autor nigdy z nich nie korzystał tylko raz je zrobił w project managerze i nawet nie przetestował w posterze. Niektóre nie przechodzą, bo formularz ma dolny limit czasu (potrzebny timer), niektóre mają monkey enter wstawione na sztywno, niektóre do raportów zbierają adres bez http lub https, niektóre do raportów w ogóle nie wstawiają URL'a z profilem (jedynie login i hasło). Generalnie błędów jest całe mnóstwo, a autor ich stara się nie widzieć. A jak już zauważa to szablon wylatuje z paczki, choć dałoby się go naprawić. Na początku posiadania zenBloga zgłaszałem autorowi błędnie działające szablony wraz z opisem problemu. Teraz już mi się nie chce, ja za to kasy nie dostaję, a i miesiąca abonamentu w rewanżu nie otrzymałem. Ba, nawet dziękuję nie było.

@ar4 na wszystkie polskie paczki założyło Ci 350 profili, czy wszystkie w ogóle? Jeśli tylko polskie to znakomity wynik. Pochwalisz się jak osiągasz taki rezultat?

Edytowane przez Lesiu

1 hour ago, Lesiu said:

Generalnie błędów jest całe mnóstwo, a autor ich stara się nie widzieć.

Podwykonawcy się wykruszyli to i błędów nie ma komu naprawiać. Naprawdę nie ma sensu się tego trzymać. I to już od dawna.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Trzeba poczekać chwilę i się wszyscy dowiedzą :) a wtedy Sebau albo się weźmie do roboty i uratuje projekt zenBlog albo może zbierać zabawki bo nikt już nic nie kupi ani abonamentu nie opłaci ...

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Цитата

Ja bym się raczej zastanawiał ktoś w 2017 kupi projekt robiący profile

jeśli katalogi żyją jak widać pod stópce to profile tym bardziej. Analizując ostanie zmiany w algorytmie można stwierdzić, że Google wycina nie CMSy, nie rodzaje linków (artykule profile, komentarze) a konkretne miejscówki również przy pomocy konia Trojanowskiego pod nazwą DT.

• Like 1

@Lesiu tym bardziej, że w konkurencji masz płacić za paczkę, oraz abonament czyli tak samo jak tutaj z tym, że nowe paczki mają nie wychodzić dopóki w starych nie będzie minimalnej ilości udanych linków ! Czyli kupując paczkę mamy pewność że zawsze będzie w niej działające minimum np 40 linków a nie jak tutaj że po roku z 50 ( zakładało 40 ) mamy 16 ( zakłada 8 ) 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

@Dralik tylko to był pierwszy projekt z którym wypłynął Sebau i widać jak się skończyło, na zenSocial odzew na forum praktycznie zerowy, gdyby ludzie pokupili to by dyskutowali ... tutaj autorzy są warci zaufania także ja jestem dobrej myśli.