Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@Lesiu zapewne te web20 z twojej stopki to profile @sebau Sam je zajeżdżasz sprzedając blasty a najgłośniej przy tym komentujesz, że vipy mają spadającą skuteczność... jeśli "vipów" używałby każdy na kogo je stać na pewno skuteczność była by znacznie większa.

12 godzin temu, mefi napisał:

@ar4 - nie wiem czego oczekujesz po "updaty" - raz na jakiś czas warto zrobić. Skuteczność się poprawia. Natomiast nigdy nie była ona większa niż 50 - 60%

Po prostu po jakimś czasie jak masz stare paczki to okazuje się że na 30 VIPÓW masz dodań z powierzonym linkiem rzędu 30%.

Tyle w temacie - ogólnie skuteczność spada. Wiele osób te same miejscówki robi, więc moderatorzy szybko to zmieniają i stąd ten problem.

Nie do końca wiesz co piszesz... Zobacz jaką miałem skuteczność, gdy ona była bardzo niska

Dnia 5.02.2014 o 12:26, ar4 napisał:

U mnie łącznie jest 429 sztuk i przy tej ilości za 1 podejściem zakłada około 220, jak puszczę jeszcze z dwa razy to łącznie mam jakieś 270 sztuk, a więc skuteczność na poziomie 62.93706293706294% a jak u ciebie wygląda skuteczność? Dobrze jakby było na poziomie około 80-85% :)

Tydzień później było już lepiej.

Dnia 12.02.2014 o 14:37, ar4 napisał:

Strona wcześniej opisuje skuteczność softu na zakładanie profili...

Teraz skuteczność lekko jest zwiększa, gdyż w ostatnim tygodniu naprawili około 30-40 profili...

Wniosek? Nie zawsze była 50-60% skuteczność, a był zdecydowanie wyższy procent.

Dnia 2.02.2017 o 08:53, Suchjy napisał:

A gdzie znajduje się ten pliczek  !kopiuj_vipy_pl_do_folderu.bat" ?

znajduje się w polskiej paczce vipów. Po rozpakowaniu jest w katalogu "Templates". Czyli powinien być u Ciebie  w zennoposter w Progs/Templates/

Jest tam jeszcze plik !start_kategorie.bat - który te polskie szablony przekopiowuje też do kategorii

• Like 1

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

dziś można pobierać kolejną partie szablonów.

W panelu są już wszystkie szablony DE 8 paczek, CZ oraz DK

Czyli razem mamy już przerobione pod ZenBlog4 PL, EN, DE, CZ, DK. W przyszłym tygodniu reszta paczuszek....

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dnia 7.02.2017 o 10:36, Lesiu napisał:

@syrob ja nie piszę o spadającej skuteczności VIPów tylko spadającej liczbie działających szablonów w paczkach. Uwierz mi, hurtownikiem nie jestem, niewiele profiluję.

Lepiej wyrównać, aby wszystkie paczki np. w PL i EN miały taką liczbę szablonów niż dodawać kolejna paczkę VIP PL 15. Kiedyś paczki miały po 50 szablonów - teraz zdarzają się paczki, które mają mniej niż 30 szablonów. Wtedy obecni użytkownicy będą bardziej zadowoleni i będą częściej wykupywać subskrypcję na dłuższe okresy niż 1 m-sc.

Klienci tracą zaufanie do zenbloga i zastanawiają się czy warto dalej korzystać z narzędzia czy szukać innego rozwiązania. Wg. mnie dorzucanie kolejnych paczek mija się z celem, kiedy aktualne paczki są nie pełne. Zadbałbym w pierwszej kolejności, aby wszystkie paczki miały stałą równą liczbę np. 50 i później dodawał więcej paczek w miarę możliwości. Lepsze 10 paczek po 50 szablonów niż 20 paczek po 25. No chyba, że tu chodzi tylko o $$$$$$$$.. W końcu nie będzie dodatkowego zarobku z 10*80zł. Pozostawiam te kwestię do rozważenia. 

• Like 1

W poniedziałek już wszystkie paczki będą przerobione na nową wersję. Nadal będzie tak, że niedziałające szablony będą usuwane z paczki. Zmienią się ceny bo będzie się płaciło  za ilość szablonów w paczce - czyli ceny paczek z czasem będą spadać wraz ze zmniejszaniem się liczby szablonów w paczce. Aktualizacja tych cen będzie w przyszłym tygodniu. Kupując daną paczkę otryzmujesz listę miejscówek. Jeśli za jakiś czas, ktoś zdejmie możliwość dodawania linków lub np. strona przestanie działać to szablon zostanie usunięty. Czyli kupuje się szablony do danych stron.

Jeśli jakiś szablon się popsuł ale dla tej strony jest możliwość jego naprawy to oczywiście go naprawiamy.

Niedługo zostaną zmienione i dodane szablony stepowe - czyli takie oparte na skryptach - z możliwością korzystania z capmonster2 jeśli ktoś posiada, to np. przez audio będą rozwiązywać - tylko jeszcze trochę jakiś skryptów musimy dodać - będą dostępne w ramach zenblogowych subskrypcji.

Panowie, czy u Was też wraz z wersją 4 szablony Ang Free przestały dodawać polskie profile? Mi wywala info, że "wykryto polskie treści w paczce zagranicznej!". Co z tego, że polskie treści? Nie mogę polskiej strony dodawać do angielskich profili (tych free)?

@sebau Co sądzisz o mojej sugestii, aby wszystkie paczki miały równą ilość szablonów? Dopiero później można zająć się dodawaniem nowych paczek. Myślę, że większość obecnych i nowych użytkowników jest podobnego zdania. Czekam na Wasze opinie :)