Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

u @ar4 przyczyną blokowania wątków okazał się antvirus bitdefender. Podaje na przyszłość, bo może komuś się przyda ;)

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

no to znaczy, ze kaspersky tez blokuje - znajdz w usawieniach antyvira jakas biala liste programow. Czy po odinstalowaniu bitdefendera a przed zainstalowaniem Kaspersky probwales odpalic watki? Jesli watki by ruszyły to byłoby na 100% pewne, ze to antyvir - ja widzialem przez team viewer, ze ewidentnie bitdefender blokowal zennoposter.

Generalnie jest blokowane polączenie Twojego zennopostera z serwerem licencyjnym zennolab.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Próbowałem odpalić bez antyvira - bez efektu...

W kaspersky dodałem soft do zaufanych i nie pomaga w odpaleniu wątków..

Jedno z zenku się teraz zmieniło - ta dioda w prawym dolny roku jest już na zielono, a więc łączy się z serwerem...

Ok, to teraz jeszcze przeinstaluj zenka bo moze jak instalowales majac jeszcze antyvira to jakis plik Ci zablokowalo lub nawet nie dodalo go. Daj znac czy pomogło a jak nie to podeslij TEam Viewer

@kevin19x - tak potrebna jest subskrypcja, żeby zobaczyć jakie vipy są do dokupienia i do pobrania aktalizacji

@mario1973

SZybka instrukcja do przenoszenia projektow do nowej instalacji:

Ze starego folderu Progs kopiujemy foldery

Resources, libs, Results, Templates

oraz pliki *.jar (czli ZenBog4.jar i np ZenOgloszenia.jar jeśli je masz)

Te skopiowane pliki kopiujemy do nowego folderu Progs w nowym zennoposterze. la tego nowego folderu nadajemy pelne prawa do zapisu uzytkownikom i od tej pory już uruchamiamy aplikacje Zenblog z tej nowej lokalizacji

te kroki wystarczą aby działać już w nowej instalacji zenka

Dzięki za instrukcję - wszystko jest jak trzeba.

Jeszcze jedna mała kwestia. Można wyłączyć podgląd postowania ? Męczą mnie wyskakujące okienka.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie skuteczność 35%, jak nowa paczka to 50-60 %, wg. mnie potrzebne byłoby jeszcze raz sprawdzenie wszystkiego, gdzie dodaje, gdzie nie, usunięcie tego co nie działa i ustalić cenę realną za to co działa ... bo co z tego ,że w paczce 30 sztuk po 2 zł, jak zadziała 15? 

to mnie powstrzymuje przed kupowaniem nowych paczek, czas który tracę na miejscówki do których dodać się nic nie da

• Like 1

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

@misjaNet  - paczki były aktualizowane przed świętami - czyli nam wszystkie miejscówki nam się dodały - podeslij mi na maila - jakie paczki maja taka skuteczność. Taka skuteczność jest możliwa tylko na paczkach DE, NL jesli nie używasz dobrych proxy i maili, które lubią te paczki np gmx czy zoho. Tam maila z o2 czy wp nie dodasz

Druga sprawa mail: obecnie najkorzystniej dodawac maila z imap - po prostu wtedy sięga nawet do spamu. W przypadku takich problemów ze skutecznością mamy przeciez support przez chat na zptemplates - gdzie możemy się umówić na TV, bo w takim przypaku to wróżenie z fusów, bo problemów z kofiguracją projektu może być znacznie więcej.

Nie De, Nl czy Es, mówię o PL i EN. 

Jak robiłeś kiedyś u mnie test z mailem wp, onet i o2 do tego proxy z buyproxies 5 prywatnych, też mieliśmy skuteczność maks 56 % ... 

Mogę zrobić test jeszcze raz, napisz jaka captcha, jakie maile i jakie proxy, ile przebiegów i sprawdzę u siebie. 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

• 2 tygodnie później...

szablony blogów są poprawiane dziś lub jutro zakończymy poprawkę blogów.

MultiStep zmienilismy drugi krok aby można było wielowątkowo tak jak pozostałe kroki. Teraz aktywować konta można w wielu wątkach. Chodzi o ten dodatek:

https://zenindexer.com/produkt/multi-step-dodatek-do-zenbloga/

Edytowane przez sebau