Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli ktoś chce zamówić paczkę blogów vip - takich pół manualnych to prosze o info na mail, bo dziś dodamy ją do zenbloga - będzie ich kilkadziesiąt. Chodzi o to, ze to blogi z takimi zabepiczeniami, których jeszcze nie robimy automatycznie, tylko trzeba je po prostu recznie rozwiązac czyle instancje sie zatrzymaja i poprosza o ingereencje człowieka. Przynamniej tymczasowo tak to będzie działać.

ostatnio było kilka poprawek w nowej recapcha, bo google zmienialo ciagle coś z funkcją callback

teraz jak się pobierze recaptcha_pic powinno być skuteczniej przy rozwiązywaniu te captcha.

W przypadku anti-capthca nie zapomnijcie dać max bida tak na np. 8$ bo w przypadku gdy jest duże obłożenie w serwisie, to bedziemy szybciej obsłużeni a czasami jest to kluczowe

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 1 miesiąc temu...

Tak, bedziemy ja naprawiac - jedziemy poprawki wlasnie skonczylismy EN

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Promocja z okazji BLACK FRIDAY -30%

Promocja dotyczy wszystkich naszych szablonów znajdujących się na stronie

https://zenindexer.com  - wystarczy użyć kodu BLACKFRIDAY przy zamówieniu a cena zostanie zmniejszona.

Znajdziesz tu następujące rzeczy:

ZenBLOG + dodatek multi site

ZenOgłoszenia + dodatek Premium

ZenReview

ZenHOST

ZenFiles

ZenSzeptacz

ZenSocialBot

Szablon do postowania wpisów na wizytówkach

Szablon do indeksacji poprzez GSC

Szablon Google walker

Szablon do OLX

Szablony do poczty, o2, wp, interia, onet, gazeta, direct  admin, gmx

Voter

+ szablony do róznego zwiększania CTR i inne pisanie na zamówienie

Promocja -30% dotyczy także szablonów VIP znajdujących się na https://zptemplates.com

Edytowane przez sebau

• 3 tygodnie później...

Jak aktualnie ze skutecznością VIPów? Na ponad 60% przy wszystkich szablonach można liczyć? Dawno już nie linkowałem z paczek VIP, a chciałbym sprawdzić jaka jest aktualnie skuteczność. Na dzień dzisiejszy brakuje mi 25-30 paczek do całości więc zanim w to zainwestuje chciałbym sprawdzić.

CZY ZNAJDĘ KOGOŚ KTO AKTUALNIE POSIADA WSZYSTKIE PACZKI VIP ??? I ma tak skonfigurowany soft że wyciąga maxa? Chciałbym prosić o odpłatnego blasta w celu sprawdzenia aktualnej skuteczności. 

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

@Aramin173 nie zezwalamy na blasty naszymi vipami. Daj mi nać zapuścimy Ci na brakujące paczki

p.s. Poprawilismy w zenblogu wordpressa, bo wprowadzili juz tego gutenberga i kilka innych szablonow zenblogowych

Edytowane przez sebau

13 minut temu, sebau napisał:

nie zezwalamy na blasty naszymi vipami

Taki żarcik Kolega przemycił :)

A co się odbywa za pomocą  szablonów?

Oczywiście blast to trochę nieodpowiednie słowo do ZP, ale fakt faktem, ze miejscówki z takich szablonów są masowo spamowane.

Edytowane przez Mariusz
  • Like 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

chodzilo mi o to, ze nie ma naszej zgody do używania naszych szablonów w celu sprzedaży usługi "zapuszczania blastów"

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

zenblog został wzbogacony o nowego bloga + 3 zostały reaktywowane, bo kiedys zostały usunięte (np poprzez aktywacje tel) a teraz znowu je przywróciliśmy bo działają! -

nowy to penzu.com

stare przywrócone to:

weebly.com

wix.com

angelfire_lycos.com

przy okazji dodalismy tez paczkę vip profili :)

• 3 tygodnie później...

Blogi zostały zaktualizowane - np. wordpress bardzo się zmienił od strony rejestracji. Zmiany są już na zptemplates.com

Warto pobrać aktualizacje blogów :)

• 5 tygodni później...

Cześć, potrzebuję pilnie bota, który będzie podbijał tzn. lajkował komentarze (komentarze, NIE filmy!!) na youtube? Albo najlepiej żeby dodawał je jeszcze sam o treści którą wskażę i potem łapkował z innych kont.

Konta oczywiście mam, ponad setkę, ale jak widzę, jak jakiś świr w ciągu minuty od publikacji komentarza pod jakimś filmem ma po 80-100 łapek w górę, co automatycznie wybija komentarz na samą górę to mnie coś trafia, bo sam fizycznie nie jestem w stanie z tych multikont tego podbić xD

Sprawa jest taka, ze promuję pewien system afiliacyjny na youtube i zależy mi, aby komentarze były u góry pod czyimś filmem.... Mogę oczywiście zapłacić, byle by to działało i spełniało moje wymagania.

Ten ZenBot zda egzamin? Ile kosztuje i jaka jest oficjalna strona by kupić? łatwo się to obsługuje? Potrzebuję konkretnego programu do konkretnych celów, nie chcę sie pakować w bagno, bo już raz 50 zł jakiemuś typkowi z innego forum zapłaciłem i dał mi jakiś syf... 

Zenblog tego nie robi. Robi to inny nasz program -zensocialbot potrzebujesz modul google za 280pln netto on sobie z tym tematem poradzi

21 godzin temu, sebau napisał:

Zenblog tego nie robi. Robi to inny nasz program -zensocialbot potrzebujesz modul google za 280pln netto on sobie z tym tematem poradzi

napisałem na pw do Ciebie, dzisiaj prawdopodobnie kupię bota

tylko mam jeszcze pytanie dt. zennopostera, którą wersję wykupić do moich celów

• 3 miesiące temu...