Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że nie wiesz o co tutaj biega. Na obecna chwilę jest 18 szablonów na 18 platform blogowych.

U mnie zakłada 17 na 18 - bardzo dobry wynik, autor cały czas robi nowe szablony czy też poprawki jak coś nie działa.

Jak ktoś nie wie po co mu to...to i 50 zl bedzie za dużo. A za taka kase jestem b. zadowolony, założyłem ponad 100 blogów

i jadę dalej ;)

Na upartego można zrobić to za darmo :D Nawet istnieją do tego specjalne strony online. Google nie gryzie.

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

dzięki za opinie o ZenBLOG-u - cieszę się, ze się podoba :D

Właśnie dodaliśmy nowe platformy tj. wikispaces.com, multiply.com i zautomatyzowany blog.pl (był poprzednio ale do ręcznego wpisywania captcha - także nie można go było liczyć ;))

Musieliśmy też dokonać korekty, bo np. na blogger.com(blogspot) zmienili dzisiaj format daty przy rejestracji i trzeba było to uwzględnić. Na jutro dodamy jimdo.com.

Są to wszystko większe platformy z bardzo dużym site i sporą ilością polskich stron - warto trzymać tu trochę swoich blogasków.

Mam też pytanie o to jak rozwiązać postowanie (dodawanie nowych/kolejnych postów). Czy jeśli w katalogu projektu byłyby pliki w formacie (pierwsza linia tytuł, druga linia treść z linkami a trzecia linia slowa kluczowe), to byłoby wystarczające? Czyli po użycu pliku - plik zostałby usuwany(treść już by nie była spinowana - trzeba by wygenerować trochę artykułów samemu).

Czy może tak, że byłoby mniej plików ale zespinowanych i generowałoby się z nich artykuły z treścią i tytułami (plików byśmy nie usuwali.)

Oprócz ręcznie wstawianych linków w treść można dodać np. znacznik %LINK%, który powodowałby zalinkowanie do losowego bloga dla tego projektu (byle nie do siebie samego)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

jeśli ma to być z głową to muszą być obie opcje:

- możliwość wrzucenia jednego tekstu z synonimami i wtedy sobie sam wszystko losuje dalej

- jak ktoś chce mieć różne arty w różnych serwisach to powinna być opcja wrzucania plików i wtedy zenek pobiera do każdego kolejny art.

Zenek jednak musi mieć opcję wysyłania różnej ilości artykułów w wybranym czasie do konkretnych serwisów bo wrzucanie jednego arta i zapominanie o serwisie to wystawianie się na odstrzał.

Dobrze by było zrobić najpierw wszelkie polskie serwisy, w których można założyć bloga, stronę www, wiki itp. Narzędzi automatów zakładających blogi itp na zachodnich serwisach jest już multum więc te też warto dodać ale w dalszej kolejności.

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

Widzę że nie wiesz o co tutaj biega.

No nie wiem.

Mam nadzieję, że za taką kasiorę będzie można założyć z 500 blogów na unikalnych serwisach.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

zgodzę się z przedmówcami. rozważam zakup, ale interesuje mnie czy mogę dodać kilka spiętych artykułów, które będzie losował i publikował na różnych platformach. ile obsługujecie platform blogowych? interesują mnie zarówno zagraniczne, jak i polskie. Sam posiadam listę takich, mogę w razie czego przesłać na pw

doszedł właśnie 21-szy jimdo.com - już rozsyłam wraz z poprawkami. Teraz dodamy trochę więcej polskich mniejszych platform oraz rozpoczniemy stawianie szablonów do postowania kolejnych artów. Oczywiście od największych blogger, wordpress itd...

@InterPR - dokładnie tak to będziemy realizować postowanie (o do wysyłania o okreslonym czasie - to sam zenek nam to zapewnia i jego harmonogram)

@mario1973 - na platformach są losowane skórki i ogólnie możesz znacznie więcej postawić niż 500 - przecież systematycznie możesz dodawać nowe projekty swoich pozycjonowanych stron. Na jednej platformie możesz postawić więej niż kilka blogów - ale to chyba oczywiste

@bennie_amin czekam na priv z listą. Przyznam, że na początek braliśmy takie najbardziej wypasione na świecie i w kraju.

jeśli ktoś chce zobaczyć jak wyglądają przykładowe blogi to proszę info na pw. Wieczorem powinienem odpowiedzieć.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Na początku nic nie ma o 21 platformach. Przy ciągle powstających nowych, model z abonamentem jest średni bo każdy kupujący za te same pieniądze dostanie inną ilość platform (ja to tak rozumiem). Im dłużej się poczeka tym więcej będzie w pakiecie podstawowym z miesiącem update.

O platformach masz na końcu :) . Jeśli chodzi o model z abonamentem po części masz rację, z tym że osoby które zakupią soft wcześniej, wcześniej zaczną z niego korzystać. Jeśli będziesz czekał to platform będzie przybywać ale i tak nie będziesz miał do nich dostępu.

...