Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Plik z web20vip_changelog.TXT w których sa zawarte informacje o Update ma ostatni wpis z 2.9.2014, teraz by zobaczyć sobie co zostało zmienione lub jakie są nowe paczki nalezy kupić kota w worku (update) by się dowiedzieć czy łaskawie coś zostało dodane czy nie. Z ilością szt w paczce to już przesada, gdbyby brakowało 1-3 szt to luz a nie 10 czy więcej.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Updated 28/10/2014 28/10/2014 15/04/2014 15/10/2014 25/06/2014 3/11/2014 3/11/2014 25/09/2014 3/11/2014 9/09/2014 9/09/2014 26/09/2014 27/10/2014 28/10/2014 3/11/2014 3/11/2014

Tak wygląda data aktualizacji w panelu...

Szkoda tylko, że niema odpowiedzi na moje pytania, na które również czekają inni użytkownicy...

nie przesadzajcie przestańcie się obsrywać, nie wiem dlaczego myślicie, że będziecie mieć skuteczność 100 % ja tam na 900 szablonów udaje mi się założyć około 600 po dwóch przebiegach i wcale nie narzekam uważam że to dobry wynik. To że brakuje szablonów w paczkach przecież wczoraj zostały pokasowane niedziałające wkrótce się pewnie pojawią nowe w ich miejsce trochę spokoju za bardzo się podniecacie zagadnieniem dajcie im trochę czasu ogarnąć tyle szablonów też się od ręki nie da poprawić

paczki są uzupełniane z różną częstotliwością ale są uzupełniane ja tam się ciesze że i tak moge dodać linka do ponad pół tysiąca miejść z czego ponad połowa to naprawdę fajne miejscówki

także cieszyć się tym co jest pamiętajcie lepiej wróbel w garści niż orzeł na plakacie

Problem z niekompletnymi paczkami nie jest od wczoraj a od czasu w którym masowo zaczęli nawalać kolejne paczki. Skuteczność u mnie na poziomie 55% a więc xxxx nie urywa. Nie nie mówię, aby była 100% ale te 80% można osiągnąć, gdyż taką kiedyś miałem to wiem co piszę...

Pabi dla ciebie może jest dobrze jest płacić za coś co nie jest pełną realizacją przedstawianej oferty, ale dla mnie to nie wychodzi mniej szablonów o 10 czy 20. Przy większej ilości szablonów wychodzi brak nawet w okolicach 100 profili, a jak już wiemy są to teoretyczne 2 paczki, a więc 300 zł.

Ja wstrzymuje się zakupem nowych paczek do puki nie będą naprawiane stare. Proponuje innym również to zrobić, to może zauważą, że coś jest nie tak i zaczną dbać o to co już sprzedali...

jest specjalny link /web20vip_changelog.TXT dla tych co nie maja updatu w którym informacja o aktualizacjach i tam ostani wpis jest jak podałem z 2.09.2014. - i tutaj widać żeby się dowiedzieć o nowych aktualizacjach czy paczkach trzeba kupić Update, a skąd mam wiedzieć co weszło w zycie jak jest info z .02.09.2014?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

od piatku działamy nad poprawą w paczkach. Czyli naprawa, usuwanie i dodawanie nowych - dlatego mogą być braki.

@Pabi dobrze napisał, że nie da się tak natychmiast tego naprawić i ten proces będzie trwał pewnie jeszcze tydzień. Wszystkie siły przerzucone na zwiększenia skuteczności w starych paczkach. Nowe paczki jak dodajemy, to z nowych geolokalizacji - czyli nie dodajemy paczki PL skoro są tam braki w starych paczkach. Mamy np. przetestowaną paczke .CZ i ją też wypuścimy. JEdnak od piątku naprawimy tylko stare vipy.

@cinmar - plik po prostu dla niezarejestrowanych się wcześniej nam nie wgrał za co przepraszam - teraz już jest widoczny. Nie ma tam dokładnych inforamcji o zmianach w konkretnych szablonach tylko ogólnie o paczkach w których były większe zmiany.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

W sumie to mamy już kolejny tydzień, co prawda skuteczność poprawiona, ale ilość szablonów jest jeszcze mocniej okrojona, a nowe grupy powstały niczym grzyby po deszczu.

Kiedy ilość szablonów w zakupionych paczkach będzie taka ile jest deklarowane przy zakupie?

Obecnie brakuje około 30% szablonów od stanu jaki jest sprzedawany...

A taka mała propozycja, dla wszystkich aplikacji z Waszej stajni - zajmie Wam może 2 minuty a nam ułatwi życie - czyli wprowadzenie drzewka projektów czyli ich grupowania w obrębie folderów co zwiększyłoby czytelność gdy mamy ich nieco więcej

Popieram, oraz możliwość zaznaczenia i usuwania więcej niż jednego projektu na raz. W tej chwili muszę usuwać ręcznie foldery i pliki oraz edytować plik z nazwami projektu, bo korzystanie z waszej aplikacji zabiera za duzo czasu

To jak znajdziecie chwilę by to wprowadzić - bo ostatnio coraz mniej nowych portali ogłoszeniowych/blogów się pojawia to moze taki mały update do wszystkich appek javowych?

Dokładnie 50 miech będzie....

Kilka miesięcy temu pisaliśmy, że mogą być ceny wyższe za pakiety ale w zamian wymagamy częstych aktualizacji itp. Dzisiaj mamy tak, że aktualizacja jest średnio raz w miesiącu, ceny wyższe, a paczki poniżej 40 sztuk. Paranoja... :(

Dokładnie 50 miech będzie....

Kilka miesięcy temu pisaliśmy, że mogą być ceny wyższe za pakiety ale w zamian wymagamy częstych aktualizacji itp. Dzisiaj mamy tak, że aktualizacja jest średnio raz w miesiącu, ceny wyższe, a paczki poniżej 40 sztuk. Paranoja... :(

Było już powiedziane w temacie, że wszystko będzie naprawione i uzupełnione, polecam uzbroić się w odrobinę cierpliwości bo przy takiej ilości jednak trochę to trwa. Na dzień dzisiejszy prawie wszystkie paczki są wyczyszczone z niedziałających szablonów + poprawione tam gdzie dało się coś zrobić. Paczki EN i DE są już uzupełniane o brakujące profile.