Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@sebau

mógłbyś doradzić w małej sprawie ? Po zrobieniu przycisków ukrywających projekty mam problem z dodawaniem nowych projektów do listy. Mam pliki gotowy plik .txt z projektem, wklejam jego nazwę w pliki "lista projektow" lub "lista projektow nieaktywnych" ale mimo to na liście w Zenblogu w ogóle się nie pojawia. Gdy usunę oba pliki z listami projektów, to po włączeniu Zenblogu on i tak ma zapisaną jakąś listę projektów. Już nie wiem który plik edytować, żeby dodać jakieś nowe projekty :/

Uprzedzając ewentualne pytania dodam tylko, że w Zenblogu projekty mam wyfiltrowane na "show all".

Należy dodać projekt na początku do nieaktywnych, albo do aktywnych ORAZ widocznych (lista_projektow_widocznych.txt), można też przełączyć guzik, bo jeżeli jest na nim napisane "show all" to znaczy, że po naciśnięciu będą widoczne wszystkie.

Teraz paczki mają po 50 sztuk, ale mimo, że ponad miesiąc temu była aktualizacja paczek to kolejnej już nie było i skuteczność drastycznie spada... Teraz sięga ponownie poziomu około 50-60%

Co do blogów, to nie wiem...

Zennoposter zapisuje pliki tekstowe w standardzie z CRLF. Czy jest możliwość, żeby zapisywał w standardzie LF (Unix) ?Ewentualnie jak z poziomu zennopostera przekonwertować (automatycznie w trakcie wykonywania szablonu) podając nazwę pliku ? Byłabym wdzięczna za pomoc.

@janekszeryf - taki szablon pojawi się ale już po nowym roku. Będzie on też mógł działać jako edycja profilu ale będzie zmieniał tylko bio lub strona www. Działanie na podobnej zasadzie jak autologin + plik z metadanymi. W celu zdjęcia jakiegoś linku z profilu wystarczy w projekcie go usunac i zapuscic ten szablon. Oczywiście nie będzie on w 100% skuteczny ale skuteczność powinna być wysoka.

Da się określić jakiś przybliżony termin realizacji tego szablonu? Nie ukrywam że akurat mocno by się mi przydał stąd pytanie :)

@madewith - po poprawkach się tym zajmiemy jeśli będzie zainteresowanie. Do dziś tylko 2 osoby wyraziły zainteresowanie tym rozwiązaniem.

Wczoraj poleciała pierwsza część poprawek w VIPach PL

Dziś po 16:00 poleci kolejna partia. Pobierzcie też plik qa.txt i wrzućcie go do Progs\Resources\pomocnicy\ chyba, ze sami ten plik też uzupełniacie to na końcu pliku doklejcie nasz plik.

Co do skuteczności to upewnijcie się do captcha i maili z których korzystacie. o2 czy yahoo się już nie nadają i należy używać innych skrzynek.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email