Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Dywyn jeśli to dla Ciebie duperela to nie musisz za nią płacić bo po co Ci ona. Mi i jak wielu innym osobom na pewno się taki szablon przyda, bo nie raz się zdarza taka kwestia, że strona załapie filtra, albo klient odejdzie i takie profile się marnuje, a tak to podmiana adresu i linkowanie do nowej strony.

Rozumiem sebau, że chcę za to jednorazowo kasę, bo równie dobrze może tego nie robić i mieć problem z głowy, aktualizowanie później tego itp. po co sobie robić dodatkową robotę za darmo.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

• 2 tygodnie później...

Domeny linkowane https to tragedia, mam najnowszy plik jar, świeżo zassane szablony.

Sporo jest błędów typu anachor jako link ładnie się wyświetla z wukropkiem ale link prowadzi już do https//

Inny problem, że ładnie profil tworzy ale linku już nie umieści(sporo stron typu for phpbb)

Podeślę listę adresów, ale to jest masakra.

sygnaturka.png

O https już kilka razy pisaliśmy - nigdy nie działał (błąd popełniony 2 lata temu przy parsowaniu) ale prostszym rozwiązaniem jest zmiana poprzez link_changer np. w pl

Obecnie poprawiamy szablony pod kątem nowej wersji recaptchy bo coraz więcej serwisów zaczyna jej używać - dlatego postanowiliśmy załatwić sprawę kompleksowo.

@warol - skrzynkę priv zaraz wyczyszczę akurat domenę przenosilismy na inny serwerek i zapomnieliśmy o założeniu skrzynki :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

Panowie co używacie do postowania na utworzonych i podlinkowanych blogach? Zenblog sam w sobie jest calkiem przydatny jednak używanie "postersa" bezposrednio w Zenblogu jest baaardzo czasochłonne. Jeśli ktoś chce zapostowac 1k blogow to straci na to cały dzień przed kompem.

Tak jak lixe dobrze zauważył obecnie Zenblog obsługuje tylko jednego wordpresa którego można potem obsługiwać np. Wupresem ale co z reszta? Macie jakiś sposób? Czego używacie do postowania?

P.S. sorki za czesciowy brak polskich znakow ale pisze z bardzo mikro smartfona :-)

Edytowane przez Aramin173

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Ehh jestem zawiedziony Zenblogiem...

Jak sama nazwa wskazuje jest to soft głównie do zautomatyzowanego zakładania blogów - w tej kwestii soft już o dawien dawna się nie rozwija. Aktualnie obsługuje tylko i wyłącznie jednego Wordpressa :-( A szkoda bo przydało by się minimum 5.

Aktualnie soft służy bardziej do zakładanie profili Web2.0 jednak trzeba kupować paczki w cenie średnio około 100 zł za paczkę 50 blogów (w rzeczywistości około 45) gdzie przy dobrych wiatrach uda nam się założyć 30 :-( Żeby kupić wszystkie dostępne paczki to chyba 5000 zł nie starczy.

Zenblog powinien zostać automatem do BLOGÓW. Gdyby wychodziły paczki nowych miejscówek blogowych na wordpressie na bank bym to zakupił.

Taka moja sugestia. Mam nadzieje, ze autor popracuje nad blogami - bardzo na to liczę.

Edytowane przez Aramin173

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Jeśli chodzi o Web2.0 to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest Xneolinks,

nie pisz głupot o Xneolinks i web 2.0. Xneilinks to zupełnie inny soft.

Co do Zennobloga to nie korzytam bo mam swoje szablony, ale jak ktoś nie umie pisać szablonów lub tanio zlecać, a najżeglowniejsze szybko reagować na zmiany to Zennoblog jako gotowy zbiór szablonów niema konkurentów.