Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliście moze taki problem ze zennoposter sie wam wylacza (sam zamyka sie program) co jakis czas ? W wersji 4 bylo ok a po aktualizacji do najnowszej wysypuje sie mimo ze wykorzystuje ~10% CPU i też jakiś ułamek RAM ... bez sensu byloby robic downgrade ...

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

+ prawidłowo rozwiązywana captcha to podstawa - podobnie jak uzupełnianie Q&A 

+ pierwszy obrót na 1 proxy, później na tych co sie nie udało zmiana proxy - prywatne, nie żadne współdzielone
+ zmiana maila - najpierw w obrębie tej samej swojej domeny ( catchall ) później ewentualna zmiana na popularną platformę ( mail.com / mail.ru / yahoo.com , z gmaila nie polecam ) 

+ unikalne nazwy użytkowników - na popularnych platformach ciężko o nie ( tumblr, wordpress ) 

+ na końcu zostaje podgląd i sprawdzenie co jest nie tak

88x31_en.png - semrush z trialem

od wczoraj mam problem z profilowaniem... z całej paczki zakłada mi około 50 profili..

Czy wy również macie problem z profilami? Z tego co zaobserwowałem to problem leży po stronie odbierania poczty. Zenek nie może odebrać poczty z wp oraz interia...

Innych na razie nie testowałem...

@whiner dzięki

+ captcha to wiadome to co polecane do Zenbloga czyli antigate, pytania czyli to co w /Results? u mnie nie są tam dopisywane żadne pytania..

+ proxy tak prywatne to wiadome, jakich używacie i nie są jakoś szybko banowane?

+ Najwięcej w logach mam: "Wartość nie może być zerowa. Nazwa parametru: value" w czym może być problem?

"Wartość nie może być zerowa. Nazwa parametru: value" w czym może być problem?

Nie sprawdza logów tylko włącz widok przeglądarki zobaczyć gdzie sie wysypuje, logi to mozesz wysłać do sebau ewentualnie. 

Teraz rucaptcha/2captcha 

pytania czyli to co w /Results?

Wejdz w zenblog zakladka Tools/Edit Questions

88x31_en.png - semrush z trialem