Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, co z szablonami, które obecnie nie działają? Na 5 próbach osiągnąłem około 290 sukcesów z 500. Czy jest planowane poprawienie szablonów bądź podmianka na nowe, działające?

50-70% success to w zasadzie norma od zawsze - potwierdzone u kilku użytkowników.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Niestety i ja potwierdzam skuteczność 50-60%, a powinna być minimum 80-90%, wiadome nie mówimy o 100%, ale te 80% to nam się należy płacąc za aktualizacje jak psu miska. Nowe paczki dochodzą więc adresów nie brakuje.

W sumie to zapytam na co idą te pieniądze za aktualizacje, ktoś może wie? 12 dolarów za miesiąc czyli 50zł/mc

@janekszeryf - masz za niską skuteczność. Jeśli masz zaktualizowane szablony, plik z pytaniami qa.txt i zenka to powino być więcej.

warunkiem jest wersja zennopostera 5.7.1.0 lub nowsza. Używanie do rozwiązywania captcha anti-captcha/antigate lub rucaptcha/2captcha, bo coraz więcej nowej recaptcha w serwisach.

JEśli masz pomimo tego niską skuteczność, to na dysku w katalogu Results siedzi taki plik: !zenblogweb20log.txt

Wystarczy wykroić z tego pliku zakres czasu w którym uruchamiacie nowe szablony. Na końcu jest data.

oprócz tego załącznika proszę też podać:

-że szablony oczywiście najnowsza wersja i projekt wykonany bez błędów

-ile wątków uruchamiasz

-jaki mail użyty (serwer)

-jaka captcha

-jaki numer wersji zennopostera

-czy uzywane proxy(jeśli tak to jakie)

-czy zapuszczałeś jeszcze raz ten projekt na innym mailu(poprawia skuteczność, bo uzupełnia o miejscówki gdzie pierwszy mail nie był lubiany dla tej miejscówki)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@janekszeryf - masz za niską skuteczność. Jeśli masz zaktualizowane szablony, plik z pytaniami qa.txt i zenka to powino być więcej.

warunkiem jest wersja zennopostera 5.7.1.0 lub nowsza. Używanie do rozwiązywania captcha anti-captcha/antigate lub rucaptcha/2captcha, bo coraz więcej nowej recaptcha w serwisach.

JEśli masz pomimo tego niską skuteczność, to na dysku w katalogu Results siedzi taki plik: !zenblogweb20log.txt

Wystarczy wykroić z tego pliku zakres czasu w którym uruchamiacie nowe szablony. Na końcu jest data.

oprócz tego załącznika proszę też podać:

-że szablony oczywiście najnowsza wersja i projekt wykonany bez błędów

-ile wątków uruchamiasz

-jaki mail użyty (serwer)

-jaka captcha

-jaki numer wersji zennopostera

-czy uzywane proxy(jeśli tak to jakie)

-czy zapuszczałeś jeszcze raz ten projekt na innym mailu(poprawia skuteczność, bo uzupełnia o miejscówki gdzie pierwszy mail nie był lubiany dla tej miejscówki)

Na mailu masz już odpisane, ale dla potomnych napiszę też tutaj:

- najnowsze szablony i ZP

- 15-50wątków

- maile we własnych domenach (zmiana maila dodaje 5-10 miejscówek na ~500 templat)

- RipCaptcha/2captcha

- prywatne proxy - ProxyHub + VPN

Wszystkie templaty PL, eng, UK, de. Skuteczność rzadko przekracza 60%.

Widzę że 'step 2' pobiera emaile. Czy mogę robić tak, że robię masowo step 1 dla wszystkich platform po kolei i dopiero potem step 2 też dla wszystkich? (I potem step 3 dla wszystkich) Nie 'gryzie' się to jakoś, jeżeli dla wszystkich jest ten sam email? (Nie wiem, nie kasują się nawzajem czy coś)

I jak to zrobić, żeby na pewno wszystkie blogi 'przejechało'? A nie tylko 1?

• 2 tygodnie później...

Po zainstalowaniu najnowszej wersji Zenka wyskakują komunikaty "Failed to process directory". O co chodzi? Wszystkie odpowiednie prawa do odczytów są zrobione.

• 3 tygodnie później...

Kupiłem bardzo dużo paczek - skuteczność po 2 przebiegach 60% i to nie wszędzie jeszcze jest link. Czekam na aktualizacje, ale obecnie to cieniutko...

Zupełnie w normie :)

Na Win serverowych jest ok 50%, na domowych OSach tzreba sie mocno starać, żeby wyjść powyżej 60-70%.

I tak jest od zawsze, więc raczej aktualki nic Ci nie dadzą...

70% Nie ma szans... Jak jest 50% to max przy zmianie email (kilka razy) i zmianie Ip I oczywiście kilka przebiegów zenka

Tak - na OS serverowym, na Win 7/8/10 jest więcej. Sprawdzone empirycznie, Sebau też o tym pisał.

Nie wiem jakie masz paczki i o których piszesz ale dalej z całym szacunkiem w to nie wierze... Zrób np. CO.UK 70%  nie ma  takiej opcji...  Już nawet nie piszę o tym że są miejsca gdzie niby jest profil a nie ma linka. Jako przykład podałem co.uk a na pl,com jest podobnie

Nie wiem jakie masz paczki i o których piszesz ale dalej z całym szacunkiem w to nie wierze... Zrób np. CO.UK 70%  nie ma  takiej opcji...  Już nawet nie piszę o tym że są miejsca gdzie niby jest profil a nie ma linka. Jako przykład podałem co.uk a na pl,com jest podobnie

Pisałem o średniej z wszystkich paczek com/pl/uk - nie sprawdzałem dla pojedynczych.