Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

podaje skuteczność @Lesiu dla VIP PL - wyniosła ona 80,7% na wszystkich szablonach PL - pokazywało mu więcej niedziałających, bo dodawał oprócz naszych jeszcze jakieś szablony, które np. dawno usuneliśmy, bo profil np. jest widoczny wyłącznie dla zalogowanych. Część z tych miejscówek w tym czasie mogła się popsuć. Skuteczność sprawdzona przed chwilą na naszej maszynie u nas na paczkach PL to 86%. W przyszłym tygodniu naprawimy część bardzo starych szablonów, które były usunięte kiedyś ale wracają do życia - np. z powodu zmiany polityki właściciela lub administratora serwisu.

@ar4 - od tego roku - prowadzimy dokładniejszy changelog co zostało zmienione zarówno w paczkach PL i zagranicznych - będzie można bardzo łatwo to sprawdzić

• Like 1

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Ja jeszcze nowego zenobloga nie odpalałem, ale może fajnie sebeu abyś tutaj np napisał, z jakich proxy korzystasz, captache, czy polecasz dawać dłuższe opisy i inne ważne rzeczy przy których masz taką wysoką skuteczność.  Na pewno części osób się przyda:), możliwe, że gdzieś było pisane ale pomimo tego, że w miarę systematycznie śledzę wątek nic nie widziałem, Pozdrawiam

Zgadza się, na zmiennym IP największa skuteczność. Do tego warto używać ZennoPoster 5.9.9.1, bo działa lepiej niż nowsze. Ja używam Capmonster2 (ref) + ruCaptcha. Teraz faktycznie działa Recaptcha2 Audio, więc Capmonster2 rozwiązuje Recaptcha2. Pozostałe lecą do ruCaptcha. Najlepsze maile to te we własnych domenach, szybkie i bez filtra antyspamowego.

Co do maili to może najlepsze z własnych domen ale i tak warto dodać nawet takie o2.pl czy wp.pl ponieważ niektóre serwisy mają jakieś dziwne wymagania i na nieznane domeny po prostu nie wysyłają. Zawsze jak się przejedzie szablony na koniec takim o2 to coś się jeszcze wyciągnie - także jest coś na rzeczy. Przy mailach można teraz eksperymentować z interwałami połączeń.

Dziś też były poprawki w PL, dodaliśmy też jeden ciekawy plik:

"!kopiuj_vipy_pl_do_folderu.bat" służący do wyciągnięcia wszystkich szablonów vip pl do jednego folderu ("all_web20_PL")

Czyli jak ktoś ma dużo paczek to po prostu klika w niego i wszystkie szablony ma w jednym miejscu. Jeśli chcecie możemy dodać taki analogiczny do vipów EN i może jeszcze jeden do w ogóle wszystkich vipow. Czyli wszystkie szablony VIP z różnych języków lądowałyby w jednym folderze.

Mogę też przygotować plik bat do usuwania niechcianych szablonów. Byłby do własnej edycji. Czyli wpisujecie które szablony ma usunąć z paczki przed użyciem, bo nie odpowiadają np. Waszym wysokim wymaganiom.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

22 godziny temu, sebau napisał:

Dziś też były poprawki w PL, dodaliśmy też jeden ciekawy plik:

"!kopiuj_vipy_pl_do_folderu.bat" służący do wyciągnięcia wszystkich szablonów vip pl do jednego folderu ("all_web20_PL")

Czyli jak ktoś ma dużo paczek to po prostu klika w niego i wszystkie szablony ma w jednym miejscu. Jeśli chcecie możemy dodać taki analogiczny do vipów EN i może jeszcze jeden do w ogóle wszystkich vipow. Czyli wszystkie szablony VIP z różnych języków lądowałyby w jednym folderze.

Jak najbardziej jestem za, bardzo przydatna funkcjonalność

Dzisiaj na blogach 29 na 51 sukcesów - z tego około 3 - 4 sztuki błędnie zrobione - więc jest 50%

Jeśli chodzi o Vipy to skuteczność też pewnie będzie na podobnym poziomie.

Abonament warto raz na jakiś czas przedłużyć - zawsze są updaty i skuteczność wzrasta.

@ar4 - nie wiem czego oczekujesz po "updaty" - raz na jakiś czas warto zrobić. Skuteczność się poprawia. Natomiast nigdy nie była ona większa niż 50 - 60%

Po prostu po jakimś czasie jak masz stare paczki to okazuje się że na 30 VIPÓW masz dodań z powierzonym linkiem rzędu 30%.

Tyle w temacie - ogólnie skuteczność spada. Wiele osób te same miejscówki robi, więc moderatorzy szybko to zmieniają i stąd ten problem.

• Like 1