Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@lumbo - konto założone :)

Jeśli komuś już dawno wygasły subskrypcje a nie ma konta w naszym panelu to wystarczy, że prześle mi następujące dane:

1. email do korespondencji

2. Imię/Nick

3. email na który ma licencje programu Zennoposter (po otworzeniu programu znajduje się na górnej belce).

utworzę wtedy konto, które wystarczy opłacić poprzez PayPal nawet na 1 miesięczną subskrypcje i już można korzystać z nowej wersji zenbloga.

Podsumuję cennik z podziałem na klienta z Polski i z zagranicy. W trosce o nasze lokalne platformy w wersji zagranicznej nie ma szablonów do naszych polskich platform. Polska wersja ma full pakiet.

cena dla klienta z Polski:

190 netto w tym 1 miesiąc subskrypcji na zptemplates.com

subskrypcja: 1 miesiąc 32pln netto, 3 miesiące 65pln, 6 miesięcy 113pln

cena dla klienta z zagranicy:

$89 w tym 1 miesiąc subskrypcji na zptemplates.com

subskrypcja: 1 miesiąc $12, 3 miesiące $29, 6 miesięcy $49

Zenbloga zamawia się poprzez wysłanie email-a na adres admin [@] zptemplates.com

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dziś ostatni dzień promocji urodzinowej na Zennoposter.

Jeśli chodzi o ZenBOG to jest nowa wersja 2.25 w panelu. Od ostatnio opisywanych zmian dodaliśmy:

- jambase.com,

- publr.com,

- blogdive.com (tylko jeden serwis na 1 ip - także przyda sie proxy),

- goodluckwith.us (1ip na 24h),

- fotopages.com,

Październikowe plany - oprócz dodawania nowych blogów, rozbudujemy aplikacje o możliwość obsługi profili web2.0 do podlinkowania - zaczniemy od całych platform aby profili było więcej np. Ell, SocialGo, Oxwall, Dolphin i inne.

Dzięki temu będzie można linkować utworzone blogi w aplikacji zenblog ale także inne strony. W aplikacji będzie osobne okienko dla projektu profile Web2.0 a tam możliwość podania jakiś danych do bio itd i najważniejsze pole: Linki. W tym polu będzie można wstawiać linki w takiej formie

url

lub

url;anchor

lub

url;{anchor1|anchor2|...|anchor n}

i wersja dla ceniących swój czas - nie będzie trzeba nic w tym okienku wypełniać a wtedy wygenerowane profile będą linkowały do założonych blogów danego projektu :)

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Aktualnie, gdy w tekście do postowania mamy 2 lub więcej linki typu %LINK%, to ZenBLOG zawsze wrzuca tam ten sam link do podlinkowania wcześniej założonego bloga.

Czy można zrobić tak, aby pod %LINK% był wrzucany inny/losowy link (aby linki w jednym tekście nie powtarzały się)?

Może to tylko u mnie a może i u każdego używającego w7... Większość okienek w ZenBLOG.jar muszę powiększać, ponieważ ucina mi buttony i inne formularze: https://scr.hu/0rhp/kccec

Drobny szczegół, a jakże denerwujący :)

I pytanie do użytkowników ZenBLOGa: Jaką macie skuteczność zakładania blogów? Ile procent?

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

@served

Zakupiłem zenka tydzień temu a wczoraj dopiero wykonałem pierwszy projekt. Iloś dodań jest jak dla mnie satysfakcjonująca oraz z opini Sebau chyba też cytuje "ekstra wynik" :).

Za pierwszym razem utworzyło 37 blogów. Po powtórzeniu projektu już z innym mailem stworzyło 48 blogów na 59 isniejących. Apropos okienek problem u mnie nie wystepował a ma też Win7.

@gimlak %LINK% jest obecnie wspierany tylko w posterach. Nie zadziała przy zakładaniu blogów w poście powitalny, może tu go próbowałeś użyć? Postaram się go dodać także w post powitalny.

Powinno się go dodać tak: jak klikniesz w artykuły danego projektu i tam przemycisz gdzieś %LINK% to między sobą będzie blogi linkował. %LINK% będzie zamieniany na adres url jednego z założonych blogów, wystarczy go wstawić np. tak

[url=%LINK%]{jakieś anhory|anchorki}[/url]

Artykuł najlepiej z dobrze z synonimami w tytule, słowach kluczowych i treści. Taki artykuł sklonować np. 40 razy (bo przy każdej próbie użycia będzie usuwany jeden artykuł). Wtedy odpalić szablony ale już nie z katalogu blogs, tylko z katalogu posters.

Edytowane przez sebau

@served - słuszna uwaga. Zrobimy tak aby losował różne, bo teraz losujemy raz i zastępujemy %LINK% tym wylosowanym linkiem, co rzeczywiście nie jest najlepszym rozwiązaniem jak ktoś chce od razu dwa podlinkować.

Edytowane przez sebau

chodzi Ci pewnie o demo ZenBLOG. Do nowej wersji Mental Power nie mamy demo. W przyszłości pewnie wypuścimy takie demo ale obecnie mamy inne priorytety. Sam ZenBLOG zadziała na demie zennoposter, bo mamy już plik konfiguracyjny w którym captcha ustawisz sobie w pliku na "MonkeyEnter.dll" -będzie Ci wtedy captcha wyskakiwała na ekran z polem do przepisania (Demo programu Zennoposter ma ograniczenie - nie można wysyłać captcha do serwisów rozwiązujących captcha).

To tak jak już napisałem nie mamy wersji demo - jednak jeśli odpala Ci się zennoposter to zadziała także zenblog a skuteczność ma coraz wyższą.