Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@gimlak - rozumiem, że korzystasz z dzisiejszej wersji? dziś zmieniliśmy wszystkie szablony oparte na tych step-ach aby wszędzie była ta sama technika odpalania i możliwość wielowątkowości, bez straty adresów - uprości to wszystkim działanie z tymi szablonami.

dokumentacja do szablonów działających krokowo

Zapewne do arcade nie przeniosło się nam wszystko prawidłowo - jutro poprawimy a przy okazji dodamy jeszcze jedną nową platformę :)

Co do dolphin dziś przejechałem jeszcze jedną zdobytą listę i uzyskałem dodatkowe 90 działających adresów w których nawet ładnie wstawia avatarka i bio z eleganckimi linkami DF :)

W panelu wyodrębnimy plik z listami tak aby można było nasze listy ściągnąć, bo pewnie jutro je zaktualizujemy. Oczywiście w aplikacji możecie trzymać swoje prywatne listy.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Czy taka forma dokumentacji będzie ok?

no to już powoli idzie w dobrym kierunku ale jeśli mam coś doradzić to trzeba zrobić dokumentację jak laikowi bo wtedy ludzie nie będą ci zrzędzili tylko sami sobie prawie wszystko zrobią. Lepiej więc zrobić dokładną dokumentację + krok po kroku oraz porady aby skuteczność była możliwie wysoka i wtedy zająć się już tylko platformami i aktualizacjami.

dzoler ale chyba doczytałeś że dokumentacja będzie w języku angielskim

to trzeba zrobić dokumentację jak laikowi

ale to soft nie dla laików.... Zamiast pisać eseje autor musi się zajmować rozwojem oprogramowania, to jest priorytetem.Takie moje zdanie.

Według mnie najlepiej by było żeby przy każdym polu był znak zapytania po najechaniu na który wyświetlała by się podpowiedź. Np w polu data urodzenia wpisałem datę w naszym polskim formacie co zaowocowało 90% faili a okazało się ze trzeba w formacie amerykańskim. I takich informacji brakuję.

A ja zawsze tylko rok podawałem ;)

PS. jeśli mam wersję 3 i wychodzi wersja 3.0.3 - jakie pliki mam skopiować? Wszystko jak leci zamieniając to co jest? Czy nie stracę wtedy moich projektów?

Przydałby się zawsze pliczek readme.txt w który byłoby opisana motoda updateu z poprzedniej wersji.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

Wracając do daty urodzin, to pole nie jest wymagane, ustawiliśmy to pole tylko po to aby ktoś mógł wymusić sobie czasami datę urodzin(np. dla lepszej indeksacji i skuteczności, bo urodziny dzis mieli albo po to jak ktoś chce wrzucić tylko jeden avatar seksownej laski i wiek 55lat wyglądał by mało prawdopodobnie) ale jak się tam daty urodzin nic nie poda to my wylosujemy.

@grykom - Odnośnie podmiany aplikacji z 3.x do 3.y to dodamy osobne linki do podmiany aplikacji(ZenBlog3.jar) i list globalnych- dziś właśnie dodamy trochę nowych adresików:)).

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

wersja 3.04 gotowa do pobrania. Custom blogi poprawione. Arcade poprawione i już powinno ruszyć a WPMS powinien ładnie losować skórki. Juro dojdzie platforma oxwall.

W celu dokanania update nalezy pobrać 3 ostatnie pliki:

-aplikacje ZenBlog3.jar, bo robiliśmy w niej poprawki

-LISTS - pod tym linkiem od teraz będą listy globalne do skryptów. Można używać swoich, ale nasze też godne uwagi :)

-i oczywiście szablony :)

U mnie wzrosła. Robicie dobrą robotę chłopaki. Na prawdę szacun ;) Oby tak dalej ;) i przydało by się info na maila o nowych wersjach - nie każdy siedzi na forum ;-)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Ważne info. Był błąd w wersji aplikacji 3.04. Jeśli ktoś przechadzał się po menu i oglądał funkcje File/Captcha settings, to niech tam wróci i wybierze swój serwis a następnie kliknie OK. (wyjście przez X powodowało bug, któr powodował brak komunikacją z serwisem rozwiązującym obrazki)

@entropia - zgadza się posterów jest mniej nie wszędzie jeszcze je dodaliśmy ale także nie wszędzie się da dodawac kolejne posty np. w pen.io ;)

Napiszę tak, jak to zwykło robić Google - "wyniki postowania jeszcze nigdy nie były tak dobre jak obecnie" :D

Edytowane przez sebau