Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie restart mu potzebny lub moze masz starsze wersje szablonów.

Dziś za 2 godziny będzie Mikołajkowy update :) a w nim nowe platformy:

sharetronix

i

php-fusion

z samego php-fusion pewnie można zdobyć więcej jak 1000 linków.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@termipl - fajne, że już działa :)

do php-fusion wrzuciliśmy biedna listę ale naprawdę jest tego tysiące w necie a skuteczość dodań naszym szablonem jest wysoka. Wystarczy sobie zharvestować swoją bazke.

W kolejce skryptów masowych mamy drupala - oraz kilka innych skryptów na celowniku.

Od poniedziałku cena zenbloga wzrośnie - także cena 190pln+vat obowiązuje jeszcze tylko kilka dni.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@termipl - fajne, że już działa :)

do php-fusion wrzuciliśmy biedna listę ale naprawdę jest tego tysiące w necie a skuteczość dodań naszym szablonem jest wysoka. Wystarczy sobie zharvestować swoją bazke.

W kolejce skryptów masowych mamy drupala - oraz kilka innych skryptów na celowniku.

Od poniedziałku cena zenbloga wzrośnie - także cena 190pln+vat obowiązuje jeszcze tylko kilka dni.

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości czy kupić zenbloga to powiem wam że naprawdę warto. Chociażby dla tego, że posiada najlepszy suport, z jakim się spotkałem w mojej "karierze pozycjonera" już dwu krotnie korzystałem z pomocy Sebau przy różnych problemach zresztą oba okazały się winą zennopostera, ale nie odesłał mnie do suportu zennopostera tylko sam cierpliwie zają się problemem Chociaż pewnie po cichu klną że ma mnie dość ;).

Sebau jak w blogach web 2.0 jest ustawione sprawdzanie maili? Zaraz po założeniu bloga? Ewentualnie z niewielkim opóźnieniem? Czy zrobiłeś może jakąś pętle, która przy ponownym odpaleniu tego samego templata z tym samym projektem próbowałby odebrać starego maila? Bo zauważałem, że sporo blogów nie zostało założone bo mail przyszedł za późno a przy ponownej próbie pisze ze mail jest już używany. Nie chcę pouczać mistrza, ale może, jeśli nie ma takiego sprawdzenia to można by zrobić odpowiedniego if-a żeby przy ponownym odpaleniu próbował odebrać mail zanim spróbuje zarejestrować znowu bloga? Jak byś chciał to zrobić a nie miał pomysłu jak to zrobić w co wątpię to napisz do mnie na gg bo ja mam już dwa pomysły jak by to rozwiązać :)

PS.

Jakiego macie teraz succes rata? Mi po pierwszym runie założyło 22 blogów przy ponownym odpaleniu nieudanych dobiło do 32. Używam tych proxy z twojego referala więc to raczej nie ich wina (sprawdzałem je i żadne nie jest na stopforumspam)

Edytowane przez termipl

Jakiego macie teraz succes rata? Mi po pierwszym runie założyło 22 blogów przy ponownym odpaleniu nieudanych dobiło do 32. Używam tych proxy z twojego referala więc to raczej nie ich wina (sprawdzałem je i żadne nie jest na stopforumspam)

Ok. 50, bez proxy

Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości czy kupić zenbloga to powiem wam że naprawdę warto. Chociażby dla tego, że posiada najlepszy suport, z jakim się spotkałem w mojej "karierze pozycjonera" już dwu krotnie korzystałem z pomocy Sebau

Dokładnie. Zawsze można liczyć na pomoc Sebau i szybkie rozwiązanie problemu.

Co do skuteczności na proxy, to u mnie jest to 40-45 blogów.

Nam bez dzisiejszych poprawek wlasnie założył 51 przy 5 próbach na blog. Przy pierwszym podejściu do bloga założył na 25 platformach.

dziś po południu wypuścimy paczkę z poprawkami, bo jeszcze można coś naprawić ;)

Testowaliśmy na ostatniej wersji zennopostera 4.3.6.0 i ostatniej wersji zenbloga 3.16.

P.S. Ściągnijcie 4.3.6.0 - załatali pewien bug a po godzinie 16:30 ściągnijcie wersje 3.17 zenbloga - na pewno pomoże.

Zauważyłem mały bug w step 2 w wpms.

Domeny IDN dopisywane są wpms_blogi_lista kilkukrotnie (pewnie za każdym wykonaniem step2).

Być może dlatego, że szablon sprawdza czy adres już jest aktywowany i wychodzi, że nie, bo jest w inny sposób zapisany w pliku.

Edit:

Jak wygląda u Was skuteczność na WPMS, jCow, Elg i oxwall?

Edytowane przez WebDreams