Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

@farcrytabor3 - nie bierzesz pod uwagę, że wiele osób chce mieć po prostu dobre zaplecze nawet 1 poziomu? Przecież blogi na uznanych platformach są idealne wobec ostatnich wiadomości o możliwych technikach -> (przeczytaj art). Blogi nadają się do tego bardzo dobrze jeśli są prowadzone z głową. Jak ktoś ma do pozycjonowania np. 30 serwisów to założy trochę blogów tematycznych i zacznie publikować tam artykuły do swoich stron. Moim zdaniem to znacznie lepsze niż precelki na wątpliwych domenach. Polskie platformy obecnie są te większe a tym nie zaszkodzi nowy content.

Nikomu nie zależy na tym aby zapchać spamem te platformy - przecież tam też są moderatorzy i oni dbają o jakość tych platform. Z moich obserwacji wynika, że wszystko ładnie śmiga a sam ZenBLOG jest na tyle niszowy, że nie jest żadnym zagrożeniem dla takich platform. Dodatkowo jeśli zauważymy nadużycia któregoś użytkownika nie będziemy przedłużać mu supportu. Wiele popularnych platform zmienia często formularze - my to naprawiamy za Was i podsyłamy w ramach supportu/update-ów.

Ten system jest dla osób, które wiedzą jak go wykorzystać do pozycjonowania własnych stron - oszczędza bardzo dużo pracy.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@farcrytabor3 - nie bierzesz pod uwagę, że wiele osób chce mieć po prostu dobre zaplecze nawet 1 poziomu?

Biorę bo sam takich praktyk używam.

Przecież blogi na uznanych platformach są idealne wobec ostatnich wiadomości o możliwych technikach -> (przeczytaj art).

Artykuł był zbędny odpowiedz taka sama jak powyżej

Nikomu nie zależy na tym aby zapchać spamem te platformy

Z tym różnie bywa

przecież tam też są moderatorzy i oni dbają o jakość tych platform.

Jak się pałka przegnie

Z moich obserwacji wynika, że wszystko ładnie śmiga a sam ZenBLOG jest na tyle niszowy, że nie jest żadnym zagrożeniem dla takich platform.

Używając słowa platforma maiłem namyśli prowaidera blogowego

Dodatkowo jeśli zauważymy nadużycia któregoś użytkownika nie będziemy przedłużać mu supportu.

To śmieszne takie :glaszcze: przeceiż chodzi o kasę

Ten system jest dla osób, które wiedzą jak go wykorzystać do pozycjonowania własnych stron - oszczędza bardzo dużo pracy.

Robicie jakieś testy sprzedając, że wiecie jakie zamiary ma kupujący, rozumiem że to by mi ułatwiło pracę i chętnie bym go używał jak robię z senuke x, tylko są ludzie i ludziska jeden grzecznie będzie używał że tak powiem z klasą a inny będzie śmiecił

Dobra ja już nie będę tu dywagował bo pewnie wszyscy są zachwyceni softem i zaraz po mnie pojadą ;), z mojej strony to tyle to tylko moje zdanie.

Edytowane przez farcrytabor3

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Dodatkowo jeśli zauważymy nadużycia któregoś użytkownika nie będziemy przedłużać mu supportu.

To śmieszne takie ;) przeceiż chodzi o kasę

Tylko, że im dłużej będzie platforma wytrzymywała tym lepiej dla nas - producenta szablonów - nam naprawdę zależy na utrzymaniu platform na wysokim poziomie, bez śmiecenia.

Napisałeś też, że używasz senuke, gdzie jest znacznie większe narażenie na nadużycia - bo to soft bardzo popularny za granicą. Na ZenBLOGa licencje ma zaledwie kilka osób a już robisz z niego morderce polskich platform blogowych. Jakby te kilkadziesiąt blogów z dobrym contentem miały być zagrożeniem dla platform na których nastolatki opowiadają o swojej pierwszej miesiączce :glaszcze:.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Bo senuke nie zabije mi polskich blogów, zobaczymy czas pokaże jak to się rozwinie może i ja będę waszym klientem !!!

o polskie blogi bym się nie obawiał - oczywiście mamy nadzieję, że sprawdzisz nasze szablony

:P:) - nie , nie, nikomu - z dużym naciskiem na NIKOMU

M

wiem, że jesteś właścicielem kilku mniejszych polskich platform blogowych - jednak do dziś nie zrealizowaliśmy szablonu do żadnego z Twoich serwisów ;) Sam mam niewielką ściśle tematyczną platformę blogową na WPMU i tam ogólno-tematyczne blogi po prostu by nie pasowały.

Być może w przyszłości zrobimy podziały na kategorie i będą powstawały szablony do tematycznych blogów - jednak na dzień dzisiejszy jest jeszcze sporo "wolnych" ogólnotematycznych platform.

Zresztą ZenBLOG to nie tylko blogi i darmowe strony. Przecież będzie też zakładanie profili na różnych stronach web 2.0 coś jak w Senuke - tylko z uwzględnieniem także polskich platform. Kolejność pracy zależy od woli klientów. Obecnie realizujemy szablony do postowania na założonych blogach. Dziś doszły kolejne 4...

Edytowane przez sebau

wiem, że jesteś właścicielem....

ale to nie ma nic do sprawy.

Piszesz : "Nikomu nie zależy na tym aby zapchać spamem te platformy"

Na jakiej podstawie wydajesz taką diametralną opinię ? Widzisz co się dzieje na serwisach blogowych ? Ludzie masowo zakładają setki 'blogów' z pomieszanym tekstem. To, że ewentualnie TY nie chcesz zapchać spamem, nie oznacza, że NIKOMU na tym nie zależy.

Chcesz mieć dobre, fajne blogi nie spamowe ? Załóż je ręcznie. Ale, ale...faktycznie, tysiąc blogów ręcznie się nie da, trzeba automatem...

Automaty są potrzebne i nieźle się nimi spamuje, ale nie wciskaj tutaj na forum głodnego kitu, że NIKT nie chce masowo spamować. To jak w agencji towarzyskiej wszystkie dziewczyny 'właśnie zaczynają'......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Chcesz mieć dobre, fajne blogi nie spamowe ? Załóż je ręcznie. Ale, ale...faktycznie, tysiąc blogów ręcznie się nie da, trzeba automatem...

Zapewniam Ciebie, że nie trzeba zakładać ręcznie - można mieć fajne założone ZenBLOGiem, bo niczym się one nie różnią :D

Co do reszty Twojej wypowiedzi - chyba oczywiste jest, że jak ktoś ma automat, to chce wzmocnić swoje projekty - czas to pieniądz. Sam ZenBLOG jest tak zrobiony, żeby nie można było zbyt wiele blogów założyć w godzinę czasu. Być może zwolennicy spamu znajdą się wśród klientów zenbloga i przekonfigurują sobie szablony aby wysyłać masówkę. Jednak takim osobom nie będzie przedłużana możliwość zakupu updatów a szablony dość często się zmieniają - nic więcej w tej sprawie nie mogę zrobić.

Osobiście poprzez same testy zbudowałem już całkiem fajne blogowe zaplecze. Powoli i z głową je zacznę linkować i powinno starczyć na długo ;)

Czasami można ręcznie się zalogować na różne blogi i np. zmienić skórkę lub dodać jakieś widgety - przecież automatyczne założenie strony/bloga nie blokuje możliwości "ręcznego dopieszczenia" bloga hasła i loginy znajdują się w plikach...ten automat po prostu przyspiesza prace.

Edytowane przez sebau

...ten automat po prostu przyspiesza prace.

ale ja nie mówię, że tak nie jest. Tak jest.

Tylko, że to właśnie = masowy spam na serwisach blogowych.

Powoli i z głową je zacznę linkować i powinno starczyć na długo :D

noo, gdyby każdy miał takie podejście.

Prawda jest taka : stworzyć ile sie da byle czego, wepchać linki i zapomnieć - tak dzisiaj wyglądają W WIĘKSZOŚCI użytkownicy automatów.

M

Edytowane przez mario1973

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zabrońmy handel sztućcami przecież ludzie się nimi zabijają nie wspomnę już o siekierach i piłach łańcuchowych.

Każda platforma, która będzie chciała się zabezpieczy, wystarczą linki nofollow każdy kto bardzo chce spamować znajdzie na to sposób gimnazjalistów i Hindusów nie brakuje.

Dyskusja kompletnie bez sensu myślicie że twórca szablonów stwierdzi no tak macie rację sorry ale kończę sprzedaż nie chcę kasy czyjeś platformy blogowe są ważniejsze przecież to dobro narodowe.

Bez jaj. Lepiej zadbajcie o wsparcie w sprawie jak najlepszego działania takich sprzętów możne wtedy nie będzie aż tyle syfu.

Zabrońmy handel

ale ja nie jestem przeciwko narzędziu :D

Tylko głodny tekst : "Nikomu nie zależy na tym aby zapchać spamem te platformy" a każdy nap..... ile wlezie.

Zaspamują blogi to polecą nofollow jak livejournal, blogi.pl itp itd i skończą się 'zaplecza'

M

Szanuję twórcę za to, że nie przystosuje dodawarki do moich platformek.

Edytowane przez mario1973

No bo jedna i druga strona szuka bezsensownych argumentów.

Przepraszam - bez sensu się czepiam jakbym nie miał nic innego do roboty. Niech tylko nie dodaje gdzie trzeba i będzie git.

M

A wszystko się rozchodzi o to, żeby nie wciskać tekstów typu "będzie jakość, bo tak się opłaca ,tak wszyscy robią".

Ja tez tworzyłem Microsite Managera z myślą, że będzie jakość, będzie można w wiekszych ilościach szybciej stawiać ministrony na unikalnych tekstach z własnymi szablonami.

Szybko wyszło, że większość klientów robi tylko spam :D

Ale to nie mój problem, każdy niech robi, co mu się opłaca, tylko warto być szczerym w tym co się sprzedaje. Jak stworzymy generatory to będę skrypt reklamował jako maszynke do jakościowych stron JAK I masowego spamowania.

Dlatego lepiej sebau przestań mówić takie głupoty że nikt nie spamu tylko od razu napisz ze mozna za darmo duzo fajnych linków zebrać.

Bo jeśli MOZNA robic dobre blogi jak i MOZNA robic spam-blogi - to te spamy beda masowo powstawac.

Lepiej byc szczerym i nie gadac takich farmazonów.

Edytowane przez www.skrypty.pro

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Imho powinna być obsługa zwykłych własnych blogów na wp, joomli, itp.

Bardzo dobry pomysł. Taki poster to prosta sprawa a można będzie wysyłać artykuły także do własnych tematycznych blogów na platformach. Jak inni poprą to, to oczywiście dodamy - na początek najpopularniejszy wordpress.

Edytowane przez sebau