Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taki problem przy liście VIP wyrzuca mi przy wszystkich profilach komunikat: HTML element is not found search criteria, wie ktoś może w czym może być przyczyna?

Jak ustawiacie succes count i executon count dla listy VIp tak samo jak dla blogów? z góry dzięki za info.

Widzę, że po wgraniu nowych paczek tak mi się stało bo to samo mam dla blogów.

Problem został wyjaśniony, po prostu proxy były zbanowane i dlatego ten komunikat:)

Edytowane przez mimik

@SobiePan - podeślij jeśli to nie problem dane do Team Viewer - zaglądniemy i sprawdzimy co się dzieje. Rozumiem, że wersje zennoposter masz jedną z nowych?

jeśli ktoś ma podobnie, to prawdopodobnie jakiś błąd zennoposter - kolega mi podpowiada, ze przy starcie szablonów niektóre od razu oznaczają sie jako zrobione. Wtedy te pierwsze zakonczone sukcesem nalezaloby usunac i jeszcze raz je dodac

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Witam,

w trakcie zakładania blogów mam w Zennoposterze np 10 stworzonych blogów a jak sprawdzam w ZenBlogu (naciskam na ikonę B po prawej) to są 3-4? Skąd ta różnica?

Pozdr

p

Ja mowiąć szczerze tez mam takie sytuacje - w plikach resources i na mailu jest sporo kont załozonych a po kliknięciu w przycisk w zenblogu jest ich mniej (może zenblog je filtruje dodatkowo?). Ostatnio przy postowaniu np. do wpms zauważyłem również duplikaty - czy to wina tylko tego że mam starszą wersję zennopsotera czy tak było zawsze?

Dobra już wiem :D sobiepan i dla innych które mają takie akcje. Blogi są w panelu zennoposter a nie ma ich w zenblogu jak zapuszczacie projekt najpierw konfiguracja stop 1,-1 a później już normalnie ustawiamy. Widocznie rzeczywiście jak zapuszczamy w iny sposób to projekty uciekają ale ten sposób co opisałem u mnie działa

Dobra już wiem :D sobiepan i dla innych które mają takie akcje. Blogi są w panelu zennoposter a nie ma ich w zenblogu jak zapuszczacie projekt najpierw konfiguracja stop 1,-1 a później już normalnie ustawiamy. Widocznie rzeczywiście jak zapuszczamy w iny sposób to projekty uciekają ale ten sposób co opisałem u mnie działa

hej, możesz dokładniej opisać co robisz, bo nie łapię. Dzięki

Sorry na szybko pisałem włączasz projekt zaczynasz od przycisku Stop ustawiasz 1,-1 później robisz dalej sittings 3,1 i lecisz. Jeśli zaczniesz odwrotnie od przycisku settings to zapuszczasz już projekt dlatego mogą umknąć jakieś zadania mi się to sprawdza zobacz u siebie

@Elias - ostatnia zakładka web 2.0 oraz z pierwszej zakładki pole urls to websites

------

Nowa bardzo istotna wersja Zenbloga 3.65 (należy ściągnąć nową wersje aplikacji java, szablony i warto też z paczki z resources zgrać sobie plik qa.txt)

+dodaliśmy w końcu EXPORT linków :) Jest tam wybór platform do exportu (jeśli będzie dobrze się sprawdzał dodamy tam tez linki z posterów) Jeśli robicie edycje pytań w aplikacji to najlepiej po zapisaniu zamknijcie lub zrestartujcie aplikacje zenblog jeśli chcecie postowac - bo aplikacja blokuje ten plik po edycji i zennoposter wtedy nie może zapisywać tam.

+dodaliśmy nową platformę blogową webng

+dodaliśmy obsługę Question/Answer (obecnie wykorzystywane przy kilku profilach web2.0 oraz przy blog.hr - chorwackie pytania). Będą się zbierały pytania na które będzie można odpowiadać (pierwsza wersja to plik QA.txt znajdujący się w paczce z resources).

+dodaliśmy także profile VIP (chyba 3 sztuki)

Edytowane przez sebau
  • Like 1

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

No to czekamy jeszcze na możliwość wznawiania dodawania - w sumie to jeden button usuwający pliki registered.

Przy okazji ile macie dodań w raportach z drupali i joomla? Listy mam naprawde pokaźne, registered jest tez sporo a w raporcie końcowym jest 50 łącznie artykułów zapostowane. Z tak popularnych platform chyba znacznie więcej linków powinno być. Jaka jest u Was skuteczność?

Witam,

mam kilka pytań dot. postera. Będę wdzięczny na odpowiedzi.

W projekcie mam np 30 blogów z jednej platformy blogowej. Uruchamiam postera i:

1. Jak mam w ustawieniach "Post on all available blogs" to wrzuca wpisy we wszystkich 30 blogach tej jednej platformy blogowej?

2. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs" i w Execution Count = 1 to doda losowo do jednego bloga?

3. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs" i w Execution Count = 5 to doda losowo do 5 blogów?

4. Jak mam wyłączone "Post on all available blogs", Execution Count = 1 a Success Count = 5 to doda 5 wpisów do jednego losowego bloga?

Dzięki i pozdrawiam!