Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie : czy jest możliwość hurtowego usunięcia artykułów z listy artykułów ? Mam teraz problem , zrobiłem klonowanie, chcę usunąć i robię to po 1 szt.

Ewentualnie czy jest możliwość, aby przy postowaniu wybierać , które artykuły mają być użyte ?

Można usunąć manualnie: folder instalacji ZP MP -> "Progs/Results/nazwa_projektu/articles" - tutaj znajdują się artykuły.

Propozycja aby blogger, emaile Google móc zostawić w takiej formie jak działają aktualnie lub jako opcja aby przełączyć na działanie jak te z yahoo - czyli po każdym użyciu jest kasowany email z listy jeden po drugim (bez losowania i wykorzystywania wiele razy tego samego emaila/konta). Ludzie ukrywają whois, zakładają nowe konta etc aby nie pokazywać stron powiązanych a tu się daje to na tacy :)

Skuteczne pozycjonowanie w Google. Promocyjna oferta na pozycjonowanie stron.

nowa wersja w panelu.

We wczorajszej dodalismy blog.de a dziś małe poprawki oraz funkcjonalność do zgłaszania błędów. Polskich szablonów w sekcji VIP jest na ten moment 37+3 darmowe

Jeśli komuś nie pokazuje listy utworzonych blogów, to dlatego, żę nie pobrał jeszcze ostatniej wersji aplikacji ZenBlog3.jar tj 3.70

Nowo ściągnięte szablony będą generowały plik z błędami. Taki plik wystarczy nam wysłać poprzez formularz na stronie Submit Error. Przyspieszy to nam reakcje na problemy. W opisie proszę też coś napisać. Ile dodaje + ewentualne dodatkowe informacje.

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Ile wynosi teraz opłata za sekcję Vip?

obecnie jest to 90pln+vat=110,70pln

tu są dane do przelewu - tylko inna kwota: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/130879-zenblog/page__st__660#entry1189456

Pod jakim adresem można się z Wami kontaktować?

4 dni temu pisałem na admin [@] zennoposter.pl i jeszcze odpowiedzi nie otrzymałem.

admin [ @ ] zptemplates.com

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Witam.

Jak robię pierwszy artykuł w nowym projekcie na blogi, to jak wstawić obrazek który byłby u góry od lewej , a przy nim tekst, jeżeli możecie podać dokładny kod to byłbym "dźwięczny" Generalnie po prostu nie wiem jak wstawić obrazek do artykułu (i żeby jeszcze to ładnie wyglądało)

Do drugiego kroku drupala faktycznie wkradł się mały błąd, w dzisiejszej wersji już będzie działał więc będzie można puścić od drugiego kroku jak ktoś już robił pierwszy. Co do instrukcji jak korzystać ze stepowych szablonów zapraszam na stronę zptemplates, dział documentation -> step templates.

Co do wstawiania obrazków z opływającym tekstem to można użyć:

<p style="float: right"><div style="float: left">[img=%IMG%]</div>{Tutaj|zespinowany|tekst}</p>

Da to efekt obrazka z lewej strony i opływającego go tekstu. Większość platform przyjmuje takie formatowanie a tam gdzie się nie da szablony same usuną nieodpowiednie znaczniki.

Edytowane przez majster_misiek

drupal krok drugi już zostal poprawiony wczoraj.

Przypominam też o nowej podstronie na zptemplates.com "Submit Error"

W dzisiejszej wersji naprawiliśmy łącznie około 10 szablonów web20 (zagraniczne i polskie VIP )

Witam,

Dawno nie korzystałem z zenbloga i mam takie pytanie - wcześniej chyba nie było można dodawać profili web 2.0 czy coś pominąłem? Od kiedy jest ta opcjia i ile profili jest dostępnych, jak to wygląda? Zastanawiam się nad kupnem subskrypcji, bo te profile mnie zainteresowały. Czy jak kupię subskrypcję to mam do nich dostęp?

po wykupieniu subskrypcji masz dostep do profili web2.0 ale tylko tych zagranicznych oraz 3 polskich. Reszta polskich jest w podkatalogu VIP(jest ich tam około 38) - za dostęp do nich jest jednorazowa opłata o której pisałem tu

Edytowane przez sebau