Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

zgadza się - lista jest stara po weekendzie postaramy się ją uaktualnić ;)

Od dziś paczki VIP ściągamy pod osobnym linkiem, aby osoby, które nie mają dostępu do nich nie musiały za każdym razem ich ściągać - paczki już trochę ważą

Pakiet VIP 2 został właśnie wypuszczony. Znajduje się w nim 28 szablonów ale w przyszłym tygodniu dojdzie sporo nowych - osoby, które zamówiły mogą już się nim pobawić. Obecna cena 50pln+vat ale od poniedziałku będzie to 70pln za aktywacje paczki VIP2

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Również proszę o wyjaśnienie kwestii paczki VIP. Dokonując jej zakupu myślałem, że będzie to jedyna paczka w której będą dokładane nowe profile, a tu zamiast dodać do niej nowe profile, pojawia się osobna paczka i dodatkowa płatność. Jaka będzie zatem minimalna ilość działających profili w paczce VIP i czy ta ilość będzie się zwiększać czy kolejne profile będą wpadać do kolejnych płatnych paczek.

zgadza się - lista jest stara po weekendzie postaramy się ją uaktualnić

Wg. mnie wystarczyła by lista w pliku txt z spisem wszystkich domen, do których są szablony. Po prostu teraz jak się wyszukuje miejsca na ręczne linki to trzeba sprawdzać, czy nie ma się szablonu i to zajmuje sporo czasu. Listę domen, do których są szablony na pewno macie i po prostu użytkownikom byłoby wygodniej sprawdzać, jakby była ona udostępniona (również dla web20)

Ja 'przypnę' łatkę :)

Kupiłem VIP2, ale .... żeby pobrać tę paczkę muszę mieć dodatkowo opłacony abonament za całego Zenbloga. Jak dla mnie to trochę nie fair.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Witajcie

Mam do Was pytanie jaka jest skuteczność dodawania do blogów ? rozmawiałem ze znajomym i z 85 blogów będących w ZB działało mniej niż 20.

Dajcie Proszę znać bo nie wiem na jaką wersję zenka przejść.

Pozdro

U mnie zakłada w sumie około 55. Za pierwszym podejściem 43-46 i potem robię jedno podejście poprawkowe. Ale faktycznie skuteczność blogów mocno spadła w ciągu ostatnich 2 miesięcy. Być może wynika to z ustawień, nieużywania proxy itd. Tu już musiałby się wypowiedzieć Sebau jak to u nich wygląda.

Niestety autor nie chce się wypowiedzieć na temat żywotności vip1, a szkoda. Sebau nie idź w kierunku innego osobnika tego forum i traktuj swoich klientów z większym zaangażowaniem. Bo dzięki nam masz wpływy.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Witajcie

Mam do Was pytanie jaka jest skuteczność dodawania do blogów ? rozmawiałem ze znajomym i z 85 blogów będących w ZB działało mniej niż 20.

Dajcie Proszę znać bo nie wiem na jaką wersję zenka przejść.

Pozdro

20 to coś słabo ale ogólnie to skuteczność ostatnio spadła mocno - około 50 założonych po kilku próbach (a jeszcze ze 2 miesiące temu osiągało nawet 70-75). Dobrze by było trochę skuteczność zwiększyć bo na rynku pojawiają się jednorazowo płatne dodatki chyba kosztem czasu poświęconego na główny program i funkcję.

Szukam osób będących na bbhf