Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

hej chciałbym zapytać czy ktoś posiada paczki vip?

i jeśli tak to jaki mniej więcej jest sukces postowania na tych paczkach (tak na dzień dzisiejszy)

i ile mniej więcej poświęcacie czasu na przygotowanie jednego blasta?

Witam,pytanko odnośnie oprogramowania

Całkowity koszt na dzisiaj(zennoposter zenblog i inne żeby działało:) i czy jest to opłata 1-razowa czy abonament?

Czy programy instaluje się na serwerze czy na pc?

czy obsługuję captcha sniper?

czy można używać proxy znalezione w internecie czy muszą być jakieś płatne?

czy jest instrukcja dla taka krok po kroku dla początkującego?

Z góry dzięki za info

Jeśli ktoś ma odbiegającą skuteczność przy VIPach to chciałbym zwrócić uwagę na BIO. Polecam wpisywać je króciutkie. W niektórych szablonów możliwe, że nie sprawdzamy dopuszczalnej długości i z tego powodu może być gorsza skuteczość. Po pierwszym blaście na projekt należy zmienić maila na inny z innej domeny, bo nie kiedy poszczególne skrzynki nie są przyjmowane lub wolno poczta na nie przychodzi.

Można prosić o małą instrukcję przy skórce link checker? Konkretnie chodzi o ustawienia success count i execution count.

ustawiasz te projekt w zenblogu, które chcesz sprawdzic na aktywne. Następnie odpalasz szablon

w settings: 5, 5

w stop: 5, -1

oczywiście 5 to liczba wątków jakie chcesz użyć jak masz lite to zamiast 5 będzie 1 a jak masz pro to możesz zamiast piątek wpisać np. 20

Witam,pytanko odnośnie oprogramowania

Całkowity koszt na dzisiaj(zennoposter zenblog i inne żeby działało:) i czy jest to opłata 1-razowa czy abonament?

Czy programy instaluje się na serwerze czy na pc?

czy obsługuję captcha sniper?

czy można używać proxy znalezione w internecie czy muszą być jakieś płatne?

czy jest instrukcja dla taka krok po kroku dla początkującego?

Z góry dzięki za info

zannoposter teraz ma promocje jest tanzy niż zwykle takze koszt spada ale niepolecam najtańszego zennopostera lite, bo to męczarnia. Zennoposter standard to koszt 157$ tu można kupić z moim ref code (dajemy gratis szablon do zakładania poczty)

Zenblog to koszt 240pln+vat (w tym 1 miesiąc na updaty gratis). W dowolnym momencie można dokupić subskrypcje, które kosztują 32pln+vat za 1miesiąc, 65pln za 3 miesiące lub 113 za 6 miesięcy.

Zenblog i zennoposter instalujemy na komputerze z windows czy to serwer czy zwykły pc. Domowy laptop lub PC jest wystarczający.

captcha sniper sie tu nie sprawdzi, bo w znacznej wiekszosci captcha w tych serwisach jest recaptchą.

proxy najlepiej prywatne ale i na publicznych mozna próbować ale skuteczność na blogach będzie słaba - na profilach powinno być nieźle. Powinny być to w miare porządne "prosiaki"

Co do instrukcji to jest filmik do odpalania ale nie ma takiej aktualne krok po kroku. Wystarczy nas wpuscic na15 minut przez team Viewer to wszystko pokazemy jak się odpala

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Przygotowuje nie spinowane artykuły do zenbloga i mam problem. Chcę wstawić do dużej ilości artykułów na koniec tekstu 3 keywordy z pliku ale nie wiem jak to zrobić masowo? Poza tymi keywordami chciałbym również wstawić losowy obrazek w artykuł.

Czy zna ktoś jakieś sensowne rozwiązanie?

ehh.... promocje zennoposter... Czyli zestaw wychodzi taniej, co jest wg. mnie niedobre dla wszystkich. Cena nie jest żadna zaporowa i kupują masowi użytkownicy i spamują potem i skuteczność (w sensie efekty z używania) narzędzia się robi mizerna. Obecnie widzę, że rezultaty jakie można osiągnąć są 2-3 razy gorsze niż jeszcze nieco ponad pół roku temu...

Jak tak dalej pójdzie to z dobrego narzędzia zrobi się spam jak z wszystkich innych.

Nie to żebym nie polecał tego narzędzia, bo na razie jest dobre, ale jako jego posiadacz obawiam się o jego przyszłość. Czy niska cena nie sprawi, że zenblog w końcu stanie się niemalże bezużyteczny. Możne naprawdę sebau powinieneś pomyśleć o znaczniej podwyżce?

(Taki mój prosty przykład, jeśli chodzi o efekty: obecnie po dodaniu 30 blogów i 30 profili sprawdzam po miesiącu ile wpisów jest zaindeksowane i jest to o około 4-5 razy mniej niż niecały rok temu...)

Przygotowuje nie spinowane artykuły do zenbloga i mam problem. Chcę wstawić do dużej ilości artykułów na koniec tekstu 3 keywordy z pliku ale nie wiem jak to zrobić masowo? Poza tymi keywordami chciałbym również wstawić losowy obrazek w artykuł.

Czy zna ktoś jakieś sensowne rozwiązanie?

Możesz pokusić się o zrobienie szablonu w zenku, który będzie to robił. Im bardzej po swojemu to zrobisz tym lepiej. Z obrazkiem to akurat dosyć proste, bo możesz użyć

[img]%IMG%[/url]

i podać dużo obrazków do pola related images, bedzie je pobierał właśnie z tego pola w sposób losowy.

Nie to żebym nie polecał tego narzędzia, bo na razie jest dobre, ale jako jego posiadacz obawiam się o jego przyszłość. Czy niska cena nie sprawi, że zenblog w końcu stanie się niemalże bezużyteczny. Możne naprawdę sebau powinieneś pomyśleć o znaczniej podwyżce?

Nowych użytkowników zenbloga naprawdę nie jest więcej niż wcześniej. Nie reklamujemy go obecnie i co jakiś czas ktoś go kupuje. Mogę podnieść cene zenbloga nieznacznie i być może tak zrobimy za tydzień.

Obecne ceny to:

$109 dla zagranicznych klientów

240pln+vat dla klientów z Polski (mamy więcej szablonów mimo niższej ceny).

Tylko moim zdaniem jeśli chce się mieć lepszą skuteczność, to powinno się podnieść także ceny subskrypcji, bo od nich też zależy jak wielu użytkowników używa nowych działających szablonów.

Drugą moim zdaniem ważniejszą rzeczą jest używanie właściwie zenbloga. Mamy od jakiegoś czasu możliwość zakładania blogów z artykułów zamiast z powitalnego posta. Dzięki temu można mieć unikalne i sensowne pierwsze posty, które nie będą powiązane treścią z innymi założonymi blogami w tym projekcie.

W ostatnich dniach dodaliśmy nowszą wersje aplikacji ZenBlog3.jar. Jeśli będziecie najnowsze szablony rozpakowywać we właściwym katalogu tak aby było Progs/Templates/changelog.txt to wtedy aplikacja przy uruchamianiu będzie sprawdzać czy na serwerze jest nowsza wersja szablonów i poinformuje nas o tym. Dziś po 16:00 będzie nowsza wersja także będzie można przetestować czy działa to u Was prawidłowo(bez ściągania szablonów pobrać nowszą wersje aplikacji i nadpisać starą wersje a następnie uruchomić nową aplikację - powinno wyskoczyć okienko - wtedy pobieramy najnowszą wersje szablonów do odpowiedniego folderu i powinno już się nie pokazywać)

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

wczoraj i dziś był spory update profili web 2.0 oraz szablonów VIP i VIP2 (poprawki -w vip 2 nie było poprawnego losowania avatarów to też to dodaliśmy). Na początku przyszłego tygodnia bierzemy się za blogi.

Edytowane przez sebau

Działa wam link checker? Nie wiem czy go dobrze uruchamiam, ale albo kończy po sekundzie i jest succes, a tak naprawdę nic nie zrobił, albo chwilę działa i jest brak sukcesu. Uruchamiam po prostu tak, że po wykonaniu projektu projekt zostaje aktywny i w ZP templatkę linkchecker 1x do 1 succes count.

Ponadto ostatnio często mi się zdarza, że np. przy nowym projekcie linkując przelatuje wszystkie templaki powoli (lub szybko - różnie) i wszędzie daje sukces, a w rezultatach nic (jak przeleci szybko) lub mało. Nie wiem czy to wina zb czy zennopostera. Macie takie problemy?