Skocz do zawartości

ZenBLOG

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

1) ZenBlog to nakładka na Zennoposter, bez zennopostera zenblog nie będzie działał.

2) Liczba wątków 1|5|nieograniczone.

3) Uzupełniasz pola i jazda.

4)

5) ZenBlog+Zennoposter+ ewentualnie paczki VIP.

gibon234- zobacz czy masz dobrze podany port 110|995

Ad. 1 Ale czy ten Zennposter to soft który faktycznie do czegoś mi się przyda?

Ad. 2 Liczba wątków czyli ile w danym momencie może prowadzić projektów?

Ad. 5. Czym są te paczki VIP i czy powinno się to mieć :-D ?

Ad. 4 . Czy można do web2.0 dodać swoje miejscówki żeby tam pozakładało profile?

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Ad 1 Zennoposter to świetny soft, możesz dzięki niemu zautomatyzować dowolną czynność wykonywaną w przeglądarce. Ale trzeba najpierw trochę się go nauczyć. Alternatywnie możesz po prostu kupować szablony typu ZenBlog i je po prostu odpalać w w Zennoposterze. Ale bez niego ani rusz z tymi szablonami.

Ad 2 Ja jestem amatorem (to znaczy pozycjonuję tylko na własne potrzeby) i kupiłem najpierw wersję jednowątkową, żeby sprawdzić. Jak się sprawdzi, to i tak przesiądziesz się na 5-wątkową, bo ta pojedyncza jest za słaba (ale wtedy aktualizacja to 70% ceny wersji 5-wątkowej). Albo możesz kupić od razu 5-wątkową zakładając że Ci się soft spodoba

Ad4 nie

Ad5 ja kupiłem trochę tych paczek VIP, niestety nie widzę po nich skuteczności. piszę niestety bo miałem też wielkie nadzieje z nimi związane

Czy jest szansa, że w najbliższym czasie poprawi się główna funkcjonalność programu tzn. dojdą nowe platformy blogowe ( czy to w opcji VIP czy też normalnie)? Obecnie coraz mniej takich , na których wszystko działa i można dodać linka...

Bo i niestety co raz to mniej platform się pojawia oferujących blogowanie, a stare padają jak muchy, zostają najsilniejsi

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS