Skocz do zawartości

Dell Vostro 3700 przełączanie karty graficznej

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuje dowiedzieć się na innych forach bardziej tematycznych jednak nikt nie chce udzielić takiej informacji. Dlatego postanowiłem zapytać was może ktoś miał podobny problem i sobie z tym poradził.

Witam Serdecznie nie dawno zakupiłem nową zabawkę bardziej do pracy niż do grania. Jednak chciałbym skorzystać z karty graficznej NV GeForce GT330M 1024MB DDR3 która jest wbudowana wraz ze standardową! Jednak domyślnie jest ustawiona standardowa. W Biosie pokazuje karę właśnie ta GeForce. Używam windowsa 7.

Czy ktoś może powiedzieć jak należy przełączyć tą kartę ? Wiem że powinna znajdować się ikona na pasku zadań ale nic nie ma...

Będę bardzo wdzięczny za udzielenie informacji.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności