Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

Link do artykułu o zabezpieczeniu skryptu z naszego forum:

https://pomoc.skrypty.pro/showthread.php?tid=52

Kilka - dlatego, że martwi mnie brak unikalności (unikalny content to nie wszystko).

Mógłbyś rozwinąć (tutaj lub na PW), bo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, a być może tego właśnie brakuje w MM (a może jednak jest?).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Normalnie wygenerowanie licencji zajmuje mi kilka godzin (co tyle sprawdzam maila), niestety dzisiaj mialem z tym drobne klopoty.

Licencja i skrypt jest juz u Pana na mailu. Zapraszam na nasze forum, gdzie znajdzie Pan wszystkie informacje i darmowy support.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wszystkie 3 wersje są dostępne w różnych ofertach, osobna dla free, basic i standard.

Poniżej link:

https://www.skrypty.pro/78-skrypt-zarzadzan...te-manager.html

Swoją drogą w przeciągu tygodnia będzie bardzo ciekawy update. Zapraszam również na nasze forum, gdzie jest już 40 wątków i 240 postów o MM.

Ciekawa wiadomość dla osób, które boją się o swoje hostingi. Artykuł odnośnie obciążenia serwera seolite.pl przez moje 480 ministron, a także odpowiedź adminów seolite na ten temat:

https://blog.skrypty.pro/106-obciazenie-gen...e-managera.html

Nowa wersja Microsite Manager 2.1

Tak jak obiecaliśmy, pojawiła się pierwsza co miesięczna aktualizacja oznaczona numerkiem 2.1 (wszystkie kolejne o 0.1 więcej).

Wprowadziliśmy dwie bardzo ważne funkcje:

1. Etykiety - dzięki etykietom możesz grupować ministrony i wszystkie ich składniki (artykuły, domeny itd.). Z etykiet można korzystać do grupowania projektów i ułatwienia wyszukiwania danych.

2. Podpienianie stron docelowych do fraz - od teraz podajesz w MM adres url i frazy, które mają być podmieniane na linki w formacie synonimów {fraza1|fraza2|fraza3}. Gdy w artykule zostanie odnaleziona fraza to zostanie ona zamieniona na link (tylko jeden raz).

Były to dwie najważniejsze funkcje o które byliśmy ciągle pytani. Poza tymi dwoma funkcjami wprowadziliśmy kilka poprawek związanych z użytecznością programu.

Najpierw testuj, potem zapłać!

Wprowadzamy nowy sposób zakupu Microsite Managera dla wersji Standard - otrzymujesz skrypt i 30 dniowy klucz licencyjny, testujesz przez 30 dni i dopiero wtedy decydujesz czy chcesz zapłacić, czy jednak rezygnujesz.

Wystarczy że napiszesz na bok@skrypty.pro z chęcią otrzymania skryptu i danymi firmowymi (zostanie wystawiony rachunek do opłacenia do 31 dni).

Zapraszam na forum skryptu:

https://pomoc.skrypty.pro/forumdisplay.php?fid=4

Będzie w ciągu godziny informacja na stronie głównej panelu Microsite Managera z linkami do pobrania, a także info na forum, mailingu nie będziemy wysylać. Proszę o cierpliwość.

Jak najbardziej otrzymałem Twojego maila i leży sobie w Najbliższych Działaniach, jednak w ciągu kilku ostatnich dni użytkownicy znaleźli poważne błędy w MM 2.1 (związane z podmianą fraz na linki w treści, do przeczytania na naszym forum), także jutro jeśli do południa programista nie znajdzie nic nowego to rozsyłam poprawki, a Tobie wersję do pobrania i klucz.

To samo się tyczy dwóch klientów, którzy kupili na dniach skrypt, proszę o chwilę cierpliwości, wolę wysłać wszystkim już w pełni działającą wersję.

W panelu sklepu Microsite Manager jest domyślnie w kategorii Premium i to jedyny skrypt, który tam jest, dodatkowo wyświetla się w kategorii Skrypty o czym zapomniałem wysyłając maila z promocją i dlatego musiałem napisać kolejnego ze sprostowaniem.

Na pewno jest to wpadka, ale nie nazwałbym tego podstępem, a tym bardziej oszustwem... Nie zanosi się abym zwijał interes, także MM nie rozdaje. Niech każdy oceni czy to wpadka czy świadoma "podstępna praktyka".

Skoro już Pan kliknął w to Lubie to i nawet napisał komentarz (zawsze można to anulować) to zapraszam po inne skrypty, poza MM, Artisteer2MM i pakietami to pozostaje jeszcze kilkadziesiąt innych.

Chciałem przetestować oprogramowanie, na razie wersję Free , którą zamówiłem kilka dni temu. Niestety do tej pory nie otrzymałem skryptu/licencji (?) etc.

Można prosić o jakąś informację apropo w/w problemu?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Chciałem przetestować oprogramowanie, na razie wersję Free , którą zamówiłem kilka dni temu. Niestety do tej pory nie otrzymałem skryptu/licencji (?) etc.

Skrypt do pobrania z licencją jest wysyłany do 24h, także napisz na bok@skrypty.pro podając swojego sklepowego maila i pracownik sprawdzi o co chodzi. Proszę również sprawdzić folder spam.

Można prosić o jakąś informację apropo w/w problemu?

Był problem z doczepianiem linków do fraz z treści artykułów, już poprawiony. Wersja Standard jest już gotowa, wersje Basic i Free pojawią się na dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności