Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

Był problem z doczepianiem linków do fraz z treści artykułów, już poprawiony. Wersja Standard jest już gotowa, wersje Basic i Free pojawią się na dniach.

Z 2 tyg. temu zamówiłem wersje free. Z powodów nawałów pracy nie instalowałem skryptu. Dopiero teraz się chcę za to zabrać. Czy wersja free jest już poprawiona?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pobierz z tego samego linku wersje 2.1. Najnowsza wersja będzie się zawsze znajdowała pod tym samym adresem.

Choć na dniach pojawi się poprawka (kilka plików do podmienienia), dzięki ponad 200 osobom, które korzystają z MM dostajemy stale informacje z nowymi funkcjami czy w tym przypadku błędami i możemy je szybko poprawić.

Swoją drogą pojawił się skrypcik współpracujący z MM, a dokładniej narzędzie dla naszych copywriterów, którym trudno pisać artykuly w formacie xml (i jeszcze zwiększają nam cenę):

https://skrypty.pro/89-mmxml-generator-plik...e-managera.html

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Czy projekt nadal jest rozwijany?

Co prawda udało mi się porozmawiać z konsultantem przez komunikator, jednak ani forum, ani dodawanie do koszyka nie działa. Miałem też otrzymać dzisiaj na maila wersje free jednak nie otrzymałem, stąd też moje pytanie.

Jeszcze jedno pytanie: czy w przyszłości planujecie połączenie z publikerem?

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

Projekt jest rozwijany ciągle i to w szybkim tempie, aktualnie wersja 2.1 + update najnowszy z przed kilku dni.

2 dni temu zawiesili mi kolejny raz hosting na superhost (tylko sklep i z nim związane rzeczy na nim stoją i płacąc 600zl/rok nie potrafi ich hosting utrzymać 200-300uu dziennie - odradzam!), teraz się przenieśliśmy na hosting pod prestashop, ale jeszcze nie wszystko działa, proszę o chwile cierpliwości.

Jak tylko wszystko będzie działać to pracownik wyśle klucz licencyjny i skrypt. Planujemy połączenie z publikerem, jednak raczej jest on na ostatnim miejscu dodawarek.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Będzie eksport ministron do dodawarek, aby podlinkować ministrony. Mamy jedno główne ograniczenie, które nas trzyma - skąd wziąć teksty? Dlatego najpierw musimy to rozwiązać, a potem będzie eksport.

to adder jest wyżej

Autor publikera powiedział, że jaknajbardziej możemy zrobić import/eksport, ale ogólnie mają dużo pracy i nie nastąpi to szybko i to miałem na myśli.

Sam byłem przekonany że oferta będzie jeszcze jeden dzień, postaram się pogadać z b2b, aby wystawili ponownie na kolejne kilka dni.

Co do komentarzy pod oferta, sam je wrzuciłem i podpisałem się Producent MM, podałem źródło itd. także nie wiem jak mógłbym to jeszcze bardziej uczciwie zrobić?

No dziwnie wyszlo z ta promocja, bo wlasnie miala byc dzisiaj do konca dnia i myslalem nad kupnem i zonk.

Moze wez zrob na wlasna reke promocje dla uzytkownikow PiO, bo pewno b2b bierze jakas prowizje to jak tutaj dasz info, ze przez 24h mozna za 49zl kupic na jakis kod to pewno sie znajda chetni B)

W kazdym razie daj znac jakby oferta na b2d wrocila.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

To czym piszesz jest chyba oczywiste, jednak ja chciałbym usłyszeć kompletne wyjaśnienie od autora programowania.

Pisząc o wykorzystywaniu bez licencji, producent chyba zakłada, że w razie czego nie będzie tego robił przedszkolak tylko osoba w miarę ogarnięta, dla której edycja stopki, nagłówka czy jakichś innych pierdół nie będzie problemem a w związku z tym, trzeba się jakoś inaczej zabezpieczyć i ja właśnie pytam - jak?

A tak na marginesie, to używasz tego oprogramowania? Jeśli tak, to jaki wrażenia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności