Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[CSI:PIO]

Sam byłem przekonany że oferta będzie jeszcze jeden dzień, postaram się pogadać z b2b, aby wystawili ponownie na kolejne kilka dni.

To trochę dziwna sytuacja i wątpię, aby nastąpiła ona z winy b2b. Bo niby co za cel by w tym mieli? Oferta była bez ilości produktów, a więc nie dało się jej w całości wykupić. Przeglądałem w tym momencie tę aukcję i do końca było 23h. Po ponownym odświeżeniu okazało się, że została ona zakończona. Ilość ofert nie zmieniła się, wobec tego ktoś pomógł jej się zamknąć. To bardzo dziwne. Jeżeli wycofałeś aukcję to masz do tego pełne prawo. Nie wiem tylko, jaki mógłby być tego powód.

[/CSI:PIO]

Na mnie wypłynęło to w następujący sposób. Autor reklamuje skrypt za 199 zł, po czym sam sprzedaje go bokiem za 49 zł. Mam wobec powyższego mieszane uczucia co do tej oferty, z której zresztą nadal chciałbym skorzystać.

seowyszbanner.gif

Mi sie wydaje, ze to byl jednak blad b2d. Jak ktos zapodal linka na PiO to oferta byla wazna jeszcze kilka minut. Pomyslalem, ze skoro autor tam sie reklamuje to moze byly oferty jakis innych ciekawych rzeczy i wszedlem na zakladke 'Zakonczone' i tam juz byla ta oferta. Dla pewnosci wrocilem na te strone z oferta i sprawdzilem ile jeszcze jest wazna i normalnie dalo sie kupic i pisalo, ze do 23.59 1 listopada, a jednoczesnie tez byla juz w zakonczonych.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Widzę, że spiskowa atmosfera udziela się temu forum ostatnio :yahoo:

Co do promocji na b2b, zakonczyła się szybciej i chyba nawet oni nie zdają sobie z tego sprawy, bo nikt do mnie nic nie napisał. Ja nie mam żadnego interesu w kończeniu oferty tam szybciej, będę z Wami szczery, chciałem sprzedać jak najwięcej sztuk, aby przekonać większe portale społecznościowe, które mnie po prostu zignorowały :)

Postaram się z nimi dogadać, aby wystawili ponownie w tym tygodniu, jeśli tak się nie stanie to wystawię tutaj dwudniową promocję.

Co do tekstu:

ministrony oparte na skrypcie bardzo łatwo możemy znaleźć.

To jest to całkowite nieporozumienie, które już kilka razy tłumaczyłem. JA mogę znaleźć WASZE ministrony, bo widzę domenę instalacji i adres IP. Ale to dlatego, że posiadam dostęp do serwera licencji (tylko ja i pracownicy), na podobnej zasadzie działa to w Omni.

Ministron stworzonych na wersjach Basic i Standard NIE da się znaleźć w internecie, do szablonow nie ma dodawanych ŻADNYCH wspólnych elementów. Jeśli ktoś pokaże mi sposób na znalezienie stron opartych na MM (poza wersją Free) to stawiam darmową licencję Standard i skryptów powiązanych.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Gdziekolwiek by się ta promocja nie pojawiła to napiszę tutaj, a także w tym temacie z promocją, który powstał.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jeszcze jedno pytanie, czy MM działa w końcu na Neteasy czy nie? w wywiadzie mówicie, że działa wszędzie, w instrukcji napisane jest, że nie działa. Wrzuciłem na Neteasy i faktycznie nie działa, chyba że trzeba zrobić inne ustawienia niż standardowe.

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

Z tego co pamiętam z testow z przed 3-4 miesięcy to nie działa. Nie działa na hostingach w których php jest odpalone przez fastcgi np. kylos jeszcze.

Spróbuj zrobić tak:

- wrzuć wszystko o katalog wyżej (powyżej public_html)

- zawartość katalogu /web/ wrzuć do /public_html/

Jak nie pojdzie to nie dziala.

Promocja na b2bdeal została wznowiona:

https://b2bdeal.pl/oferta/166/49-zl-zamiast...ernetowych.html

Prosiłbym o nie zwlekanie z zakupem, ponieważ admini b2bdeal nie zauważyli błędu z różnymi informacjami zakończenia ofert i nie zdziwiłbym się gdyby i tym razem zakończyła się ona o 24h wcześniej - więcej promocja się nie pojawi!

Świetnie.

Dokonałem zakupu. Zapłaciłem. Dostałem maila z potwierdzeniem i numerem transakcji.

I teraz mam w zamówieniu podać numer tej transakcji, czy mam czekać na jakieś kupony?

Proszę o pouczenie bo coś jestem zielony w tym systemie ;)

Już wszystko wiem. Pospieszyłem się z tym postem niepotrzebnie. :)

Wszystkie licencje będą rozsylane jutro rano, dziękuję za zakup (już 8 sztuk).

Od razu informuję (bo miałem takie zapytania), że upgrade to różnica ceny (od 199 zł), czyli wersja Standard za dopłatą 398 złotych.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności