Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

seolite i lokoz swietnie dziala, hoseo ma najlepszy panel DA (prosta zmiana katalogow domen), w linuxpl tez jest zmiana katalogow, ale tam z MM roznie jest i nie zawsze u kazdego klienta tak samo

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Microsite Manager 2.4

Lista zmian:

1. schematy META: działają podobnie jak schematy robots.txt, treść schematu jest dodawana do części <head> strony, a dokładniej zaraz przed końcem </head>

2. podgląd szablonów: po kliknięciu w nazwe szablonu w liście szablonów pojawia się podgląd daneo szablonu

3. powiększone pola na tekst

4. 3 nowe miejsca na reklamy (łącznie 6): nad artykułem, pod artykułem, nad menu

5. wstawki: znajdują się w zakładce Reklama, są to reklamy w treści artykułów, nazywasz je niemal dowolnie, ustawiasz dla nich tekst reklamy (txt/php/html/js) i wklejasz w artykuł kod [nazwa-wstawki] i zostanie od podmieniony. Możliwe zastosowania:

- dodawanie reklam w treści artykułu

- dodawanie losowych zdjęć przy użyciu PHP

- dodawanie linków np. [link-do-sklep-motoryzacyjny] w <a href="...", i zostanie on podmieniony na link, taki sposób linkowania może być przydatny gdy chcemy dokładnie wiedzieć gdzie będą się znajdować linki

6. przekierowanie 301 z nieistniejących podstron ministrony (404) do strony głównej

7. poprawione szablony, wszystko co było możliwe zoptymalizowane

8. możliwość z poziomu panelu MM ustawiać (edycja ministrony) ilość artykułów na podstrone i ilość znaków skróconego tekstu

i wiele innych drobnych zmian

PS. szukam partnerów do sprzedaży MM na rynek anglojęzyczny (wersja en już jest, zbieramy opinie na BHW) i niemiecko języczny, zainteresowanych proszę o kontakt na bok@skrypty.pro. Do tej pory sprzedaliśmy: ponad 100 licencji Standard, ponad 100 licencji Basic i rozdaliśmy ponad 350 licencji Free - zapraszam do współpracy.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

Wersja 2.4.1 (poprawka 1.8)

Kilka zmian, szczegóły w temacie na forum skryptu:

https://pomoc.skrypty.pro/showthread.php?ti...id=1855#pid1855

Już za jakiś czas wydamy MM3, czyli całkiem nowa szata graficzna, bardziej intuicyjny panel admina. W między czasie dodaliśmy jeszcze 2 funkcje:

1. ustalanie czasu cache dla każdej ministrony z osobna (można oczywiście również zmienić cache dla wybranych ministron "masowo", tak jak w przypadku innych funkcji), pozwoli to np. dla części ministron wyczyścić cache (np. pod swle, które tego zabraniają) lub ustawić bardzo długi okres cache (30 i więcej dni) np. dla stron, które prawie nie będą zmieniane

2. przycisk ręcznej aktualizacji (aktualnie tylko poprzez crona), pozwoli to na aktualizacje instalek gdzie nie ma dostępu do crona wewnatrz

MM się niezle rozrosl, stad zmiana szaty graficznej.

• 2 tygodnie później...

Offtop

Jako, że kupuje swoje drugie mieszkanie (a co mi tam, patrzcie: https://bit.ly/GUhDbT) i jestem bardzo bardzo z tego powodu podekscytowany to robie promocje na Microsite Managera, bo nie ukrywam z 10k zlotych by sie teraz przydalo na remont (dorobienie ścianki i antresoli).

Będą dwie promocje (mały eksperyment):

Promocja #1

Obniżka ceny o 150 złotych na Microsite Managera Standard (niedługo cena wzrośnie do 799 złotych, więc tym bardziej warto) lub 120 złotych na wersje Basic

Promocja #2

Obniżka ceny o 100 złotych na Microsite Managera Standard, a także 6 miesięcy gratis na licencje nowego softu, który wydamy w tym tygodniu, a będzie to narzędzie do audytu seo (analiza onpage i offpage), bardziej rozbudowane niż te sprzedawane aktualnie na PiO.

W celu zakupu prosze o maila na bok@skrypty.pro z danymi firmowymi do rachunku i wybraną promocją.

Oferta ważna łącznie dla 20 osób do końca tego tygodnia (około 10 000 złotych). Jeśli zastanawiałeś się nad zakupem Microsite Managera, to jest to aktualnie najlepszy moment (czytaj - najtaniej).

Poniżej screen z nowego softu (żeby nie było, że sprzedaje kota w worku), niektóre dane zamazałem:

screenanaliza.png

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

@soprano

Update MM? tydzien lub dwa, tylko zmiana szablonu nam zostala

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

@a także 6 miesięcy gratis na licencje nowego softu,

Cena za soft będzie ceną abonamentową?

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Cena za soft będzie ceną abonamentową?

Tak, soft do instalacji u was na hostingu, oplata za 6 lub 12 miesiecy, w ramach oplaty bedzie licencja na dany okres i aktualizacje. Cena będzie bardzo konkurencyjna, skrypt będzie ciągle rozwijany tak samo jak MM najprawdopodobniej w strone funkcjonalnosci Market Samurai + WEB Monitor (ciągłe zbieranie informacji) w jednym.

1.

Wrzucam informacje chyba dość istotną dla dużej ilości klientów, która posiada wersję Basic - pojawi się na dniach wersja Basic+, która będzie miała funkcjonalność wersji Basic + funkcje dodawania artykułów z synonimów i z pliku xml.

Wersja będzie kosztować 299 złotych, czyli update dla aktualnych użytkowników wersji Basic to 100 złotych. Nie planujemy w przyszłości żadnych dodatkowych wersji skryptu.

Tych dwóch funkcji najbardziej brakowało klientom wersji Basic, którzy nie mogli sobie pozwolić na przejście do wersji Standard z powodów finansowych.

2.

Informuję również, że na dzień dzisiejszy zrezygnowaliśmy z dopisywania oddzielnie płatnych modułów do wersji Standard, która będzie wersją "all inclusive" i stanie się to z dniem wprowadzenia opłaty za aktualizacje. Czy użytkownicy zyskają czy stracą? Wszystkie osoby, które opłacą aktualizacje na następne 12 miesięcy otrzymają dodatkowe skrypty takie jak:

- generator szablonów z artisteera

- paczke kilkuset dodatkowych szablonów

- generator stron statycznych MM2html

Cena aktualizacji będzie drobnym ułamkiem ceny tych dodatków. MM Standard ma być najwyższą wersją, której użytkownicy mogą poczuć, że wszystko im się należy :D

Przypominam, że cena MM Standard wzrośnie z 597 do 799 złotych.

Ok, a teraz trochę konkretów. Na te pytania nie znalazłem odpowiedzi.

Co tak naprawdę mam za te pieniądze?

Ile można zrobić (tak rozsądnie) stron dziennie (około)?

Jak wygląda indeksacja, czy Google indeksuje te ministrony?

Jak wyglądają statystyki?

Czy gdy wygeneruję sobie 2000 podstron na tematy typu budownictwo, erotyka itp. (popularne), to jak wyglądają statystyki?

Bardzo zależy mi na opinii osób, które używają.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Czy gdy wygeneruję sobie 2000 podstron na tematy typu budownictwo, erotyka itp. (popularne), to jak wyglądają statystyki?

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Ostatnio osobiscie stawialem 500 stron, razem z podpinaniem domen, zmianą IP itd. zajęło mi to około 4h. Po stronie skryptu jest to dosłownie 1h, bo wszystkie akcje wykonujesz masowo. Najwiecej czasu zajmuje podpinanie domen (co ogolnie nie jest związane z MM). Ale i tak podpiecie 500 domen (dodanie do hostingu, przypisanie do jednego katalogu, zmiana IP) zajmuje o wiele wiele mniej niz instalacja np. kolejnej instalki wordpressa.

Tak, google swietnie indeksuje ministrony.

Statystyki wejsc? MM nie prowadzi statystyk, do tego wykorzystuj jakis zewnetrzny skrypt np. piwik.

Jeśli pytasz o obciazenie hostingu to jest niemal tak niskie jak plikow html, wszystkie jest cachowane. W kolejnym update dodajemy obsluge indywidualnego cache, takze jak wlaczysz na 30 dni, to strony beda generowac minimalne obciazenie.

Napisze jak jest w wersji basic którą posiadam. Nie wygenerujesz wiele stron bo artykuły musicz ręcznie wklejać, nie ma tam synonimów, nie ma importu artykułów tak więc jak masz 1000 artykułów to sobie wyobraź ile to klikania. Ta wersja nadaje się do zrobienia 20 stron chyba że ktoś uwielbia siedzieć i mozolnie wklejać artykuły.

Indeksacja jest ok, no i małe obciążenie.

Z tym jak najbardziej się zgodzę, wersja basic była z góry przeznaczona do osób posiadających maksimum kilkadziesiat stron i to tworzonych w czasie.

Niedługo wprowadzimy wersje Basic+, bedzie dodawanie artykulow z synonimow to bedzie juz troche szybciej, ale i tak nie tak szybko jak w wersji Standard (ja odpowiedzialem na podstawie wersji standard).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności