Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

@www.skrypty.pro 500 stron 1 h :D:):pisze: , a autor nie napisał w jakiej wersji :P - całe skrypty pro. :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@freelancerseo

Tak, 500 stron w 1h i jest to czas pracy w MM, czyli:

- dodanie domen do MM (z pliku tekstowego)

- stworzenie ministron (masowo po 100, bo przy 500 hosting wywalalo), w ramach tworzenia losowaly sie schematy linkow, szablony, dane meta byly tworzone z synonimow

- dodanie 5 artykulow z synonimami, kazdy do 500 ministron, rowniez masowo, rowniez po 100 ze wzgledu na hosting

Wiecej czasu zajelo mi dodawanie domen do hoseo, bo maja jakis limit 50 na godzine i musialem co godzine wchodzic :/

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Czaruś nie czaruj w instrukcji

(filmie trwającym 10 min , stworzenie www w 8 min 39 sek ) powiedziałeś, że z doświadczenia wiesz, iż stworzenie strony trwa z trzy minuty ( 9:51 sekunda instrukcji ) - a 1 h ma chyba 60 minut :P

Piotr pisz prawdę lub pisz poprostu jaką wersje programu twoja wypowiedz dotyczy - tak to ludzi wprowadzasz w błąd :(

ps. 60 minut podzielić na 500 stron to = 12 sek ;) a w filmie 3 minuty :) - koniec tematu :P

edit: literówka.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Ja wiem, że program nie prowadzi statystyk, bo czytałem o nim sporo, ale zakładam, że mogę podpiąć analytics i jak to wygląda w praktyce tak mniej więcej ile może być wejść np z fraz long tail, zakładając że dam 10 mieszarek i naprawdę się postaram, że wyjdą logiczne teksty z każdego zestawu (umiem tak).

10 wejść, 50, 100?

Znajomy opowiadał, że ze zindeksowanych 1000 stron, może być nawet do 500 wejść dziennie, ale on robi stronki w html

, też takie mini.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Twoje pytanie nie ma żadnego związku ze skryptem. Ilość wejść zależy przede wszystkim od ruchu na daną frazę.

@FreelancerSEO, to akurat ma związek z daną wersją. W wersji standard możesz robić projekt przez 50 minut i wygenerować 500 stron z automatu. Wtedy średnio na wygenerowanie jednej strony wyjdzie mniej niż 12 sekund bo pojedziesz to automatem.

seowyszbanner.gif

Czaruś nie czaruj w instrukcji link (filmie trwającym 10 min , stworzenie www w 8 min 39 sek ) powiedziałeś, że z doświadczenia wiesz, iż stworzenie strony trwa z trzy minuty ( 9:51 sekunda instrukcji ) - a 1 h ma chyba 60 minut

Nadal podtrzymuje swoje zdanie, bo na wideo z youtube (z przed prawie roku?) jest wersja która ma podobną funkcjonalność do wersji Basic, gdzie nie było jeszcze masowych działań, a to dzięki nim ten czas tak bardzo się skraca, co chyba soprano rowniez potwierdza.

Znajomy opowiadał, że ze zindeksowanych 1000 stron, może być nawet do 500 wejść dziennie, ale on robi stronki w html

, też takie mini.

Jak juz napisal soprano, nie ma to za bardzo zwiazku ze skryptem, jesli cms o nazwie MM zajedzie serwer, to kazdy inny tez by zajechal. Co do stronek html, jak kupisz wersje Standard to do konca maja na pewno wyjdzie dodatek z eksportem ministron do html, który otrzymasz za darmo jeśli wykupisz kolejny rok uktualizacji.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Instrukcja video wprowadza ludzi w błąd :D z tym co napisałeś :)

Więc w 3-ch wersjach MM można w 1 h wykonać 500 www ?

Cytat

Instrukcja video wprowadza ludzi w błąd z tym co napisałeś

Film jest troche nieaktualny, takze rzeczywiscie moze troche wprowadzac w blad, nie mniej jednak nie zostanie usuniety.

Więc w 3-ch wersjach MM można w 1 h wykonać 500 www ?

Rozpisze dokladnie razem w przyszla wersja Basic+ (przypuszczenia), zeby juz nie bylo niedomowien:

Free, Basic - nie mozna, zrobienie 500 stron zajeloby jakies 30h. My robilismy prawie rok temu okolo 350 ministron i zajelo to chyba okolo 20h, na ministronach byly podobne teksty

Basic+ - przypuszczam ze zajeloby to z 3-7h

Standard - tak, mozna

I o to mi chodzi ostatnio w cenie paczki fajek na allegro kupiłem MM Basic i dziwi mnie to napisałeś iż można w MM wykonać w 1 h 500 www. :) Basic to też MM ? Jak tak to proszę nie pisz iż w „całym” MM można coś wykonać jak tak nie jest :D - wprowadziłeś mnie w błąd ;)

Cytat

Ok, może źle to ująłem zatem zadaję jeszcze raz pytania.

1. Czy ktoś z Was korzysta z tego programu regularnie?

2. Jak wygląda sytuacja na Waszych zapleczach?

Przypuśćmy: Wygenerowałem 1 stronę z 200 podstron w tematyce sport i w moim przypadku mam około 50 wejść dziennie.

Zrobiłem 2 strony erotyczne po 1000 podstron, mam około 500 wejść dziennie...

Czy tak to wygląda?

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Mclain, nie ogarniasz, to, że zrobisz 1000 podstron nie znaczy, że google wyśle ci x odwiedzin..

idąc dalej tym tokiem nie ma odpowiedzi na twoje pytanie, bo sprawa ta jest nieliniowa i zależy od wielu czynników, optymalizacja, linki, treść

poczytaj o seo ;)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Mclain, nie ogarniasz, to, że zrobisz 1000 podstron nie znaczy, że google wyśle ci x odwiedzin..

idąc dalej tym tokiem nie ma odpowiedzi na twoje pytanie, bo sprawa ta jest nieliniowa i zależy od wielu czynników, optymalizacja, linki, treść

poczytaj o seo ;)

Ravau ja znam podstawy, mam kilka stron, robiłem ręcznie zaplecza - tymi samymi rękami, którymi teraz tu piszę. Masz absolutną rację, że jeden zrobi bloga na Wordpress, 10 wpisów i będzie miał średnio np. 10 wyświetleń dziennie (to tylko przykład), a ktoś np, zrobi stronę główną w html, da sobie 100 podstron, mapę strony i przykładowo będzie miał około 100 odwiedzin dziennie z najróżniejszych fraz (z samej optymalizacji strony i kilku linków z katalogów).

Ja to wszystko rozumiem, ale nadal nikt nie pochwalił mi się, że np wydał te 500 czy 800zł (już nawet nie wiem jaka jest cena) na program i ma z tego wymierne efekty. Przykładowo:

- wysoki PR w miesiąc,

- zoptymalizowane 40 000 podstron,

- czy choćby "zarobiłem 100zł na programie partnerskim, bo miałem wejścia z zapleczowych podstron".

Takie strony zapleczowe można wykorzystać do wielu czynności, do pozycjonowania (pod warunkiem, że strona ma jakąś wartość), do zarabiania na Adsene (bałbym się, że Google uwali mnie uwali, bo strony są bezwartościowe), czy np sprzedaż linków.

No cokolwiek konkretnego chcę usłyszeć, bo na razie ktoś kłóci się o rzeczy przyziemne. Jeden zrobi 10 stron na godzinę, inny 20 czy 50, ale co mi z tego konkretnie przyjdzie? Jaki wymierny efekt uzyskam?

No nie wierzę, że nikt nie testował programu - pochwalcie się jakie były wyniki w waszym przypadku. Czy warto wydać tę sumę, czy lepiej kupić setki unikatowych artykułów i dodawać ręcznie - no cokolwiek mi powiedzcie...

Kiedy (przybliżona data) wyjdzie ta wersja basic+ ?

Mclain, co ty chcesz wkońcu wiedzieć? Jak dużo można postawić stron w jak najkrótszym czasie czy jak zarabiać na wygenerowanych stronach? Jak wstawisz jakieś programy partnerskie na wygenerowane strony i je wypozycjonujesz to może coś zarobisz ale to nie zależy od Microsite Managera, soft ten ma za zadanie generowanie i obsługe stron a co ty z tym zrobisz to twoja sprawa.

Kiedy (przybliżona data) wyjdzie ta wersja basic+ ?

Mclain, co ty chcesz wkońcu wiedzieć? Jak dużo można postawić stron w jak najkrótszym czasie czy jak zarabiać na wygenerowanych stronach? Jak wstawisz jakieś programy partnerskie na wygenerowane strony i je wypozycjonujesz to może coś zarobisz ale to nie zależy od Microsite Managera, soft ten ma za zadanie generowanie i obsługe stron a co ty z tym zrobisz to twoja sprawa.

Chcę tylko przykłady z życia - tylko tyle.

- wysoki PR w miesiąc,

- zoptymalizowane 40 000 podstron,

- czy choćby "zarobiłem 100zł na programie partnerskim, bo miałem wejścia z zapleczowych podstron".

@Mclain, moim zdaniem musisz więcej poczytać na ten temat. Twoje pytania są bez sensu. Do tego nie mają kompletnie związku z MM. To jest tylko skrypt. Jak go wykorzystasz, to już tylko od ciebie zależy.

Mam dla Ciebie przykład z życia. U mnie strony na MM uzyskały taki efekt, jaki chciałem osiągnąć. Cóż mam więcej dodać? Nie będę sypał statystykami bo to nie ma sensu.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności