Skocz do zawartości

Microsite Manager 2.0 (Standard, Basic, Free)

www.skrypty.pro

Opcje cenowe  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzenie kilku wersji skryptu w różnych wersjach cenowych to dobry krok?

• Nie
      34
    • Tak
      67

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy (przybliżona data) wyjdzie ta wersja basic+ ?

Na pewno w kwietniu.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
- wysoki PR w miesiąc,

- zoptymalizowane 40 000 podstron,

- czy choćby "zarobiłem 100zł na programie partnerskim, bo miałem wejścia z zapleczowych podstron".

@Mclain, moim zdaniem musisz więcej poczytać na ten temat. Twoje pytania są bez sensu. Do tego nie mają kompletnie związku z MM. To jest tylko skrypt. Jak go wykorzystasz, to już tylko od ciebie zależy.

Mam dla Ciebie przykład z życia. U mnie strony na MM uzyskały taki efekt, jaki chciałem osiągnąć. Cóż mam więcej dodać? Nie będę sypał statystykami bo to nie ma sensu.

Ale ja wiem wystarczająco na ten temat i uważam, że to Ty mnie nie rozumiesz. "Efekt jaki chciałem osiągnąć" i nikt nie podał mi konkretów.

Naprawdę nikt nie chce się pochwalić tym co naprawdę osiągnął z MM?

Samo wygenerowanie x ilości storn nie jest żadnym efektem ani celem.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Mclain, ale jakimi efektami?

Przecież MM to nie jest maszynka do pozycjonowania, osiągania PR czy automatycznej optymalizacji tylko do tworzenia stronek na zaplecza.

Efekty osiągniesz podobne, jak w przypadku innych skryptów - Joomli, Drupala, Wordpressa czy niezliczonej liczby różniastych CMSów, czyli jak

nie będziesz nic robił to nic nie osiągniesz i na odwrót.

Samo wygenerowanie x ilości storn nie jest żadnym efektem ani celem.

No ja właśnie odnoszę wrażenie, że genrowanie x podstron w krótkim czasie jest celem tego programu a nie zapewnienie Ci wysokiego PR czy ściągnięcie ruchu na stronę.

@MClain

Ano właśnie tak się składa, że zadaniem tego softu jest wygenerowanie pierdyliard spamerkich stronek oczywiście z linkami do lepszych stronek, a z tych lepszych stronek do jeszcze lepszych stronek itd itd

Efekt ma być taki, ze po wywołaniu w goglu interesujących Cię fraz Twoja pozycjonowana strona pojawi się tuż nad górną krawędzią monitora.

Tylko tyle i aż tyle ;)

@MClain

Ano właśnie tak się składa, że zadaniem tego softu jest wygenerowanie pierdyliard spamerkich stronek oczywiście z linkami do lepszych stronek, a z tych lepszych stronek do jeszcze lepszych stronek itd itd

Efekt ma być taki, ze po wywołaniu w goglu interesujących Cię fraz Twoja pozycjonowana strona pojawi się tuż nad górną krawędzią monitora.

Tylko tyle i aż tyle ;)

Nie mówię, że jestem ekspertem, ale jakoś nie robi to na mnie wrażenia - jestem obiektywny.

Ten sam efekt osiągnę przygotowując kilka dobrych mieszarek z wymieszanymi linkami do Youtube i z frazami typu: <a href="moja strona:>{jedna fraza|druga fraza|setna fraza}</a> , ściągnę kilkaset obrazków, jakieś pierdółki żeby mi wrzucało w treść i generuję to najprostszą mieszarką. Efekt teoretycznie ten sam. Mam lekkie strony w html, które indeksują się w kilka dni. Czasochłonne, ale o wiele tańsze.

Liczyłem, że MM to coś więcej, że gdy np wygeneruję ten pierdylion stron i będą tam frazy typu: "dobra firma reklamowa w Warszawie", to jest jakieś przełożenie.

Przykładowo na taką frazę wejdzie ktoś raz na miesiąc, ale mając 1000 takich podstron z 1000 takich fraz z 0 konkurencją i są dobrze zoptymalizowane, to wchodzi te x ludzi dziennie - to miałem na myśli.

Mam taką jedną stronę o reklamie, gdzie dodawałem treść z mieszarek. Wchodzą tam z fraz typu: "sposoby na darmową reklamę dla firmy w Warszawie" - szansa że ktoś wpiszę taką frazę jest mała, ale znów powtarzam - gdy takich stron jest więcej...

Po co to, skoro ktoś na taką stronę wchodzi i wychodzi?

Nie do końca, można go przecież przekierować gdzie indziej.

Zatem powiedzcie tak w praktyce, czy "coś się w ogóle dzieje?"

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Już na dniach wychodzi MM3 poniżej screen:

mm3preview.png

Jednocześnie z dniem mojego powrotu z majówki zwiększa się jego cena do 799 złotych. Po majówce planujemy wydanie kolejnej wersji AutoAudytuSEO, a także jeszcze jedno narzędzie. Za jakiś czas wszystkie trzy programy będą ze sobą się komunikować, aby jeszcze bardziej zautomatyzować pozycjonowanie.

Edit: odpowiadając na pytania - dla aktualnych uzytkowników MM wzrost ceny nie ma znaczenia, update mają gratis w ramach abonamentu na aktualizacje.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Przygotowałem filmy (podzielone na kilka części) na temat tego jak należy korzystać z MM, jest to mniej więcej to samo co robiłem z osobami na skype, które zamawiały mini szkolenie z obsługi.

Pierwsze kroki (6 min):

Opis funkcji (26 min):

Tworzenie i zarządzanie minstronami (7 min):

Filmy są bardzo głośne (wcześniejsze były za ciche, teraz widze że przesadziłem), dlatego prosze od razu wyciszyć głośniki. Najprawdopodobniej wrzuce filmy jeszcze raz.

Niedługo przygotuje również filmik podczas którego stworze w kilka minut 100 ministron sprzedażowych.

Jednocześnie z dniem mojego powrotu z majówki zwiększa się jego cena do 799 złotych. Po majówce planujemy wydanie kolejnej wersji AutoAudytuSEO, a także jeszcze jedno narzędzie. Za jakiś czas wszystkie trzy programy będą ze sobą się komunikować, aby jeszcze bardziej zautomatyzować pozycjonowanie.

Długo się wahałem czy warto kupować ten soft i pojutrze planowałem zakup a tu widzę, że cena już wzrosła do 799zł. Czy zatem zgodnie z zapowiedzią 1 maja będzie mozna jeszcze go kupić w starej cenie?

ja mam ten soft i bardzo sobie chwalę przygotowuje recenzje, zamieszczę ją wkrótce.

również chciałem przeprowadzić test i go zakupić, ale jak autor pisze, że po majówce cena wzrasta, a ja chce go kupic pod koniec kwietnia i juz jest wyższa cena to jest to trochę niesłowne postępowanie jak dla mnie.

Przygotowałem filmy (podzielone na kilka części) na temat tego jak należy korzystać z MM, jest to mniej więcej to samo co robiłem z osobami na skype, które zamawiały mini szkolenie z obsługi.

Pierwsze kroki (6 min):

Opis funkcji (26 min):

https://www.youtube.com/watch?v=Bvy5NHOvyck

Tworzenie i zarządzanie minstronami (7 min):

Filmy są bardzo głośne (wcześniejsze były za ciche, teraz widze że przesadziłem), dlatego prosze od razu wyciszyć głośniki. Najprawdopodobniej wrzuce filmy jeszcze raz.

Niedługo przygotuje również filmik podczas którego stworze w kilka minut 100 ministron sprzedażowych.

Mozna by bylo lepszej jakosci wrzucac te filmy? Bo slabo widac...

Długo się wahałem czy warto kupować ten soft i pojutrze planowałem zakup a tu widzę, że cena już wzrosła do 799zł. Czy zatem zgodnie z zapowiedzią 1 maja będzie mozna jeszcze go kupić w starej cenie?

Tak, nawet odrobine taniej. Wysyłałem o tym mailing do klientów sklepu. Kupon jeszcze ważny, ale prosze się spieszyc. Poniżej fragmenty maila i kupon:

Skończyliśmy wersje 3.0 Microsite Managera, wszystko

gotowe i zaraz po długim weekendzie majowym

wypuszczamy automatyczny update dla wszystkich

użytkowników (dlaczego dopiero wtedy? urlop

programisty i mój sprawi, że gdyby pojawiły się jakieś

problemy nie moglibyśmy wystarczająco szybko

zareagować).

Jednak już teraz mogę dać Ci dostęp do dema MM3

Standard, napisz na bok@skrypty.pro z prośbą.

Wydajemy również nową wersję Basic+, porównaj jej

funkcje:

https://bit.ly/ProgramyDoZaplecza

### PRZEDSPRZEDAŻ z rabatem

Poniższy kod rabatowy obniży cenę wymienionych

produktów o 30%:

mm30

MM Standard za 559,30:

https://skrypty.pro/46-skrypt-zarzadzania-z...te-manager.html

MM Basic+ za 209,30:

https://skrypty.pro/133-skrypt-zarzadzania-...te-manager.html

MM Basic za 139,30:

https://skrypty.pro/78-skrypt-zarzadzania-z...te-manager.html

Upgrade Basic > Standard za 462,00:

https://skrypty.pro/125-upgrade-microsite-manager-basic.html

Upgrade Basic > Basic+ za 77,00:

https://skrypty.pro/134-upgrade-microsite-m...basic-plus.html

Patrząc się na ceny i stawiając się w roli klientów:

- gdybym nie miał wersji Basic kupiłbym wersje Basic+

lub Standard po najniższej możliwej cenie

- gdybym miał wersje Basic i chciał niskim kosztem

znacznie zwiększyć jej funkcjonalność to zakupiłbym

upgrade do Basic+

Wszystkie wysyłki programów i upgrade'y będą rozesłane

dopiero po 10tym maja!

PS. nie będziemy dawać rabatów po terminie dla

pojedynczych klientów, dlatego proszę o to nie pytać

ja mam ten soft i bardzo sobie chwalę przygotowuje recenzje, zamieszczę ją wkrótce.

Bardzo się cieszę ;), jak skonczysz to pochwal się

Mozna by bylo lepszej jakosci wrzucac te filmy? Bo slabo widac...

Postaram się jakoś lepiej to skompresować i wrzuce.

@M_a_T

tak, przy zamowieniu wpisujesz kupon:

mm30

i masz 559,30 zl zamiast 799 zlotych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności