Skocz do zawartości

+1 a ban

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa jest prosta.

Mam stronę, która ma bana od prawie 2 lat ;). SWLe :).

Wczoraj wpadłem na pomysł, że może dzięki lajkom, strona wyjdzie z bana. Wiem, że mało prawdopodobne, ale spróbować można. W końcu +1 to znak "lepszej" strony.

Chodzi o:

wibratory.org.pl

Będę wdzięczny za plusiki.

Polecenie site: zwraca zero wyników :>.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Z tą treścią i jakością nie ma po co. Wrzuć coś innego-wartościowego. Potem sobie podmienisz. Chociaż jak chcesz reklamować te wibratory to ja bym zmienił serwis na bardziej wartościowy - foty, teksty (dużo tekstów) itp.

Zanim to zrobisz Piotrek: ani mi się waż :), nie chcę u siebie stron ero.

Pozdrawiam, J.

Przy okazji - nie da się zaplusować strony niedziałającej, strony nie mającej odzwierciedlenia w DNS (np. nieprzedłużonej domeny), przyznam że nie wiem jak jest ze stronami zbanowanymi.

Pozdrawiam, J.

Bo dodawać G+1 trzeba wiedzieć jak. Jak ktoś używa do narzędzi webmastera i do klików tego samego konta to przecież Google go ma jak na dłoni. Trzeba używać różnych kont i najlepiej się rejestrować przez Proxy - chociaż to nie jest najlepszy pomysł, bo obecne bramki Proxy są tak zaspamowane, że mało gdzie bana nie mają. Ostatnio chciałem przyspamować Wiki przez Proxy - patrzę a tam wszystkie IP z bramek pobanowane - ktoś mnie wyprzedził.

;)

Czyli rzezniczek na jedno konto w tweers jedna strona i każda podstrona na innym koncie,spróbuje.

Mam nieodparte wrażenie że to chodzi też o duży przyrost w krótkim czasie jeśli ma się odwiedzalność np 150 osób dziennie a plusów 200 to już coś jest nie tak .Ale spróbuje na kilku kontach .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności