Skocz do zawartości

+1 a ban

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie tak przy okazji, chciałby ktoś wspólnie klikać sobie +1, np. kilka stron (tak z 4) na dzień, plus odwiedzeniie innych podstron bez klikania? Konto Google mam od 2 lat, nowe konta jak ktoś ma i od razu klika to przecież wygląda podejrzanie, zresztą na tym koncie mam Adsense zarobiłem na nim kupe kasy, konto youtube gdzie mam troche filmów, gmaila oraz pieron innych usług więc moje konto wygląda wiarygodnie :)

Jeśli jest ktoś zainteresowany wymienimy się numerami GG > piszcie do mnie na PW, zobaczymy czy ma takie klikanie +1 ma sens ;)

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Moim zdaniem najlepiej byłoby posłuchać kolegów którzy wypowiedzieli się wyżej, i dodać jakąś wartościową treść do witryny, a następnie zgłosić ją do ponownego rozpatrzenia.

Lub 301 i nowa domena, choć domyślam się że to rozwiązanie wpadło Ci już do głowy jednak z jakiegoś powodu nie chciałeś z niego skorzystać.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności