Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

System nie działam w okienku gdzie się powinno klikać zarówno dla fb i G+ pojawia się

Dokument działa poprawnie.

Proszę przejść na stronę https://www.fancop.com/

Po kliknięciu w ten link jest to samo. Co do LikePlus, to od 2 tygodni z niego korzystam i wydaje się być oki. Zacząłem korzystac jak FacePlus zaczął odstawiac szopki i nie możliwe stało się klikanie w celu zdobycia pkt.

Aha zmienili mi profil na prawdziwy wreszcie i mam nadzieję, że to juz na stałe :) To chyba jedyny pozytyw dzisiaj związany z tym systemem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Apostezjon

Na pewno nie moderowałem Twojego profilu w takim razie, tylko ktoś inny z zespołu. Profile pod kątem realności oceniam tak: realne imię i nazwisko, znajomi, czy fota jest ok? (nie koniecznie musi być real life twarz...często ludzie mają różne rzeczy). Jutro ustale stałe zasady oceniania. Co do sprzedania danych: zerwałbym kontakt i współpracę z zespołem FanCop gdyby do tego doszło (mówie za siebie), tak więc masz obraz chociaż części zespołu. Nie ten poziom. Dane zbieramy tylko pod kątem możliwości targetowania.

@Apostezjon

Na pewno nie moderowałem Twojego profilu w takim razie, tylko ktoś inny z zespołu. Profile pod kątem realności oceniam tak: realne imię i nazwisko, znajomi, czy fota jest ok? (nie koniecznie musi być real life twarz...często ludzie mają różne rzeczy). Jutro ustale stałe zasady oceniania. Co do sprzedania danych: zerwałbym kontakt i współpracę z zespołem FanCop gdyby do tego doszło (mówie za siebie), tak więc masz obraz chociaż części zespołu. Nie ten poziom. Dane zbieramy tylko pod kątem możliwości targetowania.

milo to usłyszeć, dziękuje za reakcję.

Pozdrawiam

Apo

Nigdy żadne dane nie są, nie były i nie będą sprzedawane - dotyczy to każdego naszego projektu. Po to rozpisałem w regulaminie politykę prywatności do 8 jasnych punktów zamiast jednego zdania, żeby każdy wiedział z kim ma do czynienia.

"1. Dane przekazywane Systemowi (w szczególności dane osobowe Użytkownika, adresy e-mail, ustawienia, dane profilowe) są poufne. System zobowiązuje się nie przekazywać danych innym podmiotom oraz zobowiązać pracowników i osoby mające dostęp do danych Systemu umową lojalnościową. (...) 5. System nie sprzedaje indywidualnych ani zbiorczych danych osobowych w żadnej postaci. (...)"
Jeżeli Ci się to przyda do samopoczucia (a zapewniam że się nie przyda), to możesz ode mnie otrzymać umowę lub weksel na kwotę 100-krotnie wyższą, niż wartość Twoich faktur od systemu, realizowany w wypadku "sprzedaży" danych telefonistce.

Przyznam że zrobił się chwilowy bałagan nieco większy niż myśleliśmy, ale wszystko zmierza w pozytywnym kierunku.

Pozdrawiam serdecznie.

P.S. Oczywiście każdy ma prawo korzystać z innych systemów, ale my nie mamy (zgodnie z regulaminem) obowiązku nadal świadczyć usługi dla osoby korzystającej z kilku systemów - była już w przeszłości za to seria banów. Potem się dziwicie, że ta sama strona się wyświetla w dwóch systemach tej samej osobie - nasz wklikuje a inny odklikuje i (przeważnie właśnie) do nas macie pretensje, że macie mniej Like niż wynika to z punktów.

Tylko mi nie działają przyciski "Pomiń" i "Oznacz jako błąd i pomiń"? Trochę irytujące jest, jeżeli po raz dziesiąty pojawia się niedziałający lub już kliknięty przycisk ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Znacie jakieś inne systemy tego typu, żeby można było zlecać użytkownikom zadania do wykonania, tak jak na facecop.

Chyba muszę zrezygnować facecop, bo nie da się tu zdobyć za dużo punktów. Ledwo się człowiek zarejestrował, a to już strony do klikania się kończyły, nie mówiąc, że chyba jedną na 10 stron, które się pojawiał można było kliknąć, bo reszta to wszystko na szaro.

Jak masz wszystko na szaro to tylko oznacza, że w innym systemie już klikałeś w te strony. Tak to jest, że grupowo kozystacie z wielu systemów a potem nie ma w co klikać albo odklikujecie sobie nawzajem, całą winę zwalając na twórców systemu, ktorzy tylko udostępniają Wam narzędzie. Sami z niego korzystamy i nie mamy takich problemów.

Co do konwersji punktów: w pełni działa dla kont nie-premium. Sprawdzę potem czy może nie działa dla kont premium.

Obecnie nie działa cały ajax w systemie, tak więc nie powinno Wam się nic wyświetlać do klikania, powinniście mieć pusty box. Odświerzcie sobie, to ze trzymacie cały dzień nieodświeżoną stronę to już nie jest nasza wina, tlyko Wasz sposób użytkowania, wiecie, że prace nad systemem ciągle trwają. Chielibyśmy aby nie trwały, chcielibyśmy zakończyć już prace nad pewnymi elementami i chyba się uda niebawem.

Dziś dokonaliśmy podziału na wersje językowe, na razie tylko pl jest dostępne. Przestał działać ajax w związku ze zmianami, zostanie przywrócony prawdopodobnie jutro. Tak więc: siadło klikanie, giełda, zadania i niektóre operacje na stronach.

Tak więc: siadło klikanie, giełda, zadania i niektóre operacje na stronach.

Czyli siadł system.... Chłopaki uruchomcie starego faceplusa i experymentujcie sobie nawet kilka lat z nowym. Będziecie pisać, że będzie za niedługo super system itp. jak to miało miejsce i wszyscy będą sie podniecać i będzie fajnie.

Wrzuciłem jedną stronkę do konkurencji oczywiście kasując ją u Was i plusiki ładnie weszły, chmurka nie przekłamuje i wszystko ładnie pięknie :D Sam niewiem co o tym myśleć ? U was wytłumaczeniem jest "to google" a plusy w chmurce mogą przekłamywać. Czy każdy mój klient ma sobie narzędzia webmastera instalować ? Mam każdemu tłumaczyć co i jak. Chłopaki zaczynam naprawde w was wątpić bo wydaje mi się, że wszystko to jest tworzone w locie i zaczyna się wymykać z pod kontroli.

Prins

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności