Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok , dobrze że poprawiliście, teraz racja już wszytko się wczytuje dobrze

seomator mam od dawna cie w ignorowanych, wiec nie wysilaj się, nie czytam twoich postów, a jak już przeczytam to powiem takie błędy się zgłasza nie dla tego ze nikt nie wie co to jest, a dla tego żeby auror poprawił, taka życzliwość, ale co ty możesz wiedzieć sam piszesz że nie jesteś z branży a uczysz mnie 500 ki ;)

EOT

Trwają w chwili obecnej b. szczegółowe testy odnośnie tego, czy przypadkiem Google nie strzeliło sobie w stopę blokując możliwość plusowania z "cudzej" domeny. W żadnym systemie plusowanie nie działa, CHOĆ dla kilku wiarygodnych domen plusy wchodziły, w dużej ilości. Mogłoby to oznaczać filtrowanie części adresów. Tworzymy mechanizm.

Z Google Jeż i ekipa sobie poradzili, to z Facebookiem chyba też da radę :).

Od 21 maja podobno Facebook blokuje możliwość likeowania poza serwisem.

To prawda czy nie?

Na największych zagranicznych systemach wymiany like'ów można przeczytać komunikat:

"Dear users, unfortunately, we can't do anything for now to keep Facebook features on and must fully stop it CET 01:00, 21 May 2012. ".

Z tego co wyczytałem na forach US podobno administracja facebooka grozi, że będzie pozywać za łamanie regulaminu i działanie na szkodę FB. Nie wiem czy to prawda, ale na razie to wszystko co można wyczytać.

Kuleszka80, jak zgłębisz się w te zagraniczne fora, to zauważysz że dotyczy to innego przypadku, który nas nie dotyczy. Palma mi na ręku wyrośnie, jeżeli FB wyłączy możliwość wstawienia na stronę widgetu "like" z możliwością polubienia treści innego url.

Pozdrawiam, J.

Kuleszka80, jak zgłębisz się w te zagraniczne fora, to zauważysz że dotyczy to innego przypadku, który nas nie dotyczy. Palma mi na ręku wyrośnie, jeżeli FB wyłączy możliwość wstawienia na stronę widgetu "like" z możliwością polubienia treści innego url.

Pozdrawiam, J.

No akurat na tych stronach (Zagr.) gdzie ja jestem też korzystają z takiej dokładnie formy (widgetu) jak wy. Nie wiem dlaczego wyłączają tą usługę, ale takie własnie info widnieje na ich stronach.

Punkty lecą a lajków brak więc może coś w tym prawdy jest.

Wydaje mi się że tu raczej chodzi o to że nie można z zewnątrz lajkować fanpage'ów. A strony, linki, artykuły można lajkować z zewnątrz. (wstawiając kod na stronę etc).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności