Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Punkty lecą a lajków brak więc może coś w tym prawdy jest.

Wydaje mi się że tu raczej chodzi o to że nie można z zewnątrz lajkować fanpage'ów. A strony, linki, artykuły można lajkować z zewnątrz. (wstawiając kod na stronę etc).

Nie potwierdzam. Testowane przed chwilą: Mogę klikać i przyjmuje mnie do fanpage'a. Przydzielam punkty do fanpage'ów i liczba fanów rośnie.

Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej,

Eddy, Kede - nie mamy takich zgłoszeń, jeżeli coś nie funkcjonuje poprawnie, napisz na support i szczegółowo opisz problem.

Orlik - dokładnie tak jak mówisz. Widget like-uje adres "https://www.f...book.com/pages/idstrony", a jest to taki sam adres jak inne. Jak nie chcesz mieć takiego, to likeujesz i stronę i fanpage.

Jutro dyskutujemy w teamie nad jeszcze jedną, ciekawą opcją i będziemy musieli zastanowić się, czy warto przesunąć ją w priorytetach, opóźniając pozostałe rzeczy o kolejne 2 tygodnie.

Pozdrawiam, J.

Czy ~150 punktów dziennie za utrzymanie w waszym systemie 50 proxy to normalna stawka? Jeszcze tydzień temu otrzymywałem ich kilka razy więcej.

Sprawdź statystyki systemu, nieco więcej proxy niż tydzień temu. Dodatkowo proxy są losowo wybierne, więc możesz mieć mniej punktów za utrzymanie proxy przez jakiś okres. Gdyby pojawiło się więcej chętnych do klikania oraz więcej promowanych stron, zapewne nagrody za proxy także urosną.

Sprawdź statystyki systemu, nieco więcej proxy niż tydzień temu. Dodatkowo proxy są losowo wybierne, więc możesz mieć mniej punktów za utrzymanie proxy przez jakiś okres. Gdyby pojawiło się więcej chętnych do klikania oraz więcej promowanych stron, zapewne nagrody za proxy także urosną.

Liczba proxy zwiększyła się z 2042 do 2111 a liczba punktów za 50 proxy zmniejszyła się kilkukrotnie więc nie widzę tu korelacji.

1. Piszecie że po 14 dniach aktywnego korzystania z systemu zwiększa się ratio z 5/10 na 7/10 - u mnie przy korzystaniu z systemu aktywnie przez prawie dwa miesiące dalej jest 5/10

2. Bardzo często strona systemu zamula gdzie inne chodzą ok więc to strona zamula a nie internet

3. Nie zlicza wszystkich lików i G+. Twierdzenie że to wina google i fb to herezja, bo u konkurencji zlicza bez problemu nawet szybkie serie kliknięć.

Weźcie to sprawdźcie bo zaczyna mi to przypominać historię seodopalacza gdzie niby wszystko działało ok według jeża, a nie działało. System działał ok do puki nie zaczęliście wprowadzać jakichś "ulepszeń" zresztą z seodopalaczem była ta sama historia, że działał oki do puki nie wprowadziliście "ulepszeń" do niego.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Liczba proxy zwiększyła się z 2042 do 2111 a liczba punktów za 50 proxy zmniejszyła się kilkukrotnie więc nie widzę tu korelacji.

Korelacja jest, z resztą napisałem, że proxy są losowane. Żadnych zmian w nagradzaniu nie było od tygodni. Po prostu tak je wylosowało.

@gielo

Wkleiłem Twój post teamowi na listę TO DO aby zajęli się tym kiedy dadzą radę. Nie wiem kiedy pojawią się odpowiedzi.

co do jednego punkty:

"1. Piszecie że po 14 dniach aktywnego korzystania z systemu zwiększa się ratio z 5/10 na 7/10 - u mnie przy korzystaniu z systemu aktywnie przez prawie dwa miesiące dalej jest 5/10"

Odp: Gdzie tak piszemy? Może chodzi Ci o konto Loyal? Jeżeli tak to pewnie nie spełniasz innych wymagań. Mechanizm kont Loyal działa prawidłowo od wielu miesięcy.

@Er!

Jeżeli zmieniłeś jakiekolwiek dane w trakcie dokonywania płatności za produkt na dotpay, to musimy zaksięgować manualnie Twoją wpłatę. Prosimy nie zmieniać danych w trakcie dokonywania płatności w dotpay.

Na supporcie nie zawsze odpoiszemy natychmiast, czasami sprawa wymaga głębszego zbadania i może to trwać do 3 dni.

Ale ja nic nie zmieniałam w trakcie dokonywania płatności, wpisałem tylko konta po przecinku dane do fvat i dokonałem płatności przez dotpay, w panelu zlecenie pojawiło się jako opłacone ale nie dostałem kont premium.

Sprawdzimy;

Z billingowaniem wszystko już gra w najlepszym porządku. Konta działają w chwili obecnej od chwili zakupu do północy "za 30 dni" lub odpowiednio więcej, gdy okres jest dłuższy (okres od chwili zakupu do północy ma się gratisowo).

Pozdrawiam, J.

Sprawdzimy;

Już nie musicie. Problem nieaktualny, aczkolwiek to trochę dziwne, że w momencie jak miałem konto standard, to opcje targetowania były dla mnie (przynajmniej wizualnie) dostępne. Wprowadziło to trochę w błąd.

Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny.

@gielo

Wkleiłem Twój post teamowi na listę TO DO aby zajęli się tym kiedy dadzą radę. Nie wiem kiedy pojawią się odpowiedzi.

co do jednego punkty:

"1. Piszecie że po 14 dniach aktywnego korzystania z systemu zwiększa się ratio z 5/10 na 7/10 - u mnie przy korzystaniu z systemu aktywnie przez prawie dwa miesiące dalej jest 5/10"

Odp: Gdzie tak piszemy? Może chodzi Ci o konto Loyal? Jeżeli tak to pewnie nie spełniasz innych wymagań. Mechanizm kont Loyal działa prawidłowo od wielu miesięcy.

Faktycznie dopisaliście, że z różnych ip maja wejść jeszcze internauci z programu partnerskiego, czego nie zauważyłem. Pamiętam, że nie było tego kiedyś. Resztę punktów spełniam. z innych systemów co prawda także korzystam ale nie dla tych stron i kont co są w FacePlus więc się nie liczy. Nic trzeba będzie zainstalować gdzieś link z kodem partnerskim i poprosic kilku znajomych w kliknięcie tego :)

Sprawdźcie jednak resztę o czym pisałem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności