Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

czy ktos wogole odpowiada na pytania userow w fancop`ie ?

zakupiłem konto active na szczęscie na miesiąc i nie mogę dodawać zadań :)

otrzymuję informację, że nie wypełniłem wszystkich pół

pola wypełniam wszystkie !!! chyba że są jakies ukryte ;)

jeżeli ktos z supportu fancop`a tu zagląda to proszę o sprawdzenie skrzynki konaktowej o odpowiedz na przedstawiony tam mój problem.

pozdrawiam,

torad

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
witam,

czy ktos wogole odpowiada na pytania userow w fancop`ie ?

zakupiłem konto active na szczęscie na miesiąc i nie mogę dodawać zadań :)

otrzymuję informację, że nie wypełniłem wszystkich pół

pola wypełniam wszystkie !!! chyba że są jakies ukryte ;)

jeżeli ktos z supportu fancop`a tu zagląda to proszę o sprawdzenie skrzynki konaktowej o odpowiedz na przedstawiony tam mój problem.

pozdrawiam,

torad

Dziś był dzień wolny od pracy, a wczoraj support zakończył obsługę maili o 16stej. Prosimy zaczekać do piątku. Także jesteśmy ludźmi.

Co do zadań: niedawno napisaliśmy news odnoszący się do trwających aktualizacji zadań, tak więc może coś nie działać prawidłowo. Prosimy czytać newsy.

Witaj,

Czyli skuteczność rzędu 87% (a przy monitoringu masowym jest znacznie wyższa). Będę wdzięczny, jak napiszesz do supportu o którą dokładnie stronę chodziło (i bliższe informacje - czas kampanii, kategorie, target, etc.), ewentualnie które konta odklikiwały. Będzie to bardzo pomocne - dziękuję.

Pozdrawiam, J.

Witam,

Miło mi poinformować, że po dodaniu stron buforowych, system przestał się korkować (co było Waszym utrapieniem) i liczba kliknięć spokojnie wzrosła do ok. 20.000 dziennie (przeszło pół miliona miesięcznie).

Kończymy testy systemu Voucherów (na konta i punkty), które będziemy Wam z przyjemnością rozdawać w tym temacie. :-)

Pozdrawiam, J.

Pozwole sobie na male DC :D

wlasnie sie zapisalem,

po kliknieciu na link mialem info ze dostane.. "uztykownik podarowal ci" czy jakos tak 98pkt

bo zalogowaniu mam 0,

wiec jak to jest?

I drugie pytanie:

czy moge dodac strone nie-facebook tylko taka ze znacznikiem 'lubie to'?

a chcialbym przetestowac stronke zanim zaczne ew. klikac

Hej,

Link z PP ("użytkownik podarował Ci (x) pkt", x dąży do zera co sekundę), dotyczy punktów bonusowych, które otrzymasz PO aktywacji konta plus.google.com i facebook.com. Do tego momentu, nie będziesz posiadał tych punktów. Notabene, są to "drobne", dosłownie parę darmowych kliknięć. Aktywacja jest darmowa i polega wyłącznie na podaniu prawidłowych maili i adresów profili.

Odnośnie drugiego pytania - odsyłam tutaj:

- https://pl.fancop.com/?a=poradnik_facebook

- https://pl.fancop.com/?a=zasady_prawidloweg...tania_z_systemu

Możesz promować dowolny adres, ale pamiętaj że aby mieć z tego korzyści (fanów), musisz mieć ustawiony tag og:admins Open Graph. W przeciwnym razie, kliknięcia będą wyłącznie promować stronę zewnętrzną w wyszukiwarce FB, z której obecnie nie ma wiele ruchu.

Pozdrawiam, J.

Dlaczego ten system tak mozolnie działa ? Kiedyś plusy wchodziły szybciej a teraz jest to strasznie wolne mimo żonglowania kategoriami. Promuje około 30 stron i jest masakra - max 5 + dziennie !! Czy jest mało klikających ? Dlaczego nie zrobicie jakiejś promocji dla klikających żeby to rozruszać ? Nie wspomnę już o skuteczności systemu, która z moich wyliczeń wynosi około 65% ? Czy za punkty, które kupujemy i idą w kosmos można się starać o rekompensatę ? Przecież kupiliśmy te punkty....

prinss

Prins, łatwiej by mi było ustosunkować się, gdybyś napisał o które konto chodzi, bo Użytkowników z 30-ma stronami są setki.

Po wykorzystaniu puli wszystkich Użytkowników aktywnych w systemie, pozostają Ci ci Użytkownicy, którzy dochodzą jako nowi - z tego względu od "stałych klikaczy" natychmiast nabijasz 100, 200, 500 klików, a od pozostałych odpowiednio mniej, bo już stali klikacze kliknęli i nie zapewniają odpowiedniego przyrostu. Z tego powodu, przyrost jest logarytmiczny. Druga sprawa, to musisz się priorytetem "przebić" przez innych chętnych do uzyskania kliknięcia, a wysokie priorytety mają konta Business, Active.

Pozdrawiam, J.

Hej,

Tak, wskazać do likeowania można dowolny adres (np. www.twojastrona.pl).

Wyjątkiem są strony, których nie da się zalikeować w Facebooku, bo mają niepoprawny adres (zawierający np. "#", "!" - charakterystyczne dla ajaxowych rozwiązań).

Dodatkowo - z grubsza - aby "przenieść" like-a ze strony na fanpage, należy skorelować stronę z administratorem fanpage przy wykorzystaniu tagów Open Graph (og:admins)

Pozdrawiam, J.

A czy prawdopodobieństwo wylosowania do kliknięcia mojej strony (Lubię to!) jest tym większe im więcej punktów ja zgromadzę?

Nie.

Kolejność wygląda tak:

Strony kont Business (losowo)

Strony kon Active (losowo)

Strony pozostałych kont (losowo)

I nic więcej.

Oczywiście do tego dochodzi kategoria i targeting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności