Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

1. Gdzie można włączyć opcję kumulacji punktów pod sprzedaż na giełdzie?

2. Gdzie można znaleźć informację o limicie punktów, jakie można wystawić do sprzedaży? Posiadam po kilkanaście tysięcy pkt Lubię i Plus i za cholerę nie mogę ich wystawić do sprzedaży, bo ciągle wywala mi błąd "nie możesz sprzedać AŻ tylu punktów"...

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1. Gdzie można włączyć opcję kumulacji punktów pod sprzedaż na giełdzie?

2. Gdzie można znaleźć informację o limicie punktów, jakie można wystawić do sprzedaży? Posiadam po kilkanaście tysięcy pkt Lubię i Plus i za cholerę nie mogę ich wystawić do sprzedaży, bo ciągle wywala mi błąd "nie możesz sprzedać AŻ tylu punktów"...

AD 1. Przyznaje, że ta opcja nie została jeszcze mimo wszystko napisana. Wynika to z faktu, iż w maju doszło do kompletnej zmiany priorytetów z listy rzeczy do zrobienia. Opcja nadal widnieje na liście To Do. i kiedy zostanie utworzona, każdy wolny punkt zdobyty z kliknięc przez konto satelite, zostanie przelany jako "możliwy do sprzedaży" od dnia 10 maja. Dotyczyć to będzie także już dokonanych kumulacji z kont satelit od 10 maja. Nic nie zginie.

AD 2. Ten komunikat wyświetla się, kiedy suma punktów jakie chcesz sprzedać + opłata za wystawienie przekraczają ilość punktów jakie posiadasz i jakie możesz sprzedać (sprzedawać można tylko punkty z kliknięć).

https://pl.fancop.com/?a=gielda_punktow_dodaj na podstronie w drugiej tabelce "Sprzedaż a zdobyte punkty" podajemy ile punktów możesz sprzedać. Opłate za wystawienie pobieramy z punktów zdobytych za kliknięcia, więć jeżeli nie masz konta business, to musisz sobie przeliczyć ile z tych możliwych do sprzedania możesz faktycznie sprzedać, a ile przeznaczyć na opłatę.

sorry za pytanie, na które pewnie gdzieś padła odpowiedź, ale nie mogę znaleźć.

Nie ma o czym mówić ;-), służę pomocą.

Sprawdź kliki w GWT - tam nie przepadają, chyba że ktoś przesadził i wyczyściło mu konto - takie sytuacje zdarzają się rzadko.

Pozdrawiam, J.

Witam!

Przebiliśmy 5.000.000 kliknięć, ale tak między nami to chciałem Wam napisać o czymś zupełnie innym. ;-)

Przed chwilą ukończyliśmy bardzo zaawansowany moduł voucherów! ;-)

Z tej okazji, każdy chętny Użytkownik (ale nie więcej niż 10.000), otrzymuje:

- Konto Active na okres +3 dni

- 100 pkt Plus

- 100 pkt Lubię

- 30% zniżkę na punkty od systemu

Aby skorzystać z kodu promocyjnego, należy wykonać kroki:

1) Zalogować się do systemu (https://pl.fancop.com/)

2) Przejść do działu: "Moje konto" -> "Kod promocyjny" -> wpisz kod: "FANCOP"

3) Konto, punkty i rabat przydzielą się automatycznie.

Proszę o potwierdzenie na PiO skorzystania z kodu.

Zniżka na zakup punktów (po 30%) dostępna jest przez 180 sekund (3 minuty) od aktywacji kodu. Zniżka nie kumuluje się z innymi zniżkami (brany jest pod uwagę wyższy rabat). Sugeruję nagenerować sobie zamówień (które można opłacić w przyszłości), bo z opcji zniżek planujemy korzystać bardzo okazjonalnie. Kod jest aktywny do 16 lipca 2012 - po tym okresie, jego wpisanie nie da żadnego efektu. Każdy Użytkownik może skorzystać z kodu tylko raz.

Pozdrawiam, J.

Edit: Poprawiony błąd.

Ja mam trochę inny problem.

Otóż jak przydzielę punkty w systemie FanCop do strony lubię, i ktoś je kliknie, to widzę jakąś liczbę w chmurce. Generalnie tą samą liczbę powinienem widzieć na swojej swojej stronie, także w chmurce, ale tak nie jest, cały czas na stronie widzę zero, dlaczego tak się dzieje?

Rozumiem zerowanie licznika, ale tam wg systemu coś powinno być widoczne, a nie jest :/ .

Miał ktoś taki problem? Jak go rozwiązać?

Na pewno problem jest dokładnie taki, jak podał faceplus-dev, dotyczy to 99% takich zapytań. Część osób ma stworzoną fanpage "https://www.facebook.com/pages/nazwa-strony/id-strony", a "lajkuje" swój adres strony ("https://www.adresmojejstrony.pl/"), zamiast adresu fanpage. Kliknięcie zawsze wchodzi na ciąg znaków, Facebook nie ma skąd wiedzieć, że masz intencję lajkować fanpage, skoro lajkujesz stronę. Jak nie masz prawidłowo skonfigurowanych znaczników Open Graph, to po prostu lajkujesz stronę X, oczekując lajka na stronie Y i przez to nieporozumienie martwisz się, czy system działa prawidłowo. A działa prawidłowo :-). Wszystko (włącznie z konfiguracją Open Graph) masz opisane w poradnikach dostępnych w systemie.

Z kodu promocyjnego "FANCOP" (darmowe konto Active na 3 dni, darmowe 100 pkt lubię, darmowe 100 pkt plus, zniżka 30% na zakup punktów) skorzystało już 96 osób. Zapraszamy, czas ucieka, kod jest aktywny tylko do 16 lipca.

Pozdrawiam, J.

Lista ofert na giełdzie jest pusta - brak aktywnych ofert.

To mam jak wchodze na gielde

yyy... i jeszcze to:

Pamiętaj: możesz wystawić na giełdzie tylko i wyłącznie punkty zdobyte z kliknięć w strony promowane przez użytkowników systemu.

myslalem ze pozbieram punkty od znajomych i zainwestuje w konto premium bo te prowizje sa dosc wysokie dla normalnego usera yy....

tak wiem, ale :

Pamiętaj: możesz wystawić na giełdzie tylko i wyłącznie punkty zdobyte z kliknięć w strony promowane przez użytkowników systemu.

Tylko jak to rozumiec? punkty zdobyte przeze mnie? czy punkty zdobyte z klikniec (rowniez przez moich refow, ale nie kupione czy z kuponow)

Bo to ze cos jest technicznie mozliwe nie znaczy ze jest dozwolone

Tego OpenGraph to chyba nigdy nie ogarnę.

Wypełniam wszystko jak należy, ale i tak mu chyba coś nie pasuje, ale ja tego nie rozumiem.

Jeśli widzę na stronie w chmurce np 2 kliknięcia, to na Fan Page'u też powinny być one widoczne.. ale nie są.

Wypełniłem teraz te wszystkie znaczniki OG, ale i tak coś mu nie pasuje, już sam nie wiem jak to ma być. Może to dlatego, że przycisk Like wyświetlam przy wykorzystaniu wtyczek do Wordpressa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności