Skocz do zawartości

FacePlus.PL - system wymiany +1 i Fanów

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Czy jest szansa ze cos ruszy w tym temacie ?

Pytanie - czy jeżeli byłaby taka możliwość, chcielibyście mieć możliwość zbierania Wykopów w formie kliknięć (sonduję że c.a. maks. 50-100 kliknięć dziennie, czyli niewiele ruchu), czy w formie produktu od systemu (Użytkownik kupuje Wykop-effect, np. 1000-2000 wykopów i gigantyczny traffic, a klikając za wykopywanie dostaje np. 50 pkt Lubię)?

Coś w tej sprawie już ruszyło? Ja jestem chętny i czekam.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Kod możesz aktywować do 16 lipca 2012 roku.
Obawiam się, że dla systemu 16lipca już się skończył :(

Mój błąd - ponieważ omyłkowo było ustawione na noc z 15 na 16 lipca, to przestawiamy datę ważności kodu o 1 dzień na: 17.07.2012, godz. 23:59.

Coś w tej sprawie już ruszyło? Ja jestem chętny i czekam.

Algorytmicznie - tak, natomiast nie ma tym tematem zainteresowania. Do tego celu dobrze nadaje się moduł "Zadania".

Pozdrawiam, J.

Sezon ogórkowy pełną parą, jak to w IT. Klikacze za zarobione na punktach pieniądze wylecieli do ciepłych krajów i musimy na nich poczekać. :-)

Prace praktycznie zakończyliśmy, pozostaje nam dokończyć zaplanowane tłumaczenia. :-)

Pozdrawiam, J.

P.S. A poważniej - oczywiście rozumiem co masz na myśli i mamy parę pomysłów na to rozwiązanie, ale to wkrótce.

Działajcie i to szybko bo robi się straszna kiszka. Sam zastanawiam się po co ja płacę konto businens tylko po to żeby mieć więcej wylosowanych stron do klikania skoro i tak to nic nie daje !!! W zadania się nie bawię, kupuję tylko punkty i promuję strony. Zaczynam pomału już w was wątpić. Zróbcie jakąś promocję dla klikaczy czy coś podobnego. Plusów zamiast przybywać to ubywa ... U innych pewnie to samo. Kiszka straszna.

Spróbuj jak będzie wyglądać promocja nowych stron dla Twojego konta (dla starych, to naturalne, że przyrost jest po jakimś czasie wolniejszy niż przez pierwsze dni) - na koncie Business po przyłożeniu punktów na nową stronę, masz na początku luzem 200 klików w ciągu dnia.

Pozdrawiam, J.

Hej,

Nikt nie odnotował zmiany (tak rozumianej) pozycji, ponieważ plusy wpływają na pozycję w wynikach wyszukiwania spersonalizowanych, których nie jesteś w stanie monitorować, a jakikolwiek na wpływ w wynikach ogólnych mają dopiero w astronomicznych (jak na warunki polskich budżetów) ilościach.

Pozdrawiam, J.

Z mojej strony mogę powiedzieć, że rezultaty zauważyłem. Co prawda nie korzystałem z Fancop'a ale przpeprowadziłem akcję wśród znajomych polegającą na udostępnianiu oraz plusowaniu stron+podstrony i rezultaty są jak najbardziej zadawalające.

W jaki sposób zliczane są punkty, które mogę sprzedać na giełdzie?

Rozumiem, że tylko te pochodzące z kliknięć, ale mam jakieś wrażenie, że nie naliczają się one za dobrze, tak jakbym mógł sprzedać mniej punktów niż wyklikałem, nawet uwzględniając ten godzinne cache...

Zliczają się wszystkie kliknięcia, czy tylko niektóre?

Usuń proszę cache przeglądarki (zmienialiśmy trochę styli i JS w ostatnim czasie), lub odśwież (ctrl-f5) stronę. Jeżeli to nie pomoże, będę wdzięczny jak skontaktujesz się z supportem (formularz kontaktowy), to Twoje zgłoszenie trafi do właściwych osób które szybko rozwiążą problem.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności